עבור לתוכן

מבקש המלצות לזיכרונות DDR2

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב, אני רוצה לשדרג כמה מחשבים. כיוון שברובם מותקן DDR 2 512 במהירות של לכל היותר 533 HZ חשבתי ששדרוג הזיכרון יכול לפתור את בעיות המהירות של המחשבים. חשוב לציין שמדובר על מחשבים משרדיים.

הזיכרון שניבחר הוא DDR2 1024*2 KIT 800HZ, אבל לצערי בחברות אני לא ממש מתמצא. חשבתי על OCZ אבל הייתי רוצה לקבל עוד הצעות - שמות של חברות טובות ואמינות בתחום הזיכרונות. כמו כן מה אתם חושבים על kingstone ?

כמו כן עד כמה צלעות הקירור מועילות ? האם באמת הן משפרות ביצועים של הזיכרון או שזה יותר גימיק מכירות ?

התקציב עומד על כ250 שח' לKIT בודד אבל זה יחסית גמיש.

אשמח לקבל הצעות וטיפים בנושא.

בתודה מראש

Mr Gray

פורסם

א. כדאי לבדוק את המפרט של המחשבים יכול להיות שהבעיה במקום אחר

ב. אם תשים את זה עם הזכרון 533, כל הזכרונות יעבדו 533 אז היתי מוותר עליהם

ג. אין הבדל בין החברות, ואין צורך בצלעות קירור, תיקח את הדגם הכי זול

פורסם

מה הלוחות אם?

הם תומכים בכלל במהירות הזאת?

תזכור שישומים משרדיים לא דורשים מהירות זיכרון, הם דורשים גודל זיכרון במקרה שפותחים הרבה יחד

פורסם
  • מחבר

בעיקרון הלוחות אם תומכים בDDR2, יכול להיות מצב שהם תומכים עד מהירות מסויימת בDDR2 ? כלומר נניח עד 533 Hz ? יש איזשהי דרך לבדוק במה בדיוק תומך הלוח אם מבלי לנבור ולחפש את הדגם ברחבי האינטרנט (הלוחות בני לפחות 3 שנים) ?

את הזיכרונות הישנים אני הולך להשליך לפח, ברור לי שהזיכרון יעבוד במהירות של הצ'יפ האיטי ביותר, שלא לדבר על זה שהDUEL לא יעבוד כלל. הרעיון הוא להחליף את הזיכרונות קומפלט.

אני רוצה את מהירות הזיכרון במקביל לגודל פשוט כיוון שבנוסף להרבה תוכנות שרצות המקביל הדרישה היא גם שתוכנות יעלו מהר.

לגבי הצלעות קירור, לא ממש הבנתי אם זה עוזר במשהו - אשמח לקבל תגובה מפורטת בנושא.

וכן אבקש המלצות לייצרנים. מי יותר טוב ומי פחות.

בברכה, Mr Gray

פורסם

אתה מוזמן לכתוב את הדגמים, לכל יצרנית יש מאגר על כל הלוחות שלה עם מידע.

ושתי שאלותיך שכבר עניתי- צלעות קירור לא עוזרות בכלום. רק אם אתה עושה OC עצבני

יצרנית- כולן אותו דבר, אין שום הבדל בין דגמי הבסיס של כל החברות, לך על הזולה מבינהן.

פורסם
  • מחבר

להלן הדגמים של הלוחות אם:

1. IBM 8189 d6g, עד כמה שהבנתי תומך רק בDDR1

2. intel d915 gav, גם תומך רק בDDR1

3. לא מצאתי את הלוח אם אבל מדובר ב IBM thinkcentre A51, שם דווקא נראה לי שיש תמיכה בDDR2

כנראה שבסוף את הראשון נחליף קומפלט, מה דעתכם לגבי השתיים האחרים.

כמו כן עוד רעיון שעלה לי הוא להחליף רק לוח אם וזיכרונות. סך הכל יושבים שם 2 מעבדים 3MHZ של INTEL (על כל מחשב), האם זה יזיז את המחשבים באופן יותר רציני מהחלפת רק זיכרונות ?

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה שאלתה לי בדבר שימוש בתוכנות זיהוי חומרה. מבדיקה שעשיתי מסתבר שמהירות הזיכרון שלי היא 400HZ למרות שהצ'יפים בוודאות 800 HZ, הלוח הוא K9 MSI - תומך DD2 ככה שאני לא ממש מבין איך לאכול את הנתונים. יכול להיות שתוכנת הזיהוי מזייפת ? מדובר בHWInfo.

כמו כן האם זיכרון במהירות 800 HZ יעבוד גם על לוח שתומך ב667HZ (שתיהם DDR2) ?

אגב, מקודם פרסתי את הדגמי הלוחות המדוברים ככה שאם משהו יודע איזה זיכרונות ניתן לשים שם אשמח לקבל מידע נוסף.

פורסם

מבדיקה שעשיתי מסתבר שמהירות הזיכרון שלי היא 400HZ למרות שהצ'יפים בוודאות 800 HZ, הלוח הוא K9 MSI -

שאלות נפוצות - לקרוא.

כמו כן האם זיכרון במהירות 800 HZ יעבוד גם על לוח שתומך ב667HZ (שתיהם DDR2) ?

כן, תמיד יעבוד לפי האיטי ביותר.

אגב, מקודם פרסתי את הדגמי הלוחות המדוברים ככה שאם משהו יודע איזה זיכרונות ניתן לשים שם אשמח לקבל מידע נוסף.

כל זיכרון שנותן את האחריות הגדולה והמחיר הזול יתאימו לך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל המגיבים - עזרתם מאד :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים