עבור לתוכן

תוכנה לשינוי כתובת ה- IP

Featured Replies

פורסם

יש כזה דבר?

ואם כן איך היא נקראת?

וממש יעזור לי אם תביאו לי לינק..

תודה!

פורסם

אין כזה דבר

צריך להתנתק מהאינטרנט ולתהחבר שוב

פורסם

יש משהו לא תוכנה אבל משהו כזה

שמשנים משהו בהגדרות של החייגן והאיי פי משתנה

אני ממש לא זוכר אייך עושים את זה

פורסם

IP כתובת זות ניתנת לך על ידי ספק האינטרנט ואי אפשר לשונות היא משתנה כל פעם על פי מספרים אשר מוגדרים ספקיות האינטרנט

כל משתמש ןה IP שלו

אתה לא ייכול לעשות כלום בנוגע לדבר הזה

:jump:

פורסם

אחי יש תוכנה כזאת אבל אני לא זוכר תשם שלה, אבל אני יודע שהיא משנה את הip כל 10 שניות, אבל אני חושב שהיא מציגה כל 10 שניות ip מזוייף (למי שלמשל רוצה לראות את ה-Ip) וip המקורי שלך נשמר ולא משתנה...

פורסם

חבר'ה בבקשה דיי לדבר שטויות ולהגיד דברים שאתם לא באמת יודעים!

אם האי פי שלך לא משתנה אחרי שאתה מתחבר מחדש זה אומר שהשרת שלך נותן לך כתובת אי פי קבועה, אם אתה לא אוהב את זה אתה יכול לבקש מהם שיבטלו את זה, זה דבר שמשלמים עליו אקסטרה כסף וזה מאד שימושי אבל אם אתה לא רוצה את זה אני בטוח שישמחו לבטל לך את זה.

פורסם

להיפך, הם לא מסכימים.

אני מחובר בכבלים 1.5 בחיבור קבוע (המודם מחובר לכרטיס רשת שמקבל אייפי ב-dhcp ואני מחובר) ואני מקבל את אותו אייפי כבר שנה... הם לא מסכימים להודות שזה אייפי קבוע ולא מסכימים לשנות אותו, הם אומרים שבשביל לשנות אני צריך להתחבר עם vpn שזה מטומטם...

פורסם

אחי בשביל לשנות אותו חד פעמי תוציא את המודם מהחשמל ותחזיר אותו, וזהו.

פורסם

לא, האי פי זה על השם משתמש שלו...

פורסם

יש לי הרגשה שהוא מתכוון לשירות שמשנה תמיד את ההגדרות Proxy שלו, ולכן כל פעם שנעשת שאילתה לגבי הכתובת המקומית בבית, מקבלים את הכתובת של הProxy.

אם תשנו את הפרוקסי בהגדרות Tool->Internet Option->Connections->Lan Settings->proxy settings, ותגדירו את הכתובות (לדוגמא הכתובות של ספקית האינטרנט שלכם) ותכנסו לאתר: http://www.whatismyip.com/ הכתובת ה-"IP" שלכם (כאילו) השתנתה.

הכתובת המקורית כמובן נשארת.

פורסם
  • מחבר

יש תוכנה כזאת... חבר שלי מצא אותו

קוראים לה

Steganos Internet Anonym V5

היא משנה את האיי פי כל שניה...

פורסם

לא היא לא...

פורסם

אתה לא מבין שה ip זאת הכתובת שלך, ולשם חבילות המיידע שאתה רוצה מגיעות... אם תשנה את כתובתך כל שניה לא תוכל לעשות כלום באינטרנט.

פורסם
  • מחבר

לא היא לא...

מה לא היא לא?

ניסית את התוכנה?

היא עובדת 100%

פורסם

אני לא צריך לנסות אותה בשביל לדעת שזה לא אפשרי

לא יתכן שאתה משנה את ה-IP שלך תוך כדי שאתה מחובר

אולי התוכנה עובדת עליך כאילו יש לך IP אחר אבל ה-IP האמיתי שלך לא משתנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים