עבור לתוכן

עזרה בספק

Featured Replies

פורסם

שלום בניתי מחשב ואני לא יודע מה להתאים לחלקים שבחרתי תוכלו להגיד לי איזה ספק כוח טוב שיחזיק את המחשב

בניתי אותו מאתר www.skypc.co.il תודה לכם.

זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI

כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce PX9800GTX 512MB PCIe

צורב LG GSA-GH22N X22 DVD

כונן דיסקטים שחור SONY Floppy 1.44MB

מארז ללא ספק Thermaltake Armor+ MX + 23 cm fan

כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB

מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box

פורסם

לוחות אם זה לא פה.

אם אתה רוצה לקבל המלצה לספק - תצטרך להוסיף את התקציב שלך לספק לכותרת (וכמובן להוריד את עניין הלוח אם,כי כאמור כאן לא תקבל תשובה על זה)

פורסם
  • מחבר

התקציב לספק הוא 550 שקל וסליחה על הלוח אם לא שמתי לב

פורסם

אין בעיה שלא שמת לב...

אבל אם שמת לב שביקשתי להוסיף תקציב,למה לא שמת לב למילה אחת אח"כ - מילה שבעצם אומרת לך שהתקציב צריך להיות בכותרת

פורסם

1) אתה צוחק נכון? לקחת 9800GTX (אפילו לא 9800GTX+) שעולה 1220, במקום לקחת HD4850 שטוב ממנו ועולה כ900?...

2) 450VX יחזיק את המערכת, אבל במחשבה קדימה הייתי ממליץ לך להוסיף 70 ש"ח ולקחת את ה550VX: http://skypc.co.il/pl_product~550VXEU~24~0.htm

פורסם

אומנם לא מצאתי בסקיי את הספק הזה, אבל אם לא מפריע לך להזמין מחנות אחרת? אז ממליץ לך על ספק מאחד החברות הטובות לספקיי כוח.

PCP&COOLING ספק עם 610W אמיתיים שקט, ויש לו את כל החיבורים הדרושים היום לכל כרטיסי המסך.

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemmenu.asp?id=3988

פורסם
  • מחבר

תודה לך על התשובה שמתי את הספק הזה ותאמת אני לא כל כך מבין בכרטיסי מסך אבל שיניתי אני יודע שגם הוא טוב שמעתי שהרבה אומרים שהוא טוב ה HD4850

פורסם

תודה לך על התשובה שמתי את הספק הזה ותאמת אני לא כל כך מבין בכרטיסי מסך אבל שיניתי אני יודע שגם הוא טוב שמעתי שהרבה אומרים שהוא טוב ה HD4850

אם אתה רוצה שקט נפשי, ולא להתעסק כל היום עם הדרייברים לניטור טמפ' לכרטיס המסך שלך.

תקנה את 9800GTX+ שיותר חזק מ-4850 וקריר יותר.

*מצטער על החריגה מהנושא, אבל... הייתי חייב! כבר נמאס שאנשים דוחפים סתם את HD4850, וגרוע מזה שהם גם מודעים לבעיות החום שלו. :kopfpatsch:

פורסם

אם אתה רוצה שקט נפשי, ולא להתעסק כל היום עם הדרייברים לניטור טמפ' לכרטיס המסך שלך.

תקנה את 9800GTX+ שיותר חזק מ-4850 וקריר יותר.

*מצטער על החריגה מהנושא, אבל... הייתי חייב! כבר נמאס שאנשים דוחפים סתם את HD4850, וגרוע מזה שהם גם מודעים לבעיות החום שלו. :kopfpatsch:

ולנו נמאס מהפאנבויזם שלך. אתה פשוט מסרב לחשוב בהיגיון. אין לו שום בעיית חום אז די לבלבל לכולם את המח.

הוא לא יותר חזק מהHD4850, ולגבי ה"יותר קריר" - מה אם הוא יקנה את גרסת הHIS ICEQ4? אלו טענות יהיו לך לטובת ה9800GTX+?

פורסם

ולנו נמאס מהפאנבויזם שלך. אתה פשוט מסרב לחשוב בהיגיון. אין לו שום בעיית חום אז די לבלבל לכולם את המח.

הוא לא יותר חזק מהHD4850, ולגבי ה"יותר קריר" - מה אם הוא יקנה את גרסת הHIS ICEQ4? אלו טענות יהיו לך לטובת ה9800GTX+?

תראה אני לא הולך עכשיו להתווכח איתך כי לא בא לי להרוס את התר'ד הזה שמיועד לבחירת ספק.

הינה קישור שפותח הת'רד יקבל החלטה בעצמו:

http://www.guru3d.com/article/geforce-9800-gtx-512mb-plus-review/12

ולגבי הבעיות חום, מספיק שהוא יריץ חיפוש בפורום. לא חסר פה ת'רדים על בעיות חום של כרטיסי HD4850 במיוחד.

פורסם

ולגבי הבעיות חום, מספיק שהוא יריץ חיפוש בפורום. לא חסר פה ת'רדים על בעיות חום של כרטיסי HD4850 במיוחד.

מפי ילדים מוגבלים, שחסרה להם היכולת השכלית המינימלית שצריך על מנת לשנות מהירות מאוורר.

[br]פורסם בתאריך: 23.08.2008 בשעה 22:41:39

ד"א - במאמר שהבאת, המחבר לא מביא קביעה סופית - מה יותר עדיף.

הוא אומר ששני הכרטיסים טובים והבחירה קשה.

רק מעצם העובדה שהדרריברים לHD48XX עדין יוצאים, ועם כל שיחרור של גרסת CATALYST אני רואה שיפור של כמה FPS במשחקים, הייתי הולך על הHD48XX.

גם לא הייתי הולך על גרסת קירור מיוחדת, כי הHD4850 שלי מגיע למקסימום של 65 מעלות במאמץ(אחרי שינוי פרופיל ל60%). ועוד במארז זול כמו שלי.

פורסם

חברים לא צריך לריב amd שיחרר די לא מיזמן תגובה בקשר ל"בעיית" החום הזו וזה ביכלל לא בעייה כי הוא אמור לרוץ בחום הזה וזה לא מזיק לו אז זה שהיתרגלתם שהמעבד שלכם או שהכרטיס שלכם רץ על פחות חום זה לא אומר שזה גם אמור זה פשוט הטמפרטורה שהוא עובד בה כמו שצריך

נ.ב אם זה בכל זות מפריע למישהוא אז אפשר לשנות מהירות מאורר כי ברגיל הוא פועל כולה על 12% ואם תשימו על 40% אז ירד החום בהרבה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים