עבור לתוכן

צריך חוות דעת על המאוררים של Nexus !

Featured Replies

פורסם

ראיתי שסקאי פיסי הביאו כמה מאוררים שלהם.

אני בדיוק צריך לקנות איזה 2 מאוררים

האם המאוררים שלהם טובים ?

תודה חן !

פורסם

כשיש לך עכשיו את ה-AC במחירי ריצפה,

חבל לפזול אפילו ס"מ. :xyxthumbs:

בכל אופן, החברה לא כל כך מוכרת,

ועל הנתונים לא היתי סומך.

ואני בספק אם מישהו כבר הספיק לרכוש לעצמו אחד כזה.

פורסם

SKY נתנו באתר שלהם קישור למיני ביקורת מאתר לא ידוע, לפי מה שאומרים שם המאווררים שקטים יחסית וטובים.

פורסם

המאווררים של Nexus איכותים...הם מציעים שקט עם ביצועים גבוהים יחסית..אבל כמו שאת הרואה המחיר בהתאם..

פורסם

המחירים של המאווררים למארז בסדר גמור הקירור למעבד יקר. איך הקירור בזול שלהם בהשוואה ל פריזר פרו? ל NEXUS יש רק 2 צינורות והוא ניראה קטן יותר (אבל עולה 60 שקל יותר).

פורסם

על איזה קירור אתה מדבר בדיוק ?

פורסם

המאווררים של nexus ידועים כאיכותיים, אך הם לא הכי שקטים (על הנייר הם כן, בפועל לא כל כך - תחפש ביקורות).

אם אתה מחפש מאווררים איכותיים וחשוב לך השקט תקנה רק Nuctua, המחירים יקרים מאוד, אבל זה שווה את זה.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר למאוררי מארז ולא על מאוררים מעבד..

קחו זאת בחשבון !

פורסם

קודם כל, המאווררים שלהם לא כ"כ יקרים. והרמה שלהם היא ה SFLEX של Scythe שידועים כהמאווררים המשתלמים יותר באיזור המחיר שלהם ביחס של ביצועים:שקט. בחו"ל יש המון השוואות של מאווררים ותמיד היה ניתן לראות שה-Nexus הם מאווררים מצויינים, עוד לפני ש-Scythe הביאו את סדרת ה-SFlex. וגם עכשיו הם דיי עומדים אחד מול השני עם תמורה דיי דומה לכסף.

אך אני עדין חושב שה-SFLEX מומלצים ביותר. אך האם הם שווים יותר ממאווררים של 30-40ש"ח? אני אדע בקרוב, כשאני אקנה אותם.

פורסם

ענו לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים