עבור לתוכן

שאלה על כ.מסך והקירור שלהם

Featured Replies

פורסם

האם אפשר להוסיף קירור בנוסף לקירור המובנה של הכ.מסך??(דוג' 4870X2)

והאם כאשר מרכיבים קירור לכ.מסך האחריות שמקבלים יחד אם הכרטיס מטבטלת??(אם זה נכן האם שווה את הסיכון??)

פורסם

1)אפשר להחליף את הקירור... לא לשים בנוסף...

2) כאלה את המחליף קירור האחרויות מתבטלת... אבל אם תחליף את הקירור לקירור המקורי ואז לבקש אחריות לא אמורה להיות בעייה....

פורסם
  • מחבר

2) כאלה את המחליף קירור האחרויות מתבטלת... אבל אם תחליף את הקירור לקירור המקורי ואז לבקש אחריות לא אמורה להיות בעייה....

יש קירורים שמוחרים בניפרד והם נחשבים מקוריים??...

דוג' ב-4870X2 זה אפשרי..לשנות את הקירור לקירור יותר טוב ומקורי??

פורסם

לא הבנתי את הקטע של "להחליף למקורי"....

וב4870 רצוי מוד להחליף קירור כי קירור הסטוק (הקירור שאתה מקבל עם הכרטיס) לא עושה עבודה הכי טובה...

אבל שוב כאשר אתה מחליף קירור האחריות יורדת, למה? כי החברה תגיד "החלפת קירור, בטח הוא הרס את הכרטיס וזה לא הבעייה אצלנו".

אם תחזיר את הקירור המקורי (קירור הסטוק שקיבלת עם הכרטיס) הם לא אמורים לעשות בעיות...

פורסם
  • מחבר

"אבל אם תחליף את הקירור לקירור המקורי ואז לבקש אחריות לא אמורה להיות בעייה" -לא הבנתי למה התכוונתה פה???

לא התכוונתה להחלפת קירור מובנה(מקורי) לקירור אחר אבל למרות קניית הקירור החדש האחריות עדיין תהיה ולא תבוטל....

פורסם

התכוונתי פה שאם יקרה משהו חס וחלילה. ואתה תצטרך למשש אחריות אתה פשוט צריך להחזיר את הקירור שקיבלת עם הכרטיס ואז לא יעשו בעיות... לא יגידו "החלפת קירור אין אחריות".

לפי מה שאני מבין קנית את הכרטיס ואתה רוצה לקנות קירור אחר... תקן אותי אם אני טועה....

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני מבין קנית את הכרטיס ואתה רוצה לקנות קירור אחר... תקן אותי אם אני טועה....

אני עומד בקרוב לקנות מחשב אז אני בדילמה בנושא הזה כי שמעתי שהקירור של ATI ממש על הפנים....

פורסם

לי יש את הכרטיס הנ"ל והקירור סטוק עובד טוב

במנוחה 43 מעלות

במאמץ 60-70

פורסם

ממי שמעת שהקירור לא עובד טוב ?

הקירור של הכרטיס עובד מעולה ועובדה לכך היא שהכרטיס עובד פיקס, לא מגיע לטמפ' מסוכנות ואתה מקבל עליו אחריות של 3 שנים..(תלוי ביצרן..)

אז למה להחליף לו קירור ?

פורסם

jacko_il

צודק עם אתה לא מתכנן OC

אין שום צורך

צאמין לי יש לי אותו עם קירור סטוק

ואני אוהב לשחק

ואני משחק על הגדרות גבוהות והוא פצצה

לא מתחמם ולא שטויות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים