עבור לתוכן

הפעלת אחריות על לפטופ

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני שנתיים לפטופ של HP, עם windows xp home מובנה, אך לאחר שהמערכת הפכה להיות בלתי יציבה, לפני כשנה+ פרמטתי אותו, והתקנתי windows xp pro לא חוקי עליה. כעת משום מה הלפטוט נכבה לחלוטין מעצמו, לאחר שהוא עובד זמן רב(בלי קשר למה שמריצים עליו, למשל אחרי 10 שעות שבהן הוא פועל, הוא פתאום נכבה)

אלא אם כן למישהו יש כאן רעיון לגבי למה זה קורה, רציתי לדעת אם ניתן לממש את האחריות על הלפטופ(עדיין יש לי אחריות בתוקף עליו) אפילו שהתקנתי עליו מערכת הפעלה לא מקורית, או שאני חייב לפרמט אותו קודם ולשים את מערכת ההפעלה המקורית?

פורסם

היי לא ברור אם המחשב נכבה מעצמו כתוצאה מההתקנה של WINXP-PRO אחרי הפירמוט

אולי תנסה באמת קודם כל לגבות הכל, ולשחזר את המחשב למצב ההתחלתי שלו (אמורה להיות לך אפשרות כזאת)

ככה תדע לפחות האם זו בעית תוכנה או חומרה וכמובן תקל הרבה יותר על הטכנאים של HP למצוא מה התקלה במחשב

נ.ב. כשאני כותב לשחזר את המחשב למצב ההתחלתי שלו הכוונה היא להתקין עליו את מערכת ההפעלה שהגיעה עם המחשב (המקורית)

וכמובן בלי תוכנות נוספות שיכולות לגרום לבעיות כלשהם, בד"כ יש מחיצת גיבוי לדבר כזה ואז אתה אמור לעשות דיסק שחזור אם אתה רוצה

או שיש דיסק שיחזור שבא עם המחשב (במחשבים יותר ישנים)

פורסם

זה לא משנה מה מותקן על הלפטופ האחריות היא על החומרה בלבד ולא על התוכנה, מומלץ למחוק את המערכת שאין עליה רשיון על מנת שלא יהיה לחברה תירוץ בשביל לא לעבוד על המחשב שלך למרות שזה לא עניינם בכלל. בגדול מה שהם מטפלים זה בחומרה בלבד, אתה יכול אפילו להוציא החוצה את ההרדיסק ולהביא להם את המחשב בלעדיו (זה במידה והוא תקין ולא עושה בעיות), בכל מקרה מומלץ למחוק את הווינדוס הלא מקורי או שתתקשר ותשאל אותם.

פורסם
  • מחבר

היי לא ברור אם המחשב נכבה מעצמו כתוצאה מההתקנה של WINXP-PRO אחרי הפירמוט

אולי תנסה באמת קודם כל לגבות הכל, ולשחזר את המחשב למצב ההתחלתי שלו (אמורה להיות לך אפשרות כזאת)

ככה תדע לפחות האם זו בעית תוכנה או חומרה וכמובן תקל הרבה יותר על הטכנאים של HP למצוא מה התקלה במחשב

נ.ב. כשאני כותב לשחזר את המחשב למצב ההתחלתי שלו הכוונה היא להתקין עליו את מערכת ההפעלה שהגיעה עם המחשב (המקורית)

וכמובן בלי תוכנות נוספות שיכולות לגרום לבעיות כלשהם, בד"כ יש מחיצת גיבוי לדבר כזה ואז אתה אמור לעשות דיסק שחזור אם אתה רוצה

או שיש דיסק שיחזור שבא עם המחשב (במחשבים יותר ישנים)

אין לי אפשרות לגבות הכל... זה דבר בעייתי בשבילי לפרמט את הדיסק הקשיח(כל התהליך של התקנה מחדש של כל התוכנות חוץ ממערכת ההפעלה יקח לי זמן רב שאין לי כרגע...) לכן בדיוק שאלתי אם יש אפשרות אחרת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים