עבור לתוכן

המחשב עושה רסטארט מעצמו כל כמה דקות

Featured Replies

פורסם

שלום. אני מקווה שאני כותב את זה בפורם הנכון.. הכי מתאים שמצאתי פה..וגם אולי זה קשור

היום התחילה לי בעייה מוזרה.. המחשב עושה מעצמו רסטרט כל פרק זמן.. זה יכול להיות כל חמש דקות.. מקסימום כל חצי שעה..

מה זה יכול להיות? בעייה בחומרה או שזה סוג של וירוס? מה ניתו לעשות בנידון??

פתחתי את המחשב.. כל המאווררים פועלים בצורה תקינה..

פורסם

דבר ראשון תן את המפרט המלא של המחשב.

עכשיו הבעיה שלך היה לי אותו גם פעם ובסוף אלו היו הזיכרונות.

תוריד את התוכנה MEMTEST ותריץ בדיקה לזיכרונות לראות עם יש בעיות

פורסם

פעם שמעתי על מין וירוס או תולעת שעושה אוברקלוק למחשב מעצמו אבל אני לא יודע אם זה באמת קיים, שווה בדיקה.

תבדוק אם מישהו בבית לא התעסק לך במחשב ובטעות עשה אוברקלוק, ומומלץ לבדוק בעזרת תוכנה את הטמפ' במחשב.

בגדול הכי הגיוני שהבעיה היא התחממות יתר. אגב, לאחרונה המחשב נוקה במטלית רטובה או נוצר מגע עם נוזל כלשהו ? אם כן יש מצב לקצר.

יש גם סיכוי כמו שאמרת שזה סוג של וירוס, בדוק עם תוכנת SPYWARE או תוכנת אנטיוירוס כלשהי. רצוי שכשאתה בודק המחשב יהיה בסייפ מוד (כשהוא עולה תלחץ F8 ותבחר SAFE MODE בתפריט.

פורסם

הפעלה מחדש של מחשב, בפרקי זמן לא קבועים יכולים להגרם מהרבה דברים

בד"כ זה זיכרון או ספק (אלה הנפוצים, אבל זה בהחלט יכול להיות כל גורם אחר). תריץ memtest על הזכרונות (מדריך בנעוץ ותנסה לבדוק אם ספק אחר אם יש לך זמין.

וד"א, מתי שהמחשב עושה את ה"הפעלה מחדש" הוא מראה שגיאה כלשהי (שמופיע לזמן ממשק קצר, שלא ניתן לקרוא אותה) ואז מתכבה, או שהוא פשוט מתכבה ?

כי אם יש BSOD כלשהו שאתה לא מצליח לראות, אז תבטל את ה-Automatic Restart (המחשב שלי > מאפינים - > מתקדם - > Startup and recovery - > ותוריד את ה-V מה-Automatic Restart תחת System Failure.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים