פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים אוזניות בעיקר לשמיעת מוזיקה מכל הסוגים עם דגש עם מוזיקה אלקטרוניתבכל אופןתקציב של 60 דולר בחו"לאם ממש אבל ממש צריך חריגה של מקסימום 70 דולר
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר סגורות כמובןגדולות באמת שכחתי לצייןיחוברו בעיקר למגבר מנורות שבביתיובכללי למגברי hi fi ברמה גבוה תאמת אם זה היה תלוי בי התקציב היה קופץ ל300 דולראבל זה לאבכל אופן60-70 דולראוזניות hi fi עם דגש על איכות ולא על נוחות אין בעיה של הגברה זה לא אוזניות לנגן mp3 ב200 שקל
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מפתיע שאתה זה שאומר שאתה לא רוצה נוחות, זה לא כל כך נעים להיות עם אוזניות לא נוחות כמה שעות בכל מקרה, 60-70 דולאר ברור לך שזו לא השקעה רצינית, בטח לא 'hi-fi'. דרך אגב, היכן אתה מתכוון לרכוש את האוזניות? אוזניות גדולות זה תחום שאני פחות מבין, אני עוד לומד אותו בכל מקרה, בhead-fi ממליצים על Sony Mdr-v6 - מצאתי באיביי בטווח המחירים הנ"ל.
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר אני אומר לך מה הבעיהאחותי בארה"ב ויכולה להביא לי אוזניותאני בכלל משתמש ברמקולים ובוקסות גדולות אבל אמרתי לעצמי למה שאני לא אביא איזה אוזניות ככה אתה יודע איכותיות לשמיעה שקטה חחחחחחחלאנשים נמאס ממני ומהרעש שאני עושהאחותי אני לא רוצה להפיל עליה לשלם כל כך הרבהאז אמרתי מקסימום 60-70 דולר זה תקציב סביר מבחינתי הייתי מביא הרבה יותר תקציבאבל לא הכנתי את זה מראשוהיא לקחה סכום מוגבל של כסף ואני לא רוצה ליהיות עליה לנטלבקיצורתודה אני אבדוק את האפשרותעוד איזה משהו?\
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים בתקציב שלך (אולי עם חריגה של 10$) הסגורות הכי נורמליות אלה לדעתי Sennhieser HD280, אבל אני לא יודע איך הם מסתדרות עם אלקטרונית. יש עליהן המון ביקורות אבל. החיסרון העיקרי שלהן מבחינת נוחות זה שהן לוחצות די חזק יחסית לפי הדיווחים (אבל אפשר לשפר את זה ע"י מתיחת הקשת).
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים אמרת שאתה קונה בארה"ב לא? הנה: http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=320287931500
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.