עבור לתוכן

אתה יודע שאתה מכור למחשב כש... V2.0

Featured Replies

פורסם

:lol: :lol: :lol:

DUDE, כרגע סיפקת לנו חומר לבדיחות עליך לשנה שלמה!(ועל חברה שלך)

• תגובות 627
  • צפיות 68.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כשאתה גורם לחברה שלך לעשות סקס באינטרנט איתך כי אתה לא מרוצה מהמציאות :nixweiss:

dude :o.............

thats not funny :-\

פורסם

כשהדבר שהכי מעצבן אותך הוא תוכנות ששמות איקון על ה DESKTOP בלי לשאול אותך

פורסם

כשאתה רושם פתק להורים באמצע הלילה עם עט על דף ומסיים בסמיילי כזה בתצורת נקודותיים וסגור סוגריים למרות שאתה לא מוגבל בתנועת היד ויכול לצייר סמיילי אותנטי ;D

פורסם

כאמא שלך מבקשת ממך להנמיך את הווליום בגלל השכנים, אז אתה מנמיך טיפ טיפה ואומר לה "הנמכתי!". :smile1:

פורסם

כאמא שלך מבקשת ממך להנמיך את הווליום בגלל השכנים, אז אתה מנמיך טיפ טיפה ושהיא כבר רחוקה אתה מחזיר. :smile1:

תיקנתי :D

פורסם

כאמא שלך מבקשת ממך להנמיך את הווליום בגלל השכנים, אז אתה עושה לה אקורד רע ומעיף אותה מהחלון כמו בקליפ של טוויסטד סיסטר :smile1:

תיקנתי ^^

פורסם

כאמא שלך מבקשת ממך להנמיך את הווליום בגלל השכנים, אז אתה לא מנמיך ואומר: הנמכתי!". :smile1:

זה תיקון ^^

פורסם
  • מחבר

כשאמא שלך מבקשת ממך להנמיך את הווליום בגלל השכנים, אז אתה מגביר ואומר לה "הנמכתי!". :smile1:

תיקנתי

[אפשר להמשיך ככה שעות xD]

פורסם

כאמא שלך מבקשת ממך להנמיך את הווליום". :smile1:

תיקון ^

פורסם

כשאתה מסתכל על קופסאת שימורים של היצרנית "ויטה" ואתה בכלל קורא "ויסטה"...

זה קרה לי אתמול, באמת.. :s07:

פורסם

כשאתה מסתכל על קופסאת שימורים של היצרנית "ויטה" ואתה בכלל קורא "ויסטה"...

זה קרה לי אתמול, באמת.. :s07:

ואייייייי אחי קרעת אותי!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:silly:

פורסם

כשאתה מתרגל גאומטריה לפסיכומטרי ואתה מחפש סרגל עכשיו בבית ספר אתה לא חושב בכלל על להשתמש בסרגל ולכן אין לך סרגל בבית ואתה מחפש משו שיתאים לעבודה והדבר הראשון שאתה חושב עליו זה אני יקח סטיק של DDR או DDR2 מה שיש אתה פותח מגירה לוקח אחד ומשתמש חחחחח

(זה מה שעשיתי עכשיו וישר נזכרתי בתארד הזה )

פורסם

כשאתה יושב לפתור תרגילים במתמטיקה ובמקום להשתמש במחשבון המדעי שלידך אתה מעדיף להשתמש במחשבון של הווינדוס (הרגע קרה)

כשאתה חושב שצריך להוציא להורג אנשים שמתלהבים שיש להם מחשב יקר ואז כששואלים אותם איזה מחשב אז אין להם מושג. ואז כשאתה מצליח להוציא מהם איזהשהו פרט על המחשב לא נעים לך להגיד להם שתפרו אותם בחנות...

פורסם

כשאתה מכיר יותר אתרי אינטרנט ממספרי טלפון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים