פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים שימו לב שמנכ"ל סוני מודיע שהם לא עומדים בקצב היצור לעומת הביקושכך שהורדת מחירים עם כל הנסיבות האחרות לא הגיונית בעלילSony's Stringer: We Can't Make Enough PS3sוציטוט:We currently have a production bottleneck with the PlayStation 3http://news.spong.com/article/16105/Sonys_Stringer_We_Cant_Make_Enough_PS3s?cb=347
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים SimonSix זה יותר אומר שהם נדפקו אם קונסולה שקשה ליצר מאשר מצביע על ביקוש גדול בפועל ככה או ככה המכירות של הPS3 על אש קטנה כרגע ואם המכירות לא יגדלו משמעותית ב2009 אני לא חושב שהקונסולה תחזיק הרבה זמן חברות פיתוח לא יחכו לנצח לסוני ובניגוד לMS ספק גדול אם יש לסוני הרבה מזומנים להשאיר את הקונסולה מעל המים גם ב2010 במיקרה שלא יהיה נתח שוק גדול יש גבול לכמה משחקי צד ראשון חזקים שאפשר להכין בזמן נתון ויש גבול לכמות כסף שיכולים לשפוך על תמיכה של חברות צד שלישי במקרה של כישלון בדור הקודם ראינו איך נינטנדו ואפילו MS לא הצליחו להחזיק את הקונסולה הרבה זמן הפעם סוני בעמדה הקשה ביותר כרגע נגני בלו רי יהיו זולים יותר מהPS3 משמעותית בסופו של דבר ככה שגם היתרון הזה לא יחזיק להרבה חוץ משטח האכסון עצמו למשחקים
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים שימו לב שמנכ"ל סוני מודיע שהם לא עומדים בקצב היצור לעומת הביקושכך שהורדת מחירים עם כל הנסיבות האחרות לא הגיונית בעלילSony's Stringer: We Can't Make Enough PS3sוציטוט:We currently have a production bottleneck with the PlayStation 3http://news.spong.com/article/16105/Sonys_Stringer_We_Cant_Make_Enough_PS3s?cb=347לIBM יש קשיים רבים בייצור הCELL, מה עוד שכל הבאצ'ים האחרונוים הופנו אל הדגמי הCELL שלblade center ו,system Z ככה שאם התונובות הנמוכות ימשיכו לסוני יהיו בעיות רציניות, במיוחד בהתחשב שIBM מתכננת לעבור ל45NM ביצור הCELL רק באפריל שנה הבאה, מחסור במעבדי CELL עכשיו משמעו מחסור חמור בPS3 בעונת החגים.IBM cant produce
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים אני חושב שיהיה מעניין לראות מתי MS תצליח לעבור למעבד משולב ליבה גרפית בX360 לפי מה שהבנתי זה בתכנון כבר הרבה זמן יצור כזה יחסוך להם מקום וקירור במארז וכנראה יהיה קל יותר ליצר בכמויות אחת מהבעיות הגדולות של סוני זה השנה אפרש מMS סך הכל מספרי המכירות די קרובים כבר חודשים בין הX360 לPS3 אבל בכל זאת לMS יש מעל 5 מיליון יותר מה שמשפיע על מכירות המשחקים גם השוני היחסי בין הPS3 לבין הPC יכול לגרום לחלק מהמפתחים לנטוש את הPS3 ולפתח PC וX360 שהם פלטפורמות מאוד קרובות יחסית ובצד השני בלעדיים בטח ימשיכו לכיוון הDS\WII ופחות לPS3 ככה שגם מהבחינה הזאת הPS3 נכנס לפינה שקשה לצאת מימנה הוא לא הכי חזק גרפית זה שיך לPC לא הכי זול כפלטפורמה HD זה שיך לX360 לא מושך-קזואל\רטרו\משפחות\מעריצי נינטנדו\פלטפורמה שנייה זה שיך לWII לא נייד -זה שיך לDS \PSP יש לו אולי כמה משחקים חזקים צד ראשון וMGS4 אבל זה לא יספיק ובעיות ביצור שעד שיפתרו יכול להיות מאוחר מידי אני בהתחלה חשבתי שהPS3 יתחיל להפגיז במכירות ה2009 אבל היום אני כבר לא חושב ככה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.