פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים אהלן חבר'הלייצים, ובכן, אני רוצה לקנות שירים בRock Band, אבל הבעיה שאפשר לקנות רק אם אתה תושב ארה"ב. אז כמובן שמילאתי פרטים כאילו אני אמריקאי מן המניין ואפילו חירטטתי כתובת ("BLABLA"), אבל הדבר שמפחיד אותי הוא שלאחר הקניה Sony יפיקו קבלה עם כל פרטי האשראי שלי ושזה עלול להגיע לידיים הלא נכונות. האם חששותיי נכונים? האם למישהו יש ניסיון בקניה מה-PS Store? תודה רבה
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים אף אחד לא יבדוק את ה"קבלות"זו קניה דיגיטלית.ברגע שהכסף הגיע לידם ויש אישור של חברת ויזההכל בסדר*הויזה מודגש כי זו האופציה היחידה לקנות משם
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מחזק , עם דגש על הויזה.אני ד"א אשמח אם משהו יוכל לנסות עם אמריקן אקספרס (ספציפית , כי אני יכול להוציא כרטיס כזה ללא עמלות LIFETIME)ליביו
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים אמריקן אקספרס בארץ שייכת לישראכרד כך שקשה לי להאמין שזה יתקבל.הכי פשוט זה ויזה ואפילו ויזה מקומית עושה את העבודה יופי.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים עד כמה שזכור לי אמריקן אקספרס לא עובד, גם בו יש אימות אם הנתוני מיקום שלך והכרטיס אכן אמיתיים.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים תודה על העדכון המהיר , אין ברירה , נצתרך להוציא ויזה זהב גם כן.מזל שגם עליה יש לי פתור מלא (פשוט צריך לדאוג לעוד 2,3 טפסים).ליביו
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים לפי מה ששמעתי מאחרים גם הכרטיס הנטען של הדואר מתקבל בחנות האמריקאית זה נכון?
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים מחבר אף אחד לא יבדוק את ה"קבלות" זו קניה דיגיטלית. ברגע שהכסף הגיע לידם ויש אישור של חברת ויזה הכל בסדר *הויזה מודגש כי זו האופציה היחידה לקנות משם לא שאלתי אם יבדקו את הקבלות, אמרתי שאחרי הקנייה יפיקו קבלה כזאת וזה יסתובב לו איפשהו בדואר בארה"ב ואני חושש שפרטי האשראי שלי יהיו על קבלה כזאת. אבל זה לא משנה גם ככה כי אין לי VISA.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.