פורסם 2003 ביוני 722 שנים היי,ראיתי צורה של חברת benq48x24x48 ורציתי לשאול: האם זו חברה אמינה ? והאם הצורב הזה איכותי ?תודה רבה
פורסם 2003 ביוני 722 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=39122;start=1#top
פורסם 2003 ביוני 822 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=39122;start=1#top אם לא שמת לב נתת קישור לאותו התראד
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים היי,ראיתי צורה של חברת benq48x24x48 ורציתי לשאול: האם זו חברה אמינה ? והאם הצורב הזה איכותי ?תודה רבהאז ככה , בוא נתחיל בזה שאומר שיש לי את הצורב המדובר (אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מתכוון לדגם CRW4824P שלהם) , במידה וכן , אז ככה : הוא צורב יחסית אמין אבל מה הוא מאוד בררני במדיות , אנ אתן דוגמא להמחשת העניין: קניתי מדייה של חברת SKY במהירות 40X , עכשיו מאחר והמדיה הזאת היא לא הטופ של הטופ , הוא לא מוכן לתת לי לצרוב עליה במהירות גבוהה מ 32X הוא טוען שהמדייה לא תומכת בצריבה במהירות גבוהה שכזאת (40X) .ודרך אגב לידיעה כללית : למי שלא יודע BENQ זה ACER לשעבר .תשמע לגבי איכותי או לא יש דעות לכאן ולכאן , יש דיסקים שהוא יעבוד איתם חלק בלי טעות אחת אפילו ואילו דיסקים שהוא "לא אוהב" יהיו יחסית בסדר אבל לא חפי טעויות .דרך אגב המדייה היחידה שאיתה הצלחתי להגיע למהירות המקסימלית של הדיסק הייתה מדייה של BENQ במהירות 48X .דרך אגב לידיעה כללית עדכון הFIRMWARE האחרון : גרסת D.UC אם אני לא טועה מוסיף לצורב תמיכה בMOUNT RAINER ועוד כמה תוספות נחמדות .ושוב הכל מסתכם במה אתה צורב ולאיזה שימוש אתה צריך אותו כי לגיבוי מידע הוא טוב , וזו דעתי האישית , למרות שכל התותחים פה יגידו לך LITEON,PLEXTOR,TEAC וכדומה , אתה ורק אתה יכול להחליט לעצמך אם צורב מסויים הוא מצויין או לא .
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים אם לא שמת לב נתת קישור לאותו התראד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ;D
פורסם 2003 ביוני 2722 שנים ממתי BENQ זה ACER???שתי החברות האלה קייימות ועובדות ככה שאני לא יודע מאיפה שלפת את זה...אולי אתה מתכוון שBENQ היא בחרת בת של ACER??
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים בקיצר , יש את ה-LITEON 52X24X52 שעדיף על ה-BENQ 48X24X48 .רגע מה עדיף benq או liteon?
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים רגע מה עדיף benq או liteon?לא הבנתי , אתה לא יודע לקרוא ?בכל מקרה , הלייטאון .
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים לדעתי לך על ה LG או על ה TEAC ה TEAC נראה לי ירד המחיר שלו והוא צריך להיות צורב טוב. LITE-ON ו BENQU הם לא מי יודע מה, במיוחד BenQ! אני אישית משתמש ב YAMAHAשזה רמה אחרת אבל המחיר גם בהתאם.
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים לדעתי לך על ה LG או על ה TEAC ה TEAC נראה לי ירד המחיר שלו והוא צריך להיות צורב טוב. LITE-ON ו BENQU הם לא מי יודע מה, במיוחד BenQ! אני אישית משתמש ב YAMAHAשזה רמה אחרת אבל המחיר גם בהתאם. יש הודעה נבחרת על TEAC VS LITEON בסטיקי בפורום זה . קרא והשכל . ודרך אגב , YAMAHA רמה אחרת ? לא ממש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.