פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים ישמע קצת טיפשי אבל הלכתי לעבודה וכשחזרתי מקש ה-SHIFT עובד למחצהאם אני לוחץ על שיפט + 1 זה ייתן סימן קריאהאבל אם אני רוצה ללחוץ על שיפט + אלט זה לא יעביר לשפה..או למשל שיפט + ף שזה אמור לתת נקודותיים גם הוא לא ייתן..אני עובד עצות זה ממש דפוק כל הקטע הזה בחיים לא נתקלתי בזה..יש לך מקלדת סטנדרטית מתחברת בחיבור רגיל לא יו. אס. בי
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים תנסה לעשות את הדברים עם המקלדת הוירטואלית של הווינדוס. (On-Screen-Keyboard בAccessories בתפריט התחל)אם זה עושה את אותן בעיות אז זו כנראה לא המקלדת.אם לא, אז תנסה לנקות אותה, ולראות אם המקש יושב קצת עקום וכשאתה לוחץ עליו במקומות מסויימים הוא לא נלחץ.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים מחבר אלוהים יעזור..אחרי שהפעלתי את המקלדת הוירטואלית פתאום זה עובד אני בשוק..כאלו הפעלתי את המקלדת הוירטואלית סתם שיחקתי איתה עם הכבר וכתבתי כל מיני שטויות..אחר כך אמרתי נכתוב לך תגובה שנמאס לי ופתאום ה- : עובד לי..ולכתוב את האות S כאלו שיפט + ד = S אז זה נותן לי..איזה קטע דפוק אני בשוק מזה..העיקר עובד תודה אחי.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים המקלדת שלך ראתה פתאום שיש לה תחליף ויש תחרות אז היא החליטה לעבוד.. נקווה רק שזה באמת פתרון סופי, והבעיה לא תחזור
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר חח כן היא ראתה שהיא לפני פירוק עצבני (כי באמת רציתי לעשות ניסוי ולזרוק אותה מקומה 20 ולבדוק מה יקרה חח)אז היא פחדהאני מחפש עכשיו סט אלחוטי..מקלדת אלחוטית טובה לגיימינג ועכבר טוב..אם יש לך המלצה שלח לי ה"פ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.