פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים רגע, אז אם שמרתי רק את אלה של כרטיס המסך ולוח האם (שמספיק גדולות בשביל כל השאר, וגם את השניה אני שומר בגלל סיפור ארוך), זה אומר שאני לא מכור? איזה הקלה הוועדה לעינייני התמכרות החליטה ברוב קולות כי על מנת להיות מכור למחשבים עליך לעמוד בכ 80% מכל הקריטריונים דלעיל ו/או לצבור קופסאות ו/או עטיפות ו/או ניילונים ו/או אריזות במשקל כולל של 50 ק"ג לפחות בנפח של 5 מ"ק.
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים רגע, אז אם שמרתי רק את אלה של כרטיס המסך ולוח האם (שמספיק גדולות בשביל כל השאר, וגם את השניה אני שומר בגלל סיפור ארוך), זה אומר שאני לא מכור? איזה הקלה למה אתה ציני ...
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים הוועדה לעינייני התמכרות החליטה ברוב קולות כי על מנת להיות מכור למחשבים עליך לעמוד בכ 80% מכל הקריטריונים דלעיל ו/או לצבור קופסאות ו/או עטיפות ו/או ניילונים ו/או אריזות במשקל כולל של 50 ק"ג לפחות בנפח של 5 מ"ק. :lol:
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים למה אתה ציני ... שום ציניות, אני ממש דואג - היום ויתרתי על פעילות מחשבית בשביל לעשות עבודה חשובה באנגלית. רק מה, אני לא בטוח אם זה סימפטום של גמילה, מכיוון שהמוזיקה ששמעתי תוך כדי העבודה (United abominations של MegaDeth גאוני) הגיע מהמחשב :-\
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים העיקר שאתה מסוגל לשלוט בזה ולשים את העבודה לפני המחשב.יש אנשים שפשוט לא מסוגלים
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים אתה יודע שאתה מכור למחשב כאשר כל פעם שאתה שומע איזה רעש מוזר/צפצופים בבית אתה ישר רץ למחשב ובודק שהוא בסדר. אתה יודע שאתה מכור למחשב כאשר כל פעם שאתה מריח ריח שרוף בבית אתה רץ ישר למחשב ובודק שהוא בסדר. אם אתה אחר כך באחד מהמקרים אתה מרגיש כאילו נפלה לך אבן מהלב אז אתה מהמכורים הקשים... הינה עוד כמה.. אתה יודע שאתה מכור למחשב כשאתה שותה את המים של הקירור במחשב שלך (כמובן אם יש לך קירור מים..) אתה יודע שאתה מכור למחשב כשאתה מזריק לעצמך משחה טרמית לווריד דניאל. :nutty:
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים כשהיומן שלך מלא בתאריכי השקות של מעבדים/לוחות אם/ כרטיסי מסך/ פלטפורמות וכו'
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים ^ אם המעבד במחזיק מפתחות שלך הוא יותר טוב מהמעבד בחדר מחשבים ;Dואם יותר קל לך למצוא סטיק של SDRAM מאשר סרגל, ולכן אתה מסרטט גרפים עם RAM ><
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים כשהיומן שלך מלא בתאריכי השקות של מעבדים/לוחות אם/ כרטיסי מסך/ פלטפורמות וכו'זה גם במקרה שאתה עובד בכיר בחברה כמו אינטל, לא?אגב, לא היה איזה אחד שמשרטט עם כרטיס מסך?
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים שיעור הבא הבא שלי בסרטוט טכני אני מביא איזה SDRAM של 16BIT משהו רשע פשע! המורה יגיד לי, מה זה? אני אענה לו- זה הסרגל החדש שלי! "זה נדיר לשגה!!! "
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.