עבור לתוכן

מה אתם אומרים על הרמקולים האלה

Featured Replies

פורסם

תלוי למה, למשחקים ממש לא הייתי ממליץ לשמוע מוזיקה, יכול להיות נחמד.

אז.. מה המטרה?

פורסם
  • מחבר

שמיעת מוזיקה בעיקר.

פורסם

לא ניראה לי הגיוני, תאמין לי תקנה Inspire 6.1 או הרמקולים המקבילים מלוגיטק (Z-640 אני חושב), וגם תהנה מסראונד

הם עולים בסיבות ה1000 (700 ש"ח חיסכון) יש להם עוצמה כללית של 120W RMS, ואצלי איכות הסאונד פשוט 10! גם

הווליום אני לא אובר את החצי... ואני אוהב לפוצץ בווליום.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה אבל רמקולים למחשב אני מדבר איתך על זוג רמקולים מדף להגברה סטריו 2x70 RMS

8 אום, איכותיים השאלה שלי העם הTannoy האלה הם טובים מאוד מאוד ביחס למחיר הזה שמוכרים אותם,

אני לא רוצה פירלס או רמקולים מחברות לא טובות אבל אני יודע שהמחיר מצד שני הוא לא ממש נמוך.

פורסם

הם לא יורדים מתחת ל50hz...

לא איכותי במיוחד, יהיה חסר הרבה באס.

תוסיף עוד טיפה ותקנה infinity primus 200 או איזה זוג בקצת יותר שFkloster תמיד ממליץ עליהם, סיסטם אודיו משו כזה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אתה יכול להראות לי דגמים ומחירים של המלצות שלך לרמקולים טובים כאילו 2 מדפיים עם בסים טובים תדרים טובים ושיכולים לקבל הגברה רצינית בלי להישרף ?

אבל הכוונה שלי היא גם לרמקולים שאתה מקבל תמורה טובה למחיר רמקולים טובים ולא סתם דרעק. :P

פורסם

אוקיי אתה יכול להראות לי דגמים ומחירים של המלצות שלך לרמקולים טובים כאילו 2 מדפיים עם בסים טובים תדרים טובים ושיכולים לקבל הגברה רצינית בלי להישרף ?

אבל הכוונה שלי היא גם לרמקולים שאתה מקבל תמורה טובה למחיר רמקולים טובים ולא סתם דראק. :P

איח כותבים "דרעק " ואני יודע יידיש!!!!!

פורסם
  • מחבר

איח כותבים "דרעק " ואני יודע יידיש!!!!!

woot?

לא עונים פה בפורום הזה :bash:

פורסם

מה התקציב?

איזה מגבר ומקור ישודכו להם?

על כל פנים, כמו שהעקרב ציין, אני נוהג להמליץ על ה SA205 של System Audio ובצדק; תמורת 2,400 ש"ח תקבל רמקול מוזיקלי בצורה יוצאת דופן (יחסית למחיר). רמקול מדפי עם באס מדויק, מהיר ובעל פאנצ' במידה; מיד בעל נוכחות, גבוהים שעולים מעלה מעלה כאילו אין מחר ובמת צליל מדהימה. לשמוע את מארק קנופלר פורט על הגיטרה בBrothers In Arms על מערכת טובה זה פשוט החוויה השמיעתית הכי נשגבת שאי פעם נתקלתי בה! (חוץ לשמוע את החברה בזמן שעושים סקס, כמובן ;) )

מה שכן, אם השימושים הם למוזיקה, אני ממליץ לך להצטייד במגבר סטריאו משולב (כלומר PRE ו POWER באותה יחידה).

שידוך טוב יכול להיות מגבר NAD C320 BEE שעולה 2,300 ש"ח. אליו נסה לחבר CDP גם כן של NAD מדגם 521i שעולה כ-2,000 ש"ח. שידוכם עם הSA205 ייתן תוצאה טעימה ומפתיעה יחסית למחיר הכולל (פחות מ-7,000 ש"ח!)

המגבר, הרקמולים וגם ה CDP זכו לביקורות נלהבות ע"י גופים\מגזינים ושאר אתרים שונים של אודיופילים (גם רן לוי ממדור האלקטרוניקה של "רייטינג" ממליץ על המגבר והמקור שעליהם המלצתי זה עתה) ולבטח יעניקו שעות של הנאה מוזיקלית צרופה, לאורך שנים.

כל זה טוב ויפה, אבל אני בספק אם יש לך 7,000 ש"ח לבזבז על סטריאו נטו, וגם אם כן לא קונים "על עיוור". למרות שהשילוב הנ"ל נשמע מאד טעים על יבש, קח את האוזניים ולך לשמוע אותו "על אמת" ותוכל לדעת אם הוא לטעמך.

כל זה בהנחה שיש לך את הג'ובות הדרושות...

בהצלחה!

פורסם

לא ניראה לי הגיוני, תאמין לי תקנה Inspire 6.1 או הרמקולים המקבילים מלוגיטק (Z-640 אני חושב), וגם תהנה מסראונד

הם עולים בסיבות ה1000 (700 ש"ח חיסכון) יש להם עוצמה כללית של 120W RMS, ואצלי איכות הסאונד פשוט 10! גם

הווליום אני לא אובר את החצי... ואני אוהב לפוצץ בווליום.

אני מצטער מאד, אבל כנראה לא שמעת רמקול אמיתי מעולם.

השוואה בין צעצועים כמו הCL וה LOGITECH לבין רמקול מדפי איכותי, היא לא במקום...

אני בהחלט מאמין לך שהאיכות היא 10, כי בכסף ששילמת לא יכולת לקנות משהו יותר טוב. אבל בסכומים שאדון קילר מדבר עליהם, אפשר לקנות רמקולים מדפיים, רמקולים אמיתיים, ולקבל תוצאה טובה עשרות מונים מסט כמו שלך. אז אם יש מזומנים, למה לא לשדרג ולעלות בדרגת האיכות? אם הבן-אדם יכול להרשות לעצמו מערכת איכותית לשמיעת מוזיקה, למה לו לקחת סט כמו שלך, שלא משתווה לזוג מדפיים פשוטים ביותר? לשמיעת מוזיקה נטו באופן מהנה, אין מנוס מהשקעה כספית גדולה יותר, משום שאין רמקול לוויני שיכול להוות תחליף לרמקול מדפי טוב.

HTH

פורסם
  • מחבר

תראה קנינו מערכת רמקולים כביכול לקולנוע ביתי של 5 רמקולים והם עם הגברה בסלון ואני בחדר עם אוזניות של סוני וביציאת אוזניות של הAudigy2 Platinum שומע. בכל מקרה צריך לשים פה להגברה 2 רמקולים מדפיים איכותיים במקסימום 2000 שקל אבל ממש טובים ושווים קניה ועם תמורה כמובן כי אחרת יש פה הגברה שמתבזבזת וגם מן הסתם אני לא נהנה לשמוע באוזניות כל הזמן, וגם באים אנשים יושבים שומעים מוזיקה צריך משהו טוב וגם מספיק טוב להשמיע את המוזיקה שאני מפיק כמו שצריך.

פורסם

תראה קנינו מערכת רמקולים כביכול לקולנוע ביתי של 5 רמקולים והם עם הגברה בסלון ואני בחדר עם אוזניות של סוני וביציאת אוזניות של הAudigy2 Platinum שומע. בכל מקרה צריך לשים פה להגברה 2 רמקולים מדפיים איכותיים במקסימום 2000 שקל אבל ממש טובים ושווים קניה ועם תמורה כמובן כי אחרת יש פה הגברה שמתבזבזת וגם מן הסתם אני לא נהנה לשמוע באוזניות כל הזמן, וגם באים אנשים יושבים שומעים מוזיקה צריך משהו טוב וגם מספיק טוב להשמיע את המוזיקה שאני מפיק כמו שצריך.

נסה Mission M71 מדפיים, יזללו בערך כחצי מהתקציב...

אהה, יש גם Mordaunt-Short 902 בכ-1600 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

הגברה כמו שאמרתי אין בעיה, אתה יכול להראות לי איפה אני יכול להשיג אותם ?

פורסם

לא יודע בדיוק. אני חושב שטלסטאר מחזיקים מישן. את הMS מצאתי בחנות בחיפה, אבל זה היה לפני יותר מחצי שנה, ואני לא בטוח שמחזיקים שם את הדגם הזה. היבואן של MS הוא אלגזי, אז בטח תוכל לקבל ממנו פרטים לגבי חנויות\מפיצים.

לגבי פרטים מדויקים כמו טל' וכתובת, חפש את האתרים של מישן וMS ומצא שם את פרטי היבואן הישראלי ודבר איתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים