עבור לתוכן

חשיבות הסאב וופר

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע מערכת קולנוע ביתית שמורכבת מרסיבר של דנון , 2 רמקולים קידמיים ישנים ולא כולכך ריכותיים , סנטר ו2 אחוריים יותר חדשים ואיכותיים של AREN ACOUSTIC .. עכשיו השאלה האם כדי להוסיף ולהשקיע גם בסאב וופר?

כמה הוא יוסיף? כמה יעלה לי כזה בערך ביד שניה היות ואין לי רצון להשקיע הרבה כסף.

תודה

פורסם

מנסיון זה מוסיף.

לי בבית יש מערכת 5.1 פשוטה של PILOT שקניתי לפני יותר משנה וחצי ב-200, והיא בובה.

אני לא יודע כמה עולה לקנות סאב בנפרד, אבל זה מוסיף הרבה, מסרטים ועד משחקי מחשב (מנועים של רכבים וכו').

אתה רק תהנה!

פורסם

שמע הוא מוסיף הרבה.. אבל זה לא כול כך הכרחי,אם אתה מרגיש שהבאס חלש אז תקנה אבל בעיקרון אם אתה לא כזה שדורש שלמות וכול החרא הזה זה דווקא מספיק.

פורסם
  • מחבר

זהו שאני דווקא כן בן אדם שנדלק על דברים ודורש שלמות..

הקטע שאין לי כרגע ממש כסף להשקיע.. 200-300 ביד שניה יסדרו לי משהו טוב?

לפי איזה נתונים אני יודע עם הסאב שווה משהו?

פורסם

סאב וופר לפעמים יכול להיות מאוד מעצבן(אם הוא לא מכוון נכון והוא חזק מידי)

אבל כן לדעתי סאב וופר הוא דבר הכרחי במערכת קולנוע ביתית

יש לך רסיבר של חברה טובה שבטח גם עלה הרבה,אם השקעת בו למה שלא תשקיע גם ברמקולים שלך?

פורסם
  • מחבר

חוסר בתקציב.. אני כולה סטודנט שנורא אוהב גאדג'טים..

200-300 לסאב וופר יד שניה לא יספיקו? אולי בעתיד הקרוב נחליף גם את הצמד הקדמיים..

פורסם

אם אתה חושב שהאחוריים שלך יותר איכותיים מהקידמיים תחליף בינהם. הקידמיים יותר חשובים.

פורסם
  • מחבר

אבא של חבר שלי שקניתי ממנו את האחוריים ( פריק של סאונד ) אמר לי שהם יותר טובים כאחוריים..

פורסם

נשמע מוזר. בכל מקרה מה שמשחק פה תפקיד זה האוזניים שלך.

פורסם

ב-300 שקל תשכח מזה. שום דבר טוב לא ייצא לך מזה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז בכמה כן?

ואל תשכח אני מדבר על יד שניה ולא חדש מהחנות.. ברור לי שחדש פחות מ1000 אין לי מה לדבר בגלל זה הלכתי לאופצית היד שניה..

פורסם

בחדש ב-1000 גם אין הרבה לדבר לדעתי.

בכל מקרה, אני מניח שאין לך דרישות גבוהות מדיי ולא שמעת יותר מדיי ציוד איכותי. קפוץ למחסני חשמל, תשמע את הווסטרה ושאר הצ'קמיקות הזולים האילו, ואז תחפש אותם במשומשים אם הם מספיקים לך.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקיי נכנסתי לYAD2 לחפש בתחום של עד 500 שקל ויש את הדגמים הבאים :

* פיוניר 12 אינץ' 1000 וואט 400

* פיונר 600

* dome sw1200

משהו מהם שווה משהו?

פורסם

אין לי שמץ, ואני גם לא ממליץ לחפש שם. יש מציון דגמים ורובם זבל. קפוץ למחסני חשמל, תשמע כמה דברים, ואז תראה אם משהו מהם מתאים לך. אם כן, תחפש ברשת משומשים כאלה.

קח בחשבון שאתה צריך סאב אקטיבי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

לא כזה מבין גדול בסאונד ואני לא חושב שיעזור לי לסוע למחסני חשמל כי אני לא יבדיל בין הדברים ואם כבר אני ידלק על משהו הוא בטח יעלה 3000 שקל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים