עבור לתוכן

שאלה לגבי צורב שראיתי

Featured Replies

פורסם

היי,

ראיתי צורה של חברת benq

48x24x48 ורציתי לשאול: האם זו חברה אמינה ? והאם הצורב הזה איכותי ?

תודה רבה

פורסם

לך תחפש.

search.gif

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

היי,

ראיתי צורה של חברת benq

48x24x48 ורציתי לשאול: האם זו חברה אמינה ? והאם הצורב הזה איכותי ?

תודה רבה

אז ככה , בוא נתחיל בזה שאומר שיש לי את הצורב המדובר (אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מתכוון לדגם CRW4824P שלהם) , במידה וכן , אז ככה : הוא צורב יחסית אמין אבל מה הוא מאוד בררני במדיות , אנ אתן דוגמא להמחשת העניין: קניתי מדייה של חברת SKY במהירות 40X , עכשיו מאחר והמדיה הזאת היא לא הטופ של הטופ , הוא לא מוכן לתת לי לצרוב עליה במהירות גבוהה מ 32X הוא טוען שהמדייה לא תומכת בצריבה במהירות גבוהה שכזאת (40X) .

ודרך אגב לידיעה כללית : למי שלא יודע BENQ זה ACER לשעבר .

תשמע לגבי איכותי או לא יש דעות לכאן ולכאן , יש דיסקים שהוא יעבוד איתם חלק בלי טעות אחת אפילו ואילו דיסקים שהוא "לא אוהב" יהיו יחסית בסדר אבל לא חפי טעויות .

דרך אגב המדייה היחידה שאיתה הצלחתי להגיע למהירות המקסימלית של הדיסק הייתה מדייה של BENQ במהירות 48X .

דרך אגב לידיעה כללית עדכון הFIRMWARE האחרון : גרסת D.UC אם אני לא טועה מוסיף לצורב תמיכה בMOUNT RAINER ועוד כמה תוספות נחמדות .

ושוב הכל מסתכם במה אתה צורב ולאיזה שימוש אתה צריך אותו כי לגיבוי מידע הוא טוב , וזו דעתי האישית , למרות שכל התותחים פה יגידו לך LITEON,PLEXTOR,TEAC וכדומה , אתה ורק אתה יכול להחליט לעצמך אם צורב מסויים הוא מצויין או לא .

פורסם

אם לא שמת לב נתת קישור לאותו התראד :kopfpatsch:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ;D

פורסם

ממתי BENQ זה ACER???

שתי החברות האלה קייימות ועובדות ככה שאני לא יודע מאיפה שלפת את זה...

אולי אתה מתכוון שBENQ היא בחרת בת של ACER??

פורסם

בקיצר , יש את ה-LITEON 52X24X52 שעדיף על ה-BENQ 48X24X48 .

פורסם

בקיצר , יש את ה-LITEON 52X24X52 שעדיף על ה-BENQ 48X24X48 .

רגע מה עדיף benq או liteon?

פורסם

רגע מה עדיף benq או liteon?

לא הבנתי , אתה לא יודע לקרוא ?

בכל מקרה , הלייטאון .

פורסם

לדעתי לך על ה LG או על ה TEAC ה TEAC נראה לי ירד המחיר שלו והוא צריך להיות צורב טוב.

LITE-ON ו BENQU הם לא מי יודע מה, במיוחד BenQ! :cwm8: אני אישית משתמש ב YAMAHAשזה רמה אחרת אבל המחיר גם בהתאם.

פורסם

לדעתי לך על ה LG או על ה TEAC ה TEAC נראה לי ירד המחיר שלו והוא צריך להיות צורב טוב.

LITE-ON ו BENQU הם לא מי יודע מה, במיוחד BenQ! :cwm8: אני אישית משתמש ב YAMAHAשזה רמה אחרת אבל המחיר גם בהתאם.

יש הודעה נבחרת על TEAC VS LITEON בסטיקי בפורום זה . קרא והשכל .

ודרך אגב , YAMAHA רמה אחרת ? לא ממש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים