פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים אני מבקש המלצה לתוכנה לאובונטו 8.04 לניקוי המחשב כדוגמת windows washer ותוכנת איחוי דיסק מסויימתהבעיה שלי היא שבכל פעם שאני מדליק את המחשב ובוחר באובונטו אין לי עברית במקלדת גם כשאני משנה שפה ואני צריך בכל פעם ופעם להסיר את Israel מהפריסות ולהוסיף אותה מחדש לפריסות כדי שהעברית תפעל ליובaMsn הוא מזהה רק את המצלמה שלי ולא את המיקרופון במצלמה שלי (logitech pro 4000( יש לי מצלמה שכוללת מיקרופון מובנה בתוכהאז כשאני מנסה לדבר הוא לא מזהה את המיקרופון וניסיתי גם בהגדרות ולא הצלחתי תודה לעוזרים
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים בליוקס אין תוכנות כמו windows washer כי אין בהן צורך. אין גם צורך באיחוי דיסק.לגבי הגדרת עברית האם ניסית את מה שכתוב כאן עבור סביבת גנום?
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר בקשר לתוכנות האחזקה האלו אני צריך אותם כי לפעמים המערכת קורסת, הפיירפוקס ניהיה אפור כזה והמערכת קופאתבקשר לעברית אני אנסה, אני עכשיו באקס פי, ומה לגבי המצלמת אינטרנט?
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר הקטע הוא שבווינדוס אקס פי הוא לא קורס ואובונטו אמורה להיות מערכת יותר קלילה מאקס פי לא?
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים בקשר לתוכנות האחזקה האלו אני צריך אותם כי לפעמים המערכת קורסת, הפיירפוקס ניהיה אפור כזה והמערכת קופאתתצטרך לתת יותר פרטים לגבי מה שאתה עושה לפני שהמחשב שלך קופא.
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מחבר תצטרך לתת יותר פרטים לגבי מה שאתה עושה לפני שהמחשב שלך קופא.פותח הרבה טאבים בפיירפוקס
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מחבר לא... אולי זובונטו יפעל אצלי יותר טוב או שאפשר לתקן את הבעיה הזודרך אגב אם זה יעזור התקנתי אותו בwubi-מה שהרבה אומרים שהוא מוריד בביצועים
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים לגבי הבעיה עם העברית, גם לי היה את זה בהתקנה של אובונטו 8. תכניס את הפקודה הזאת ל SESSION, שירוץ בכניסה למערכת:setxkbmapתן סתם שם ו DESCRIPTION, זה לא משנה, רק תקפיד לכתוב את הפקודה כמו שהיא באותיות קטנות וזה יעבוד.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר תודה רבה לגבי העבריתולגביי יש לי 256MB RAM וסליחה על הבורות אבל מה זה SWAP?
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים ולגביי יש לי 256MB RAM וסליחה על הבורות אבל מה זה SWAP?SWAP זה המקום בו נשמר הזכרון הוירטואלי שלך - בערך מקביל ל pagefile.sys. לא יודע אם wubi יוצר כזה.מה הפלט של הפקודה free ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.