עבור לתוכן

אתה יודע שאתה מכור למחשב כש... V2.0

Featured Replies

פורסם

משהו מאוד מוכר ותסכימו איתי:

כשאתה משחק בסימולטר אתה מרגיש "בבית" ומתחיל להניע את הגוף שלך, או אם מישהו משגר אליך טיל אתה חייב להזיז את הראש. :smile1:

• תגובות 627
  • צפיות 68.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

משהו מאוד מוכר ותסכימו איתי:

כשאתה משחק בסימולטר אתה מרגיש "בבית" ומתחיל להניע את הגוף שלך, או אם מישהו משגר אליך טיל אתה חייב להזיז את הראש. :smile1:

אני לא ככה אבל אח שלי ככה...

אתה צריך לראות אותו משחק UNREAL....

הולי שיט...

פורסם

אתה מכור למשחקי רשת כשאתה מת להשתין, אז אתה מתקמפר ומשתין לתוך בקבוק כאילו שאתה במארב בשטחים. :hat:

פורסם

אתה מכור למשחקי רשת כשאתה מת להשתין, אז אתה מתקמפר ומשתין לתוך בקבוק כאילו שאתה במארב בשטחים. :hat:

ענק פשוט ענק :xyxthumbs::yelclap:

שאתה ממשיך להגיב בתארד רק בכדי שלא יסגרו אותו

פורסם

^^

אני חייב להוסיף על זה

זאת לא התאפקות רגילה, אתה עובר מישיבה לעמידה ואז בא לך לחרבן כולך קופץ והכל, אבל אתה לא תלך לחרבן, אתה תסיים את המשימה שלך ואז תטוס כמו טיל לשירותים ;)

ואז מגלה שאין נייר :'(

פורסם

אתה יודע שאתה מכור למחשבים כשאוכל ארטיק נוזלי כזה... ואתה צריך את שתי היידים אז בביס אכזרי אתה מחזיק את הארטיק

ועושה את הפעולה וכל הארטיק נוזל לך על הרצפה... :kopfpatsch:

פורסם

אתה מכור למחשב כשבשיא השרב אתה דואג לטמפרטורה של הדיסק הקשיח. :screwy:

פורסם

אתה מכור למחשב כשבשיא השרב אתה דואג לטמפרטורה של הדיסק הקשיח. :screwy:

של כל רכיב...

פורסם

שאתה כל חצי שנה שנה מוצא סיבה למה העכבר אוזניות מקלדת זכרון לא טובים מספיק ובסוף אתה מוצא את עצמך עם מגירה עם 10 אוזניות 8 מקרופונים 5 עכברים 3 מקלדות ועוד חחחחח

ושאתה משחק פיפא אתה שם מגנים

פורסם

שהייתי ילד ומשחק בניד פור ספיד השני שיצא אז שמתי בגדים בערך כמו של הנהגי מרוצים וחשתי נהג מרוצים. :kopfpatsch:

שאתה אומר לעצמך שעוד 5 דקות אתה הולך לישון וכל פעם דוחה את זה ואז בסוף עוברות 5 שעות.

שאתה לא שם לב מה שמביאים לך לאכול מרוב שאתה שקוע במסך.

שאתה מפעיל את המזגן אפילו שאתה מת מקור בשביל להוריד עוד כמה טמפרטורות במחשב ולעלות את האוברקלוק.

שיש לך 2 מסכים וגם זה לא מספיק לך , אתה חייב עוד מסך כדי לחסוך בזמן הפעולות שלך (ווינאמפ , מסנג'ר \ אייסיקיו , כללי).

שאתה מבצע כבר פעולות במחשב מהרגל ואתה פתאום קולט את עצמך נכנס לאותו אתר 3 פעמים באותה דקה ובקושי זוכר שהיית שם כבר.

שאתה שונא שנוגעים לך במחשב כי אתה פחד שיהרסו לך אותו או ישנו לך את הסדר בו.

שאתה מחפש כל מני דברים שישנו את המחשב שלך והיפכו אותו לפצצה עיצובית.

כשיש לך במגירות ציוד ישן שנהרס או התיישן ואתה לא זורק אותו כי אתה חושב שבאמת תעשה איתו משהו בעתיד.

:xyxthumbs:

פורסם

כשאתה חוטף את הג'ננה של החיים כשחבר שלך מזיז את הסמל של "המחשב שלי" למקום אחר.

פורסם

כשאתה הולך לאורטופד בסופו של דבר.

המשפט הזה פשוט הרג אותי.

ולעניינינו:

כשאתה "מפנק" את סבתא שלך והמחשב שלה עם הארדיסק 160 ג'יגה כי שידרגת את שלך 8)

פורסם

שאתה מנסה חימצא סיבות למה "דווקה ה quad core הזה כל כך טוב" שאתה צריך ליזרוק עילוו כסף

ושאתה מיתרגש כל פעם שחבר או אתה קונים חלק חדש למחשב ועושים מיזה מסיבה

מבוסס על סיפור אמיתי .

פורסם

שאתה מנסה חימצא סיבות למה "דווקה ה quad core הזה כל כך טוב" שאתה צריך ליזרוק עילוו כסף

ושאתה מיתרגש כל פעם שחבר או אתה קונים חלק חדש למחשב ועושים מיזה מסיבה

מבוסס על סיפור אמיתי .

SO TRUE

פורסם

חחח כן הא גם אתה במצב הזה ?

(ואיי זה דבילי לשאול מיצידי דבר כזה כי סביר להניח ש מי שנימצא פה במצב הזה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים