עבור לתוכן

חיבור מחשב לטלויזת LCD חדשה

Featured Replies

פורסם

היי חברים..

בשעה טובה התחדשתי בטלויזיה 32 אינץ של שארפ דגם LC32A33M - כמובן HD READY

חיברתי אותה בחיבור סקארט ל s-video כי זה מה שהיה לה...

אני מתכנן לחבר את המחשב לחיבור HDMI אחד שיש בו

אמרו שלחבר DVI ל- HDMI זה הכי טוב - וכך אעשה אני חושב.

איך שתי שאלות לי בנושא

1. אחד כיום המחשב שלי מחובר למסך LCD של LG דרך DVI ויש לי רק יציאה אחת כזו בכרטיס ועוד יציאה אחת של VGA רגיל. - האםעדיף לחבר את המסך מחשב בVGA ואת המסך טלויזיה ב DVI ?- הטלויזיה תשמש רק לצפיה בסרטים וסדרות דרך המחשב (לרוב).

עד כמה תורגש הירידה באיכות במסך המחשב?

2. אני צריך לרכוש כבל איכותי של DVI TO HDMI באורך של 6.5 מטר - מה המחיר בדרך כלל? האם האיכות נפגעת באורכים כאלו?והיכן ניתן למצוא? (עדיף ראש מתפרק להעברה בתעלות).

3.אני גם צריך לרכוש כבל סאונד PL קטן ל-RCA כדי לחבר את המחשב למערכת - אורך 6.5 מטר גם האם יש דרך להוריד/להפחית את הרעשים הסטאטים ממוצרים חשמליים שיש בדרך?

כמה לדעתכם עולה כבל כזה?

אני מודה מראש לעוזרים זה ממש חשוב...

ודחוף...

NOISE

פורסם

היי חברים..

בשעה טובה התחדשתי בטלויזיה 32 אינץ של שארפ דגם LC32A33M - כמובן HD READY

חיברתי אותה בחיבור סקארט ל s-video כי זה מה שהיה לה...

אני מתכנן לחבר את המחשב לחיבור HDMI אחד שיש בו

אמרו שלחבר DVI ל- HDMI זה הכי טוב - וכך אעשה אני חושב.

איך שתי שאלות לי בנושא

1. אחד כיום המחשב שלי מחובר למסך LCD של LG דרך DVI ויש לי רק יציאה אחת כזו בכרטיס ועוד יציאה אחת של VGA רגיל. - האםעדיף לחבר את המסך מחשב בVGA ואת המסך טלויזיה ב DVI ?- הטלויזיה תשמש רק לצפיה בסרטים וסדרות דרך המחשב (לרוב).

עד כמה תורגש הירידה באיכות במסך המחשב?

2. אני צריך לרכוש כבל איכותי של DVI TO HDMI באורך של 6.5 מטר - מה המחיר בדרך כלל? האם האיכות נפגעת באורכים כאלו?והיכן ניתן למצוא? (עדיף ראש מתפרק להעברה בתעלות).

3.אני גם צריך לרכוש כבל סאונד PL קטן ל-RCA כדי לחבר את המחשב למערכת - אורך 6.5 מטר גם האם יש דרך להוריד/להפחית את הרעשים הסטאטים ממוצרים חשמליים שיש בדרך?

כמה לדעתכם עולה כבל כזה?

אני מודה מראש לעוזרים זה ממש חשוב...

ודחוף...

NOISE

1 - בגדול, יש כאלה שאומרים שמורגש הבדל, ויש כאלה שיגידו שלא. אבל זו החלטה שלך לאיזה מסך אתה רוצה איכות פחות טובה, ןלאיזה מסך איכות יותר טובה.

2 - איכות של כבל DVI נפגעת באורכים גבוהים, ולכן קשה להשיג כבל כזה. אין לי מושג איפה אפשר למצוא אותו, אבל המחיר שלו יהיה יותר גבוה. בזמנו היתה לי את הבעיה שלך וחיברתי את המחשב לטלוויזיה ב-VGA כי יותר קל וזול לקנות כבל VGA ארוך ואת המסך מחשב ב-DVI. קניתי כבל VGA ארוך בחנות PLONTER בר"ג.

3 - כבל PL לא אמור לעלות הרבה כסף, אבל אם אתה רוצה איכות יותר טובה אז המחיר עולה בהתאם.

מקווה שעזרתי :)

פורסם

2 - איכות של כבל DVI נפגעת באורכים גבוהים, ולכן קשה להשיג כבל כזה. אין לי מושג איפה אפשר למצוא אותו, אבל המחיר שלו יהיה יותר גבוה. בזמנו היתה לי את הבעיה שלך וחיברתי את המחשב לטלוויזיה ב-VGA כי יותר קל וזול לקנות כבל VGA ארוך ואת המסך מחשב ב-DVI. קניתי כבל VGA ארוך בחנות PLONTER בר"ג.

ב-DVI לא תהיה ירידה באיכות האות עד לאורך 10 מטרים. בטח לא אם כל הרכיבים (המכשיר המשדר, המכשיר הקולט והכבל) עובדים ב-Dual Link

פורסם

תקשיב אחי 6.5 מטר זה לא מעט ויכול לעלות הרבה כסף. אני אומר לך על VGA זה זול וטוב. מה גם שהLCD שלך זה רק 720P ואין שום בעיה עם זה. לך על HDMI רק אם רואים לא טוב בVGA.

פורסם

אני משתמש בכבל DVI-HDMI של 10 מ' ורואים מושלם.

פורסם

אני משתמש בכבל DVI-HDMI של 10 מ' ורואים מושלם.

אבל כמה הוא עלה לך?

פורסם

250 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים