עבור לתוכן

הוכרזו המשחקים הראשונים שיתמכו ב DX10.1

Featured Replies

פורסם

אחרי שמפתחת המשחק AC החליטה בצעד די תמוה (שעורר שאלות לגבי לחץ מצד נווידיה לביצוע המהלך) להוריד את התמיכה ב DX10.1 בפאטץ' האחרון ששוחרר, בעלי כרטיסי ATI מסדרות 2XXX ומעלה נשארו ללא משחקים התומכים ב DX10.1. נראה שהמצב הולך להשתנות וכרגע יש לפחות 3 משחקים המפותחים רישמית עם תמיכה ב DX10.1.

לכתבה המלאה:

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=318794

פורסם

וואו אז כנראה ש-nVIDIA הולכת להיכנס ללחץ בזמן האחרון :screwy:. יש לזכור ש-nVIDIA עדיין לא עברה ל-DX10.1

פורסם

יששש!!! פשוט לא היה לי כוח לקרוא איזה משחקים בידיוק? (סליחה על העצלנות אבל גם ככה מישו יקרה את זה)

פורסם

"Japanese game studio and big-time loser of the console wars Sega is currently directing a real-time strategy (RTS) game named Stormrise, whilst yank developer Electronic Arts is developing an online fantasy RTS game titled Battleforge. NHN Games also has a role-playing game dubbed Cloud 9 in the works."

נראה איך הם יהיו P:

פורסם

2 RTS

ואחד RPG

מסוג המשחקים שפועלים מצוין גם בDX9

לא בדיוק משהו שינצל טוב DX10.1

אם בכלל יהיה הבדל בין DX9 ל10

שלא לדבר על הבדל בין DX10 לDC10.1

פורסם
  • מחבר

קירירין - אלו משחקים שנבנים מראש ל DX10.1 ולא כמו כל המשחקים עד היום שנבנו ל DX9 ויצא להם פאטץ ל DX10, שיטה די מאולצת שלא הוכיחה את עצמה. אני ניח שכן יהיה הבדלים (כמו שהיה ב AC אם אתה זוכר) אבל נמתין ונראה.

פורסם

2 RTS

ואחד RPG

מסוג המשחקים שפועלים מצוין גם בDX9

לא בדיוק משהו שינצל טוב DX10.1

אם בכלל יהיה הבדל בין DX9 ל10

שלא לדבר על הבדל בין DX10 לDC10.1

בדיוק! רוב המשחקים עדיין אני מריץ על DX9, כמעט ואין הבדלים אם בכלל.

בקיצור נמאס מכל ההייפ הזה.

לבנתיים פיתוח PHYSX למשחקים נראה מעניין יותר, גם עבור כרטיסי ATI לא רק NV.

פורסם

אורי זה שמפתחות לא יודעות לנצל DX10 אומר נישאר עם 9 ולא ניתקדם קדימה? מה האבולוצייה של משחקי המחשב כבר הסתיימה???

פורסם

אורי זה שמפתחות לא יודעות לנצל DX10 אומר נישאר עם 9 ולא ניתקדם קדימה? מה האבולוצייה של משחקי המחשב כבר הסתיימה???

יש מחיר לקידמה, DX10 ברוב המקרים איטי יותר ב-5-10% מאשר DX9, ובנוסף לזה הבדלים מינוריים לטובת DX10.

השאלה אם זה שווה את זה? וכפי שזה נראה כרגע ממש לא.

According to officials from Phenomic Studio, the BattleForge game runs about 30% faster on DX10.1 compared to DX10 thanks to lower amount of rendering passes needed

http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20080825025451_ATI_Promotes_DirectX_10_1_Among_Game_Developers_but_Not_That_Successfully.html

30% ביצועים זה יהיה מעולה, בתנאי כמובן שתהיה יציבות למשחק ולדרייבר.

כי לשחק ב-DX10.1 ולחטוף כל כמה דקות מסך כחול, זה ממש לא נעים.

פורסם

באמת יש הייפ מפגר של אנשים שרצים לDX10 עם חומרה שגם לא תביא להם ביצועים משהו, מקריבים את הנוחות שהייתה להם ב XP, ובשביל מה?, לי יש ויסטה גם בבוט ובהתחלה רציתי לבדוק איך משחקים שלי יראו בDX10 כמו UT3 או COD 4 והאמת, לא ראיתי הבדל גדול, כמעט ולא בכלל.

לפחות כדי לחקות עד שהוינדוס השביעי יצא והוא יהיה הרבה יותר נורמאלי מויסטה

פורסם

באמת יש הייפ מפגר של אנשים שרצים לDX10 עם חומרה שגם לא תביא להם ביצועים משהו, מקריבים את הנוחות שהייתה להם ב XP, ובשביל מה?, לי יש ויסטה גם בבוט ובהתחלה רציתי לבדוק איך משחקים שלי יראו בDX10 כמו UT3 או COD 4 והאמת, לא ראיתי הבדל גדול, כמעט ולא בכלל.

לפחות כדי לחקות עד שהוינדוס השביעי יצא והוא יהיה הרבה יותר נורמאלי מויסטה

לא יכולתי לנסח את התחושות שלי מויסטה ו DX10 [שהוסרו בינתיים] טוב יותר.

את השיפור ב DX10 כמעט ולא הרגשתי אם בכלל - את הכבדות של ויסטה הרגשתי בכל רגע,

בעוד שב XP עם אותה חומרה המערכת הייתה קלילה המשחקים ב DX9 עבדו היטב ללא הבדל [מורגש] לעומת הויסטה.

כך שאני לא מחזיק מב DX10.1 בעיקר ש DX11 כבר הוכרזה.

אני שם את יהבי על Physx ו/או CUDA ומקווה שכש DX11 תצא והמשחקים יתמכו בה,

יהיה שימוש מושכל בריבוי הליבות ואז הבדל הביצועים במעבדי QUAD ומעלה יורגש מאוד...

פורסם

חברה אל תכניסו עכשיו את ויסטה לעניין, בואו נתרכז ב-DX10.1.

כי עוד פעם יתפתח דיון לכיוון XP VS VISTA.

פורסם

חברה אל תכניסו עכשיו את ויסטה לעניין, בואו נתרכז ב-DX10.1.

כי עוד פעם יתפתח דיון לכיוון XP VS VISTA.

הייתי שמח להתרכז ב DX10.1 ולא בויסטה, אבל בינתיים זו חתונה קתולית...

פורסם

איך אני שונא את מיקרוסופט מהיום שהם הכריזו שDX10 זה רק לוויסטה...(אפילו שקרוב משפחה שלי עובד שם) אבל אם יהיה שיפור בביצועים ושיפור בגראפיקה כבר רואים (רק צריך לדעת לשים את הדגש במקום הנכון וזהו רואים גראפיקה מדהימה מה שקרה עם COD4...) אז מאות ינהרו לוויסטה רק בשביל הDX10.1... ומה גם בDX10.1 יש שיפור עבודה עם מאיץ פיזיקלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים