עבור לתוכן

החלפתי קירור לgeforce nvidia 8800 gt alpha dog. בעיה חמורה עזרה דחופה..!

Featured Replies

פורסם

תודה לאל שקיים פה ELIOR Z,

חברה הישתגעתם ? מה אתם מליצים לו פה כל מיני דברים כולל ללכת לקנות דברים בלי שקיימת אינדיקצייה מלאה לבעיה ?

חברה מי שלא באמת מבין לעומק או מי שעוזר בסגנון "נראה לי" עדיף שלא יעזור, לשלוח בן אדם לקנות מישחה טרמית ? נו באמת, מיסכן.

הדבר הראשון הוא לאתר את הבעייה - הדבר השני להציע פיתרון, תגובות בסגנון "אח שלי לך תקנה XYZ זה יסדר אותך פצצות" תשאירו לפורומים בבת ים.

מזל שאין באתר הזה פורום רפואה אחרת עוד אנשים היו מתים.

לכן ASI, דבר ראשון ולפני שאתה מוציא כסף תצתרך לנסות לאתר את מקור הבעיה,

אפשר להעלות הרבה השערות כמו:

- הרכבה לא טובה (לא הסרת ניילון, לא ניקית טוב את המשחה הקודמת הישנה, הקירור לא יושב בצורה נכונה, לא הדוק מדי או הדוק יותר מדי)

- פגיעה פיזית בזמן ההרכבה,

- לא דאגת אחרי ההחלפה לקירור של הזכרונות ושל ווסתי המתח וגם כאן נכנס כל העניין של הרכבה נכונה של הקירור בשבילם,

- הכרטיס שלך פגום,

- זרימת האוויר במארז שלך גרועה,

- הכרטיס חם מדי,

- משהו בהרכבה של הכרטיס על הלוח אם לא טוב,

- משהו תוכנתי יוצר בעיות,

ויש עוד מספר דברים שאפשר לשער, חלק מהם נראה לי כבר בדקת אבל עדיף להתחיל את הכל מסודר מהתחלה ולדווח נתונים לגבי השאלות שהאנשים שואלים אותך לגבי המקרה (והתמונות שדרשו פה זו התחלה טובה),

דבר נוסף שיש לי להגיד לך הוא שבלי קשר לבעייה, כדאי מאוד לשים מאורר שקט על הקירור הזה, הצירוף הזה נותן ביצועים מעולים וזה לא חייב להיות יקר בכלל. עדיף כמובן 2 של 120 או של 92 או 80 אם אין ברירה, ההרכבה היא קצת בעזרת קומבינה אבל זה שווה את זה (שוב, בלי שום קשר לבעייה שלך שתצתרך לפתור לפני). יש גם את המאוררים המקוריים לקירור הזה שעולים 30 ש"ח בKSP ואני מניח שמגיעים עם הוראות התקנה וכמובן יש להם אופצית התקנה יעודית לקירור הזה ואמורים להיות די שקטים (אבל לא טובים כמו שני מאוררים של 120).

דבר שני - עדיף לך לסנן את ההמלצות שאתה מקבל פה ולהקשיב יותר לאלו ששואלים אותך המון שאלות על המיקרה ולהשתדל לא להקשיב לאלו שישר שולחים אותך ליקנות משהו ומדברים כאילו הם יודעים בוודאות שזה יפתור לך את הבעייה (גם רופא לא ממליץ לחולה שום דבר לפני שהוא מאבחן אותו).

• תגובות 46
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על רוב השאלות כבר יש תשובה

האם חיבור המתח מחובר לכרטיס?

איזה ספק יש לך?

האם הסרת את הדרייברים הקודמים? והתקנת מחדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים