עבור לתוכן

מערכות הרמקולים הכי טובות שיש : אילו ?

Featured Replies

פורסם

לפי דעתי (הזולה) תנסה למצא מערכת 5.1 של BOSE לקולונוע היא דיי טובה למחשב

ולוקסאון זבל (חרא איכות , חרא בנייה ועוד ועוד)

ולפי דעתי (היקרה) לך על ה 680

• תגובות 48
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתי הולך על הקליפש.

חברה עם קצת יותר ניסיון ברמקולים מאשר לוג'יטק ולדעתי החלקים בקליפש איכותיים יותר.

בכל מקרה- איזה מהן שלא תקנה אני בטוח שתהיה מרוצה מאוד.

פורסם

מה דעתך על הCreative MegaWorks 6.1 650:

847header.jpg

אני במקומך ההיתי לוקח אותם במיוחד אם השילוב של הCreative Audigy Platinum (אחלה רמקולים לאחלה ביצועים).

פורסם

לא חושב יש לקריאטיב אפשרות להתחרות בלוג'יטק ובקליפש.

לפחות לא כרגע.

פורסם

לא חושב יש לקריאטיב אפשרות להתחרות בלוג'יטק ובקליפש.

לפחות לא כרגע.

ממש לא,

אני למשל אם ההיתי להולך לקנות רמקולים בטווח זה של מחיר לא ההיתי חושב על חברה אחרת מאשר Creative (גם בטווח מחיר נמוך יותר כנ"ל),

יש לי Creative Inspire 5300 + Creative Audigy ואני מאוד מרוצה מהם מכל הבחינות (במיוחד שאני חושב שמערכת הזאת עלתה לי כולל הכל 1100 שקל).

פורסם

בתחום המחירים המודבר אין לקריאטיב אף מוצר שמתחרה בכבוד מול הלוג'יטק או קליפש.

פורסם

בתחום המחירים המודבר אין לקריאטיב אף מוצר שמתחרה בכבוד מול הלוג'יטק או קליפש.

ממש לא,

לא סתם הם החברה המובילה ביותר בתחום הזה,

כדאי לך לעיין בביקרת הזאתי (למרות שעדין לא נראה לי שתשתכנע).

פורסם

:lol:

קריאטיב החברה המובילה בייצור רמקולים?

הרמקולים שלהם בינוניים פלוס נקודה.

החברות הנחשבות ביותר לרמקולים למחשב- KLIPSCH, LOGITECH, ALTEC LANSING ומדי פעם יוצא איזה סט איכותי מכל מיני חברות.

לקליפש יש גם הכי הרבה ניסיון, הם מפתחים רמקולים כבר איזה 60 שנה ואי אפשר להתעלם מהKLIPSCH HORN המדהים שהוא אחד הרמקולים הגאוניים ביותר שנוצרו אי פעם.

פורסם

אני לא יודע מה איתך אבל המספרים מהידים בעד עצמם תשאל בכל חנות מחשבים כל שהיא ויגידו לך כולם פה אחד "Creative הם הרמקולים הכי נמכרים והכי מתשלמים שיש היום"

אני לא בא להגיד שה Altec Lansing, Logitech וKlpsch גרועים אני פשוט אמרתי שהם לא משתלימים יחסית למחיר שלהם,

קח לדוגמא את הLogitech Z-540 מול הCreative Inspire 4400 אני בתור אחד ששמע את שניהם אני ממליץ הרבה יותר על הCreative ושניהם באותו סביבות מחיר.

שמתחילים לדבר על מחירים גבוהים כמו 2000 ומעלה אני מבטיח לך ששנינו (תקן אותי אם אני טועה) לא שמענו את Altec Lansing ADA890 ואת הCreative Inspire 5700 ובמיוחד לא את ההLogitech Z-680 אז ככה שאנחנו לא יכולים להגיד איזה רמקולים יותר טובים ויותר איכותיים,

הכל על סמך מידע שאנחנו יודעים ומשמועות,

אז מבחינתי הדיון הזה בנינו נסגר כי זה סתם חבל על הודעות שמנוגדות אחד מהשני.

פורסם

אני לא יודע מה איתך אבל המספרים מהידים בעד עצמם תשאל בכל חנות מחשבים כל שהיא ויגידו לך כולם פה אחד "Creative הם הרמקולים הכי נמכרים והכי מתשלמים שיש היום"

אני לא בא להגיד שה Altec Lansing, Logitech וKlpsch גרועים אני פשוט אמרתי שהם לא משתלימים יחסית למחיר שלהם,

קח לדוגמא את הLogitech Z-540 מול הCreative Inspire 4400 אני בתור אחד ששמע את שניהם אני ממליץ הרבה יותר על הCreative ושניהם באותו סביבות מחיר.

שמתחילים לדבר על מחירים גבוהים כמו 2000 ומעלה אני מבטיח לך ששנינו (תקן אותי אם אני טועה) לא שמענו את Altec Lansing ADA890 ואת הCreative Inspire 5700 ובמיוחד לא את ההLogitech Z-680 אז ככה שאנחנו לא יכולים להגיד איזה רמקולים יותר טובים ויותר איכותיים,

הכל על סמך מידע שאנחנו יודעים ומשמועות,

אז מבחינתי הדיון הזה בנינו נסגר כי זה סתם חבל על הודעות שמנוגדות אחד מהשני.

אתה גם יכול להיכנס לכל אחת מהחנויות האלה ולשאול את האנשים שם מה זה גריז טרמי, או מה זה CAS ותראה מה הם יענו לך.

מי בכלל מקשיב למוכרים המפוטמים של החנויות האלה? הם מבינים במחשבים כמו אחותי (והיא בכיתה ה').

פורסם

אתה גם יכול להיכנס לכל אחת מהחנויות האלה ולשאול את האנשים שם מה זה גריז טרמי, או מה זה CAS ותראה מה הם יענו לך.

מי בכלל מקשיב למוכרים המפוטמים של החנויות האלה? הם מבינים במחשבים כמו אחותי (והיא בכיתה ה').

אמרתי את זה בכוונה,

הכוונה היתה שאפילו מוכרים טיפשים ומטופשים כמו המוחרים כיום בחניות המחשבים בארץ יודעים את זה.

פורסם

מכירות לא מעידות על כלום.

הz540 זה לא השוואה טובה כי הוא פשוט חרא של רמקול.

שמעתי 890, סט נחמד.

את אולי יודע משמועות, אני יודע מעובדות מבוססות.

פורסם
  • מחבר

מסקנות , מישהו ?

פורסם

בארץ,ה-680 היא המערכת High-End היחידה שמיובאת בצורה מסודרת.

פורסם

מישהו כבר קנה או שמע אותם?

אם כן שבבקשה יכתוב מה הוא חושב... תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים