פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=318795ולפני שכולם קופצים ומציינים שסוני אמרה ש PS3 יהיה בשוק 10 שנים, נכון - הם אמרו, אבל זה לא מתנגש עם העובדה שבתוך ה 10 שנים האלו תצא קונסולה חדשה. גם ה PS2 כבר נכנסת לשנה התשיעית שלה ולמרות זה יש קונסולה חדשה בשוק, ה PS3. אין שום מניעה ששתי קונסולות ישווקו זו לצד זו כמו שקורה בשנתיים האחרונות עם הPS2 וה PS3. להיפף, אורך חיים של 5 שנים לקונסולה עד יציאת הקונסולה הבאה תואם לחלוטין למה שקרה עד היום בשוק הזה.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים זה ברור, הכוונה ב10 שנים זה 10 שנים של תמיכהכמו עם הPS2 שהוא עדיין חי ונושם ויוצאים לו משחקים חדשיםוזו אחת הסיבות שקניתי את הps3 שלי
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים הPS2 לא חי ונושם ולא בטיח אני נתתי את הPS2 שלי שקניתי את הWII כי מאז GOW2 לא יצאו לו משחקים טובים יש לPS2 ספריה מצוינת של משחקים אבל זה משחקים שיצאו בעבר אבל משחקים גדולים מאז GOW2 אין וכנראה לא יצאו יש משחקי מולטיפלטפורם בגרסאות נחותות ומשחקי זבל גם במכירות חומרה ותוכנה הוא רחוק מאחור היום ככה שזה לא 10 שנים אלה בערך 7 שנים שהוא היה חזק בשוק שזה מצוין אבל סוני סתם מגזימים בעניין X720\PS4 שיצאו תוך 3-4 שנים הגיוני מאוד אבל זה רק רק ערכה כרגע מוקדם לדעת מה יקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.