פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים למי שזוכר, לפני איזה שבועיים שאלתי על הpsp, אז היום בשעה טובה הביאו לי אותו God of War PSP RED - גרסא מוגבלת בעלת עיצוב מיוחד - צבע אדום 'דם', ותמונה של קרייטוס מאחורה. מגיע עם המשחק וסרט (superbad), ובקיצור נראה מדהים ;D רק ביאס אותי שלא צירפו כרטיס זיכרון, והקאץ' הוא שאי אפשר לשמור במשחק בלי כרטיס כמה תמונות: (אל תתלוננו על האיכות, צולם בנייד, המצלמה הרצינית לא אצלי) - בקרוב תמונות נוספות, והפעם באיכות נורמלית - הוא בהטענה עכשיו. (כמה זמן אני צריך להטעין אותו אגב?) - אני חדש לעולם הpsp, אם יש לכם טיפים מועילים אשמח אם תשתפו תגידו מה שתגידו, אני מרוצה 8)
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים הפורום מיועד עד כמה שאני יודע לשאלות ודיונים, לא התלהבות נוסך "תראו מה קניתי, תקנאו בי". אני אשמח כשיבוא היום בו הודעות שכאלה לא רק יינעלו אלא גם יזכו את כותביהן באזהרות למיניהן.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים קודם כל תתחדש ;Dואם לא שמת לב הוא לא רק בא להתלהב אלא לבקש טיפים וטריקים
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים יש לך אפשרות לראות את מצב הסוללה בBATTERY INFORMATION.עצה, אם אתה מעוניין להעביר סרטים למכשיר, מניסיון אחרי שבדקתי כמה וכמה תוכנות , הכי טובה זו WIN AVI לPSP שגם ממירה וגם מקודדת עם תרגום.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים תתחדש. God of War אחלה משחק אתה תאהב אותו. ואני ממליץ שיהיה לך גם PES08, אני אישית חורש עליו בPSP.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר תודה רבה לכולם! gow באמת משחק טוב אבל באסה שאני לא יכול לשמור.. (למה לעזאזל מוכרים חבילה עם משחק שאי אפשר לשמור בו רגיל? ) אחי תחדש ישר תעשה סוללת פנדורה ותיפרץ אותו. לעשות? לא אמורים לקנות את זה? אם יש לך משהו להוסיף - שלח לי לפרטי בבקשה.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים תתחדש נראה נחמד אני יותר רוצה UMPC שיריץ את המשחקים הישנים שלי. הוא גדול יותר אבל פרקטי יותר לפי דעתי למרות שהכרטיס מסך מעפן.
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים אחי תחדש ישר תעשה סוללת פנדורה ותיפרץ אותו.alexbmw - הרווחת אזהרה שניה בעקבות דיון על תוכן לא חוקי. שים לב שבאזהרה השלישית שלך אתה תורחק/תושתק בהתאם להחלטת מנהלי הפורום.Slax - תתחדש, אני מציע לך לקרוא קצת בפורום שלנו ובאתרים בחו"ל על היכולות הרבות של ה-PSP. מומלץ מאוד לבדוק את האתר PSP-FANBOY שמפוצץ במידע על ה-PSP:http://www.pspfanboy.com
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.