עבור לתוכן

מי רוצה לשחק SSBB ברשת ?

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם אני יכול או לא מסבות שתבינו לבד

אבל זה מתחבר לי לרשת

רק בפתוח לא ראיתי משתתפים אז אני רוצה לנסות דרך "רשימת חברים"

המספר שלי הוא -3824-0808-9317 הכינוי TNA

בכל מקרה אם אני יצליח או לא כדי שנתחיל לפוצץ את הצורה אחד לשני במשחק

אני בטח יקנה אותו בכל מקרה שמישהו קרוב יטוס לאירופה

פורסם

כדאי לך להרשם בvgames ולהציק שם לכמה אנשים יש לי ברשימה משם איזה 40 אנשים אבל אני לא משחק ברשת כבר המון זמן בעיקר כי אני די גרוע וכרגע מענינים אותי משחקים אחרים. יש שם גם כמה אנשים שמפרקים כל אחד בפורום סמאש.

לא מזמן עשינו מפגש פרטי של איזה 15-20 איש ושיחקנו איזה 4 5 שעות במשחקי wii . יש איזה מישהו בפורום סמאש שעושה מפגש SSBB כל יומיים אצלו בבית :lol: .

האמת מה אכפת לי אני אוסיף אותך עכשיו במקרה שיחקתי SSBB כדי לבדר את התינוקת אבל זה שיעמם אותה די מהר (היא היתה רעבה ועיפה) .

המספר שלי הוא 4124-4822-6887

הוספתי אותך הכינוי שלי Niseg כמובן

פורסם
  • מחבר

אני נכנס ב21:40

חרשתי על הWII עד עכשיו ואני צריך קצת הפסקה

אתה יכול להיכנס ב21:40 וננסה להתחרות ? [br]פורסם בתאריך: 26.08.2008 בשעה 21:29:12

אני רואה שאתה אונלין

אתה רואה את החדר ?

פורסם

אני הוספתי אותך והשארתי את הwii פתוח והילדה התעוררה כמה פעמים ואחרי שהרדמתי אותה על הבטן שלי וחזרתי סגרתי את הwii וראיתי טלויזיה משהו על דמוקרטיה בסין עם ילדים בכיתה ג' ואז הלכתי לשחק משהו אחר במחשב עד שאשתי חזרה הביתה בערך בחצות מהקורס שלה. אולי היום בערב או משהו תנסה להרשם לקהילות יותר גדולות . אתמול לא ראיתי שהיה אף אחד ברשת יש שירשור של תאום משחקים בפורום נינטנדו שם ועדיין לא נכנסתי אליו.

אני מגיע הביתה ב8-9 וב10 אולי הילדה כבר ישנה אז יש לי בערך חלון עד חצות במידה והטלויזיה לא תפוסה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים