פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים x-play אחלה תוכנית ואני מאוד מקווה שיתנו את זה בחינם אישית אני לא חושב שזה ישפיע על הביקורות הם גם ככה אוהבים יותר את ה360 ואפשר לשים לזה לב
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים יש הבדל קטן בין תוכן להורדה בתשלום לבעלי PS3 מהPS3 לבין תוכנית בערוץ מסחרי "אובייקטיבי" לא?ליביו
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים יש הבדל קטן בין תוכן להורדה בתשלום לבעלי PS3 מהPS3 לבין תוכנית בערוץ מסחרי "אובייקטיבי" לא?ליביוהתוכנית תשודר רק בLIVE בתשלום מה בדיוק ההבדל?
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים Qore זאת לא תוכנית זה תכנים שיוצאים בלעדי או קודם רק לQORE בתשלום סמלי..
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר דובי אנחנו מתכוונים שזה דבר נוסף ולא בנפרד תחשוב על מצב שאתה מבקר מסעדות ובנוסף לזה אתה גם נותן יעוץ בתשלום ל"לוקוקה" (אין לי מושג במסעדות אז סתם זרקתי שם) אתה תיתן ביקורת גרועה למסעדה הזאת ? נכון יש חוקים ומנהל לא יכול לבוא למבקר ולהגיד לו לתת רק ביקורות טובות אבל הוא כן יכול לגנוז ביקורות ולהעסיק אנשים שמתים על משחקי X360 הרבה יותר מג"ו הממוצע
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים אתה חוזר על אותו קשקוש שוב ושוב, יצרניות החומרה והמשחקים משקיעות הרבה יותר כסף בפרסום באתרים ובתוכניות הללו מאשר תעלה ההפקה של הקשקוש הזה ועדיין משחקים מקבלים ביקורות איומות.וחוץ מזה שאתה חושב שQORE זאת הפקה מקסיקנית עלומת שם? וורוניקה בלמונט(השדרנית והעורכת של QORE) בין השאר גם גם עורכת בRevision3 ושדרנית בTekzila, והיא עורכת שותפה בכירה בCNET INC שבין השאר האתרים GameSpot, GameFaqs, MetaCritic, TV.com ורבים אחרים שייכים לחברה המדוברת.
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים אני לא ידעתי שזה יהיה זמין רק דרך הלייב - הייתי בטוח שזה הולך להיות בערוץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.