פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים תאריך יציאה 18 לנובמבר 2008 טריילר: נו האם המשחק יחזיר את הכיף שהיה ב-Underground או שזה הולך להיות כישלון נוסף כמו האחרונים?? מה אתם אומרים? אהבתי שהיו משחקים כמו GTA2- בהם סתם ליסוע ברחבי העיר (במשחק) היה נחמד ולא היה משעמם. למה הם לא מצליחים לעשות דברים כאלו? http://ps3.ign.com/articles/882/882666p1.html
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר אתה חושב שבאתי לעדכן מתי המשחק הולך לצאת? ממש לא! וממש לא אכפת לי מתי הוא יוצא!באתי לדבר על המשחק.. על האובססיה של החברה להוציא כותר NFS טוב כמו הישנים הטובים.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים בדיוק מה שבאתי להגיד.אני כבר רואה שהוא יהיה טוב יותר מ PS כי לא השקיעו בו בגרוש.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים כן, PS וגם CARBON היו נוראיים! פשוט ככה, אפילו לא שיחקתי בהם, לעומת זאת מNFSMW נהניתי מאוד ואני עדיין נהנה(לפעמים כשמשעמם לוקחים את הגיימפאד ומשחקים NFSMW ולאו דווקא GRID)
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים נראה סבבה וכמו שאמרו דומה לNFSMW נקווה שזה יהיה באמת כמו בטריילר..אבל יש משפט חכם אחד שאומר..גודל הציפיה כגודל האכזבה !.נקווה לטוב !
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים חח שני דברים: המשפט טיפה הפוך גודל האכזבה כגודל הציפייה . "נראה כמו NFSMW משופר, ואני מקווה מאוד שזה באמת כך..." כנראה זה משחק פיצוי על הזוועה הקודמת .
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים כגודל הציפייה כך גודל האכזבהeglon1 :שכחת מה יש לך בחתימה? חח אפשר להבין את זה בכל מיני דרכים. אבל יותר מובן לכותב כגודל הציפייה כך גודל האכזבה / גודל הציפייה כגודל האכזבה .איאפשר לראות שום דבר לפי הטריילר הזה
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים מה שיש לו בחתימה זה מה שאמרת כרגע חחח, בכל מקרה תכנס לאתר הרשמי שלהם יש עוד פרטים לגבי המשחק.
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים הוא כתב גודל האכזבה כגודל הציפייה אז אמרתי לו יש לך בחתימה [בחתימה זה כתוב נכון]
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים קמת עכשיו מהמיטה? ;Dהוא לא יכול לעתיק ממני, כי לא שלחתי שום דבר לפני.באתר הרשמי יש דברים חוץ מסרטונים שאפשר להבין ? [כי ראיתי כבר כמה שהם לא מראים כל כך מה יש במשחק]
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים אוי וואי...בכל מקרה, ככה תמיד EA לא מראים כלום וכל שבוע מוציאים איזה סקרין או טריילר קטן למשחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.