פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים שלום רב!האם יש למישהו UPS מסוג line interactive שעובד בצורה טובה עם ספק כח תומך Active PFCיש לי את ה Enermax Modu82+ Series (EMD525AWT) 525W PSU ובאתר הם אומרים שרק UPS אונליין יתאים.אבל קראתי שיש כאלה שקנו UPS מסוג אחר וזה עדיין עובד להם.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים אני עבדתי עם ספק Active PFC ו UPS מסוג line interactive ולא היו שום בעיותאני לא חושב שייש פה מישהו עם UPS אונליין (בגלל מחירו היקררר)
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מחבר תודה, ביררתי עם אדוייס היום ואכן יש סדרה שהיא לא אונליין (סדרת SL) שתעבוד עם הספקים הנ"ל. קניתי אחד היום, ברגע שיגיע אני אאשר שאכן היא עובדת
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים אני לא מבין מה הקטע?להרבה אנשים כאן יש אלפסק. ולהרבה מהם יש ספקים עם A.PFC ואין שום בעיה.לי אישית יש אלפסק של ADVICE מסדרת COMFORT, ואין לי שום בעיה איתו והליברטי...
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים מחבר כנראה זה תלוי בספק, אם תעשה חיפוש בפורום תראה שיש אנשים שה UPS לא עבד להם.גם ב FAQ של החברות רשום להשתמש ב UPS אונליין
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים מחבר עדכוןקבלתי את ה UPS לאחר התייעצות עם חברת ADVISEקניתי את דגם SL 1000 ורק רציתי להגיד לכם שסדרת SL תומכת בספק שיש לו Active PFC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.