עבור לתוכן

המדריך למשתמט

Featured Replies

פורסם

קודם כל אתה מקצין

כל החבר'ה של ממר"ם לדוגמא או יחידות תקשוב בצהל הם בעלי תעודות

לא הכשירו מישהו שתפסו ברחוב וזהו,יש סדר עדיפויות בצהל שאומר שלגבי יחידות מסויימות התעודות הללו חשובות ויש יחידות שפחות חשוב התעודה ויותר חשוב האדם אם הוא בא לעשות בלאגן

ולגבי החלק השני שאמרת לפתור את עניין הכוח אדם אני אתן לך דוגמא מימי כמדריך בקייטנה,

יש הרבה מאוד חניכים בקבוצה שלך ואתה מקבל קופסאת ארטיקים,כל אחד כמובן רוצה טעם שהוא אוהב אך מה לעשות אין מספיק מהטעם הזה ויוצא שחלק מהחניכים מקבלים טעם "מגעיל".

אותו דבר כאן,אומנם אתה מרגיש שהכי דפקו אותך בעולם ויש הרבה כאלה אך באותה מידה יש כאלו שקנו את עולמם דרך הצבא ועלו למעלה כי הם קיבלו את התפקיד שהוציא מהם את המצוינות

ושוב הכל עניין של תפיסה,יש לי כמה וכמה חברים ש"נפלו" לתפקיד שהם באו אליו בקטע של "זה לא מה שרציתי יהיה גועל נפש אני עושה ברדק ועף מפה" והפלא ופלא הם החליטו לתת צאנס כי בסך הכל אם הם כבר שם ואין ברירה אז לפחות לנסות להינות מזה

וואללה עד עכשיו אין תלונות

אז אם אנשים היו באים בקצת יותר ראש פתוח היית מקבל לא רק מורל ואוירה יותר טובה אלה גם ההתייעלות של המערכת הייתה גדלה כי מי שמגיע מלכתחילה בראש של ללכת נגד הזרם ולהיות ראש קטן לא יפיק הרבה מהשירות שלו

• תגובות 73
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז מה? אתם לא רוצים שהמדינה שלנו תהיה מוגנת? אנשים מסכנים את החיים שלהם בשבילכם ואתם יושבים בבית ושמים זין?

אני מקווה שלפחות שירות לאומי תעשו

פורסם

אתה רציני?

יש לך קטנוע בחתימה. אני מניח שיש לך רשיון נהיגה או שאתה מתכוון להוציא מתישהו?

לפי הסטטיסיקות, יש יותר הרוגים בתאונות דרכים מאשר בפעילויות צבאיות.

ו-kentaro, צבא זה לא תכנית כבקשתך.

גם אני מרגיש "מבוזבז" בצבא בתפקיד שלי (כמו בערך כל החיילים בבסיס שלי).

רוב הסיכויים שתגיע למצב של ניקוי אסלות. זה לא בית מלון. (וד"א גם לוחמים עושים את זה).

סטטיסטיקות על כמה הרוגים יש בתאונות דרכים לעומת בפעילות צבאית זה לא מעניין. תשווה אחוזים, לא כמויות.

פורסם

אני עדיין לא יודע, אני יטוס לארה"ב אחרי י"ב ויראה אם יש לי אפשרות טובה וחוקית (לפי ארה"ב) להישאר לגור+ללמוד/+/לעבוד שם אני ישאר שם וכניראה לא יחזור לארץ, אם לא, אני חושב שאני כן ישרת, רוב הסיכויים לא בקרבי.

פורסם

אם יש משהו שאני יכול לעשות למען המדינה :)

מערך נ''מ - here i come!

פורסם

ELECTRIC אתה הולך לנ"מ? חח

העיפו אותי משם..עכשיו אני פקיד.. ביסנמ לשילטון :lol:

פורסם

ELECTRIC אתה הולך לנ"מ? חח

העיפו אותי משם..עכשיו אני פקיד.. ביסנמ לשילטון :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

אז אל תעשה שטויות

פורסם

חח פקיד הכי טוב..אחרי שנה של סבל בביסלח 314 ואחרי זה פלמחים..תאמין לי

פורסם

יכול להיות גם שאני יהיה במודיעין שדה...

אני יתחפש לשיח, אני כבר רואה את עצמי כולי בסרט של COD4

פורסם

תהיה לוחם..אבל אמיתי..ולא בנ"מ!

ותעשה את זה בשביל עצמך לא בשביל המדינה!

פורסם

היי.... אני לא בנאדם הכי מורעל, וגם הכושר שלי בתחת

פורסם

היי.... אני לא בנאדם הכי מורעל, וגם הכושר שלי בתחת

נסדר לך את רס"ר הארטמן שיעשה ממך בנאדם!

full-metal-jacket-ermey.jpg

פורסם

נ"מ = בשבילנו השמיים הם גבולות גזרה

פורסם

נ"מ = נגד מפגרים > ערבושים טייסים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים