עבור לתוכן

שאלה | עוד כמה זמן XBOX 360 יחייה?

Featured Replies

פורסם

זאת אומרת, עוד כמה זמן יצא לו מחליף?? אני שואל כי אני רוצה לדעת אם משתלם לי לקנות עכשיו, שעוד שנה שאני לא אצטרך להחליף שוב /:

תודה לעוזרים!

פורסם

אין לזה תשובה חד שמשמעית. נראה שלפחות 2-3 שנים מכיוון שמיקרוסופט תרצה למכור כמה שיותר יחידות מהמכשיר על מנת להחזיר את ההשקעה הראשונית על הפיתוח של המוצר ועל ההפסדים על כל מכירת מכשיר ע"י מכירת משחקים. סוני הודיעו שהם מתכננים אורך חיים של 10 שנים ל PS3. זה לא אומר שלא תצא קונסולה חדשה 10 שנים, אלא שתימשך התמיכה ב PS3 10 נים (כמו שקורה כיום עם ה PS2 שיצא לפני כ 8 שנים ועדיין יוצאים לו משחקים).

בכל מקרה - אין שום דבר כרגע באופק ולתכנן ולהשיק קונסלה חדשה לוקח מינימום כשנתיים ככה שלא נראה לי שתתחרט אם תרכוש קונסולה כלשהי כיום.

פורסם

אפילו לא היו דיבורים על קונסולה חדשה אז כנראה שזה לא קרוב

תקנה עכשיו

פורסם

חברה, מיקרוסופט היא לא סוני או נינטנדו, החברה הוכיחה כבר בעבר את ביצוע החיסול של XBOX 1.

שכחתם...?

בקיצור, אין אפשרות לדעת אצל מיקרוסופט מה יהיה, ת'אמת בקטע הזה אני כבר סומך יותר על סוני ונינטנדו.

פורסם

אין סיבה שלא לקנות היום

אני אישית מעריך שיש לאקס בוקס שנתיים שלוש +מספר שנים של תמיכה אבל היום באמת שאי אפשר לדעת

פורסם

בקטע הזה אני הכי מעריך את סוני שהרגה את הPS1 ב2006 או 2005, והPS2 עדיין חי.

פורסם

זאת אומרת, עוד כמה זמן יצא לו מחליף??

תלוי כמה זמן יקח לה לקבל RROD (מתלוצץ) :lol:

בכל מקרה כמו ש UriB ציין MS חיסלו את הXBOX1 בשיטתיות אז אי אפשר לדעת מה צפוי בעתידו של ה 360 . למיקרוסופט יש לפעמים בעיה של תחרות עם עצמה - המוצרים הישנים "טובים מדי" כדי שאנשים ירצו לקנות חדשים. עדיין ה xbox360 מבחינת ביצוע חומרה היה על הפנים אבל מבחינת קונספט הוא טוב מאוד (כשהxbox360 עובדת טוב אז היא קונסולה טובה....)

צריך לקחת בחשבון שה 360 הקדימה את הPS3 ואת הwii בשנה ושאין לה כונן HD מובנה אז יש לה בעיה לשחרר משחקים בעלי תוכן מעל ל8GB . בגלל זה יש סיכוי שהם יכריזו על משהו בקרוב או אולי עוד שנה אי אפשר פשוט לדעת...

לפי דעתי אם אתה רוצה קונסולה תקנה עכשיו כי אתה לא תחסוך כלום אם לא תקנה. יש ספרית משחקים גדולה מאוד ושוק מספיק גדול למשומשים (במידה ותקנה מחו"ל). אתה פשוט יכול לבחור להשתעמם עוד שנה שנתיים או לקנות קונסולה אחרת.

לרוב קונסולות קונים לפי משחקים בלעדיים . אז תבחר מה אתה רוצה לשחק ולפי זה תקנה קונסולה...

פורסם

ה360 הוכרז רישמית בערך חצי שנה לפני שהוא יצא והיו שמועות בערך שנה לפני, ככה שרק אם מחר יתחילו שמועות על מחליף יש לך מה לדאוג.

MS אומנם הרגה את האקסבוקס אבל רק אחרי שה360 כבר יצא.

פורסם

כרגע אין דרך לדעת

צריך לזכור שיש עוד גורמים שMS צריכה להתחשב בהם

יכול להיות מצב תאורטי שנינטנדו עוד שנתיים יכריזו על ה"סופר WII "

ויתכננו למכור אותו תוך שנה

ככה שMS תאורטית אולי תחסל את הX360 מהר

ותעבור לפתח את הX720 כולל משחקים כמובן כדי לא להישאר מאחור

יכול להיות מצב תאורטי שסוני תוך שנה יצליחו למזער את הPS3

ולמכור אותו ב250$

במחיר כזה לMS יהיה מאוד קשה להתמודד

כי הPS3 הוא גם נגן בלו רי וכולל WIFI מובנה והרשת שלו בחינם

אז גם במצב כזה הX360 יכול להירצח על ידי ה"הורים"מהר לטובת הX720

יש גם תחרות משוק הPC

לאומת זאת אולי הם יבחרו למזער את הX360 להוריד מחירי חומרה ותוכנה

לקנות חברה יפנית או שתיים

ולמכור אותו גם עוד 4 שנים

כדור בדולח אין לנו

אני מעריך שנינטנדו בגלל מסכי הHD יוציאו קונסולה חדשה עוד בערך 3 שנים

אבל זה לא מדע מדויק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים