פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים שלום,יש משחקי מחשב שדורשים לא מעט דברים ע"מ להפעיל או לשחק ברשת..רציתי לדעת את כל המשחקים שדורשים תשלום חודשי באנטרנט (WoW,Conan,GoW ליינאג' ועוד..)גיליתי לא מזמן שKane & Lynch דורש תשלום חודשי וכמעט עשיתי טעות כשקניתי אותו..חוץ מזה ,יש גם משחקים שדורשים "activation online" כמו ביושוק..יש עוד משחקים כאלה?ועוד דבר, אם ידוע לכם על משחקים טובים כמו Unreal וQuake 2 שלא דורשים CD-Key בכלל,אשמח לשמועבקשר לCS, אני לא יודע מה עדיף לקנות- CS Source או CS 1.6 Anthologyמה עדיף?תודה ויום טוב
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים ein mishakim she lo zorhim cd-key esh mishakim hinamiim aval larov hem noflim me ha eihut shel ha mishakim she olim kesef...
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מחבר ein mishakim she lo zorhim cd-key esh mishakim hinamiim aval larov hem noflim me ha eihut shel ha mishakim she olim kesef...הרגע אמרתי לך שיש משחקים כמו Unreal, Quake,ואולי גם Call of Duty 2,3 שלא דורשים CD-keyאל תחליט משהו שאתה לא יודע עליו
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים Race Driver: GRID לא דורש Cd-key...אבל לפי הסגנון שלך זה נראה כאילו אתה מחפש רק FPS..
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מחבר Race Driver: GRID לא דורש Cd-key...אבל לפי הסגנון שלך זה נראה כאילו אתה מחפש רק FPS..לא רק FPS,כל המשחקים שהם לא חינמיים וללא CD-Keys
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים CS כן ''דורש'' CDKey,אלא אם כן אתה מדבר פה על הפרוץ.בכל מקרה,המלצה אישית היא על ה-1.6.אני משחק בו כבר כמה שנים.MuTaTiOn.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מחבר CS כן ''דורש'' CDKey,אלא אם כן אתה מדבר פה על הפרוץ. בכל מקרה,המלצה אישית היא על ה-1.6. אני משחק בו כבר כמה שנים. MuTaTiOn. CS לא קשור לשאלות. ואם כבר אני אוכל להוסיף ולשאול מה עדיף Battlefield 2 או Battlefield 2142 אני חושב שאני אקנה את שניהם ואשחק בהם
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים אם אתה מדבר על רכישת משחק באופן חוקי, מה אכפת לך אם הוא דורש CD KEY או לא?
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים CS לא קשור לשאלות.לא קשור?בקשר לCS, אני לא יודע מה עדיף לקנות- CS Source או CS 1.6 Anthologyמה עדיף?או שאני סתם הוזה ב-12 בבוקר,או ש...MuTaTiOn.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים המחיר של cs1.6 הוא רק 10$ (לפני חודש התחלתי לשחק בו, יש הרבה שרתים אבל המשחק עצמו די קשה)http://www.steampowered.com/v/index.phpבנוסף יש את הMP של FEAR ואם אני לא טועה הוא חינמי.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מחבר FEAR PM זה חינמי? אני קניתי אותו.. אם אתה מדבר על רכישת משחק באופן חוקי, מה אכפת לך אם הוא דורש CD KEY או לא? הקטע הוא שאתה קונה משחק עם cd key ואז מגלה שגנבו לך אותו ואין לך מה לעשות בגלל זה עדיף בלי cd key MuTaTaiOn,לא הבנתי אותך
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים המחיר של cs1.6 הוא רק 10$ (לפני חודש התחלתי לשחק בו, יש הרבה שרתים אבל המשחק עצמו די קשה) המשחק קל יותר מכל משחקת דמוי זה ברשת. אתה פשוט צריך ללמוד את ''תורת הריסוס'' . היתרון הכי גדול של CS 1.6 על COD,Battlefield וכו',הוא שאתה יכול ללמוד את תהליך הריסוס בנשקים. אם אתה רוצה ללמוד על כך,דבר איתי בפרטי. הקטע הוא שאתה קונה משחק עם cd key ואז מגלה שגנבו לך אותו ואין לך מה לעשות בגלל זה עדיף בלי cd key דבר כזה קורה בד''כ שאתה קונה בסטים. וגם אז,אתה פשוט שולח לסטים מכתב בקשה לאיפוס הסיסמה,ואתה יכול גם יותר מזה. MuTaTiOn.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.