פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים אני מקבל את ההודעה verifying DMI Pool Dataבשלב אחרי הPOST בחלון שחור למשך כ40 שניות ואז עולה לי win xp בצורה תקינה ללא בעיות.זה מחשב חדש שהותקן מחלקים ...מה זה יכול להיות?
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים 40 שניות? זה המוןתבצע את הדברים הבאים.במידה ויש לך דיסקים רכיבי PATA במחשב אז תבדוק שהם מג'ומפרים כמו שצריך.תפעיל S.A.M.R.T בביוס.תבצע בדיקה לדיסקים באמצעות hd tune בלשונית של בדיקת דיסק (לא בדיקת מהירות)אם זה עדיין ממשיך אז תנתק את כל ההארדיסקים והCD/DVD ותשאיר רק את של מערכת ההפעלה מחובר, תראה אם נעלםותתחיל לחבר אותם חזרה אחד אחד כדי לראות איזה הוא הגורם לבעיה
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים זה אכן נשמע כמו התקן אכסון כלשהו (IDE או SATA, דיסק קשיח או כונן אופטי) שעושה את הבעייה.תעקוב אחרי ההמלצות של ירח אפל, רק לפני, תאפס את הביוס דרך הביוס עצמו (אתה נכנס לביוס ומעלה משם את ערכי ברירת המחדל).
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מחבר אז זהו שזה קורה גם ללא HD וCD מחובר אני הפעלתי S.A.M.R.T בביוס וכן איפסתי ביוס מה זה יכול להיות? המחשב עולה אחרי זה ללא שום בעיה!!
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מה לגבי פלופי (כונן קטן 1.44)?, נתק גם אותו.כמו כן, תנתק כל כרטיס שלא נחוץ להפעלת המחשב (תבדוק אם הבעייה קורת אם רק לוח-אם, זיכרונות, מעבד וכ.מסך מחוברים), תאפס את הביוס שוב לפני הניסיון הזה.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים איך בדיוק המערכת עולה ללא שום בעיה עם ניתקת את כל הHD?ביצעת בדיקה עם HD TUNE?אתה על חיבור PATA? אם כן בדקת שהג'מפר במקום הנכון?תברר אם קיימת גירסאת ביוס חדשה ללוח שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.