עבור לתוכן

מספר דברים שמי שהולך לעשות OC ל4870 צריך לדעת (וגם 4850 אני מניח)

Featured Replies

פורסם

זה שווה משהו עם 4870 בCF?

פורסם

אפשר מדריך איך לעשות את כל זה?

פורסם

למה סתם לסבך עניינים ?

יצא ATT שתומך ב4870, האוברקלוק שם והשליטה על המאווררים פשוט מצויין וקל להגדרה ידנית לכל אחת לפי איזה מארז יש לו וכדומה. (ויש גם אופציה להעלות מתחים)

חבל סתם לעשות Flash לכרטיס ולדפוק אותו על הדרך.

פורסם
  • מחבר

שמתי מדריך.

תשתמשו בWINFLASH, לא תהיה שום בעיה.

וכן

זה פועל נפלא עם CF, רק צריך לעשות FLASH פעמיים, לכל כרטיס.

חוץ מזה, ההיתרון שיש CF, שאתה שומר גיבוי של הכרטיס (BIOS), ועושה לאחד מהם FLASH, אם משהו הלך לא טוב, יש לך עדיין גישה למחשב והכל, ותוכל לתקן (נניח לשים גרסה הקודמת)

פורסם

אחלה, נשמע סבבה!

תודה על ההסברים.

כבר טענתי בשרשורים קודמים שלא כדאי לרוץ ולצרוב BIOS של גרסת XOC, משום שהיא מסתמכת על מתח גבוה יותר.

הדבר היחידי שלא ברור לי עד הסוף, זה האם גרסת ה-BIOS של ASUS תואמת בצורה מלאה לכל סוגי הכרטיסים. זה שהכרטיס עובד, לא מהווה הוכחה מספקת לטעמי.

יש לבדוק טמפרטורות, עמידה בתדר, שלא יהיו ארטיפקטים וכו'. בדיקה כזו יש לבצע לכל סוג של כרטיס שרוצים לצרוב לו את ה-BIOS. זה שה-BIOS עובד על ספיר, לא בהכרח אומר שהוא יהיה מוצלח גם על VISIONTEK.

פורסם

מישהו כבר ניסה לעשות OC דרך ATI TOOL? נשמע פשוט יותר מלצרוב ביוס.

אגב למישהו יש מדריך נוח איך עובדים עם התוכנה הזאת?

פורסם
  • מחבר

אפשר לעשות דרך הCCC

לא?!

ככה אני עושה.

וברגע שצרבתי BIOS אז אני כמעט ולא מוגבל (יכול להביא זכרונות ליותר מ1200 וCORE למעל 900), מספיק גבוה כדי לשרוף כל כרטיס בשוק גם אם יש עליו קירור מים או משהו אפילו רציני יותר ;D

פורסם

בטח שאפשר מהCCC אבל אנשים רוצים עוד לא? כי אם לא למה הבאת את הביוס המוכן בכלל...

זכרונות לא להעלות יותר מ950 וליבה להביא לאזור ה860.

פורסם

^^^

חח לא ממש לא!

בסופו של דבר כל הכרטיסים הם ATI

ההבדל הוא סתם בשם שהחברה תוקעת להם.

אפשר גם לשנות את השם של BIOS (דרך התוכנה שעורכת אותו)

בקיצור

אין שום בעיה, זה פועל נפלא אצלי ואצל עשרות ומאות אנשים בחול, ממש אין מקום לדאגה.

מי שמפחד מחום וOC

יכול לקחת הBIOS, ופשוט להוריד מהירויות לSTOCK דרכו

ככה גם יקבל כרטיס מאוד קריר, גם לא רועש, וגם אין חשש בגלל OC.

אתה מטעה פה אנשים.

BIOS שהוא לא הוכן במיוחד לדגם הספציפי של הכרטיס שלכם כולל CHECHSUM שגוי והדריברים של הכרטיס מסך עלולים לפסול אותו, כמו כן מיותר לציין שכן חברה בוחרת מבנה BIOS שונה ולכן לא מובטח שהכרטיס יעבוד כמו שצריך.

אמרתי את זה לפני ואני אגיד שוב... תורידו את הביוס המקורי שלכם בעזרת GPUZ, תערכו באמצעות RBE (Radeon BIOS Editor) ורק אז תצרבו...

נ.ב - מיותר לציין כי הצריבה חייבת להתבצע ב DOS והשגיאה שמישהו פה ציין לא תתרחש אם ה BIOS תואם במלואו לכרטיס - ראו הוזהרתם!

פורסם
  • מחבר

אפשרי לעשות צריבה גם לא בDOS.

ואפשרי לשנות CHECKSUM וכו'.

פורסם

מישהו כבר ניסה לעשות OC דרך ATI TOOL? נשמע פשוט יותר מלצרוב ביוס.

אגב למישהו יש מדריך נוח איך עובדים עם התוכנה הזאת?

??? ???? אני בטוח שזה יהיה טוב לכולם.

פורסם

אפשרי לעשות צריבה גם לא בDOS.

ואפשרי לשנות CHECKSUM וכו'.

CHECKSUM לא ניתן לשנות, הוא מיוצר ספציפית לדגם וחברה ע"י אלגוריטם, כאשר ה"מותגים" בדרך כלל כוללים הצפנה כדי שלא תוכל לחכות את התהליך ואז במקרה והתעסקת עם זה הם ישר יראו ולא יתנו לך לממש אחראיות.

נ.ב- איך אתה מציע לעשות צריבה בטוחה חוץ מ DOS?

פורסם
  • מחבר

^^^

מעלים COMMAND COM דרך הVISTA או XP

ורושמים משהו סטייל

winflash -f -p 0 aaa.bin

לדוגמא

זה משהו בסגנון

ה-F זה עבור זה שלא יסתכל על CHECKSUM וחרטה

וP זה לאיזה כרטיס (יש אפס ו1 שיש לך CF)

נראה לי שזה זה

אם לא, תרשום -? או משהו כזה ותראה כל הקיצורים שיש.

פורסם

זה דופק כרטיסים הדרך שהצעת... מכיוון שויסטה משתמשת בכרטיס מסך ואתה לא יכול לצרוב כל עוד הוא נמצא בשימוש...

רק DOS.

דרך אגב, זה לא שאתה לא יכול לעקוף את ה CHECKSUM, זה פשוט מזהיר אותך שאתה יכול לגרום לבעיות ומן הסתם שזה מבטל אחראיות לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

^^^

מדבר שטויות

עשיתי את זה יותר מפעם אחת

זה כמו שתגיד לי שאתה לא יכול לצרוב BIOS למחשב, כי המחשב משתמש בו, מה הקשר?!

פועל מעולה, רוצה תבוא אליי ותראה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים