פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים אני מחפש DVD שיציג לי FULL HD ומה שמצאתי הכי קרוב הוא זה:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692462#השאלה שלי היא האם הוא יקרא דיסקים של שכבה כפולה 8.5 ג'יגהאם יש DVD אחר שיכול להציג FULL HD שאתם ממליצים עליו במחיר סביר אשמח לשמוע
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים תשנה את כותרת ההודעה כך שתכיל FULL HD, שאנשים ידעו על מה מדובר.ואין נגן DVD שיודע להציג סרטי 1080P או אפילו 720P.הוא רק יודע לקחת DVD רגיל ולהציג את התמונה כך שהטלויזיה תחשוב שמדובר ב-1080, בלי שיפור אמיתי באיכות.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים מחבר אז אני מבין שה-DVD הזה הוא סתם לא שווה לקחת אותופשוט הביאו לי מחו"ל סרט עם FULL HD ןחשבתי שאולי הDVD שרשמתי מקודם יכול להראות אותו
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים אין ממש קשר בין נגן DVD לסרט FULL HD 1. אם המדיה היא BLU-RAY תצטרך נגן יעודי 2. אפשר לראות סרט FULL HD גם ב- CD-ROM ( בתנאי שהוא נכנס ל- 700MB ;D )אני מקווה שהסברתי את עצמי טוב
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר הביאו לך דיסק bluray? אז צריך נגן יעודי של BD, או PS3.לא. הביאו לי סרט HD רגילאז לפי מה שאתם רושמים פה גם הסרט הוא לא FULL HD?
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים הפורמט הרגיל של HD זה דיסק בלו-ריי.זה נראה כמו דיסק רגיל, אבל זה לא.תבדוק מה רשום עליו.
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים כנראה שמה שקיבלת הוא HD-DVD. זה הפורמט המתחרה (היה לפחות..) לבלו ריי.אי אפשר לנגן אותו עם DVD רגיל, וגם לא עם נגן בלוריי. אתה חייב נגן HD-DVD.הבעיה שהיום הבלוריי די השתלט על השוק, אז חבל להשקיע מחיר יקר (והוא יקר) על נגן כזה...
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים סורי שאני נדחף לדיון... אפשר לראות סרט FULL HD גם ב- CD-ROM ( בתנאי שהוא נכנס ל- 700MB ;D )לגבי זה, מישהו יודע אם יש DVD כלשהו שעושה את זה?נגיד יש לי סרט HD ממש קצר ב 1080I שאני רוצה לראות על הטלוויזיה, אין שום דרך לעשות זאת חוץ מ BD?
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים מחבר אני מבין לפי כל התגבות פה שאין טעם כרגע לחפש DVD עם FULL HD כי חבל על הכסףלגבי ה-DVD שרשמתי בהתחלה שאלתי עליו כי קיבלתי אותו חינם אז חשבתי שאיתו אפשר לראות סרטים עם FULL טעיתי אבל לפחות ה-DVD הוא בחינםעוד שאלה 1האם הוא יקרא דיסק דואל לייר של 8.5?
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים הוא אמור לקרוא.אבל סרטי DIVX שאפשא לראות בנגן הזה לא מגיעים ל-8 ג'יגה.בקושי 1.5GB אם יש לך משהו באיכות טובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.