עבור לתוכן

מחפש המלצה נייד 12.1 או 13.3 ללימודים.

Featured Replies

פורסם

אני עובר לארה"ב עוד מספר חודשים אבל אני יהיה שם בקרוב

אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים בקולג\שיחות ווידיאו\סרטים\גלישה.

אני מחפש מחשב עם עדיפות למשקל נמוך כי הוא רוב היום על הגב שלי.

התקציב שלי הוא 1100-1200 דולר. הייתי מעדיף מחשב עם אחראיות בינלאומית עקב זה שאני בהרבה נסיעות מארה"ב לישראל.

בנוסף חשוב לי שיהיה במחשב מצלמה מובנית לשיחות ווידאו.

תודה רבה על העזרה שלכם חברה זה ממש חשוב לי. :nixweiss:

פורסם

קנה מקבוק להרבה תלמידים בקולג שמה יש מקבוק והוא מעולה ללימודים!!!

פורסם
  • מחבר

קנה מקבוק להרבה תלמידים בקולג שמה יש מקבוק והוא מעולה ללימודים!!!

חחחח אני יוותר על המקבוק אני רגיל לווינדוס אני לאא מחפש להחליף אותו :)

פורסם

מקבוק זה מצויין בשביל תלמידי קולג' שנורא רוצים להרגיש "שונים" ומגניבים (אז הם קונים את מה שלכולם יש) או לאנשים שיש להם שימוש כלשהו בתוכנות הייעודיות של אפל. מי שרוצה מחשב שנותן תמורה טובה למחיר עדיף לו לחפש במקומות אחרים. המקבוק כבד לגודלו, בעל איכות בניה ממוצעת ואפל דורשת עליו תשלום גבוה מרוב המתחרים. למה? ראה הסבר על תלמידי קולג' למעלה.

רוב המחשבים המוצלחים בקטגוריה הזו קצת יותר יקרים אבל ישנן מספר אפשרויות כדאיות:

Lenovo X61/s - איכות בניה מעולה ונמכר עכשיו בהנחות מאד גדולות שכן זה דגם שנמצא בסוף ימיו. ה-X61s יתן לך חיי בטריה ארוכים על חשבון קצת ביצועים. בחלק מן הדגמים יש אחריות גם בארץ, זה נושא שצריך לברר לגבי כל מחשב ומחשב x61 בנפרד. החסרון המרכזי הוא רזולוציה נמוכה של המסך. אין מצלמה מובנית.

Dell Vostro 1310 - איכות הבניה יותר נמוכה משל ה-x61 אבל הוא מאד זול ומציע תמורה טובה לכסף. הרזולוציה יותר טובה וכמו כן יש בו דברים כגון כונן אופטי מובנה ו-touchpad אם זה חשוב לך. ניתן לקנות עם מצלמה מובנית ועם אחריות מורחבת שתקפה בארץ.

Acer Travelmate 6929 - איכות בניה די טובה (עולה על ה-Vostro 1310). קצת כבד בשביל 12' (2 ק"ג) אבל זה מתבטא במחיר נמוך יחסית. יש מצלמה מובנית. את סטטוס האחריות על הדגם אני לא יודעת.

Samsung Q45 - אפשרות שנותנת תמורה טובה לכסף אם תצליח למצוא אותו בארה"ב, אני לא בטוחה שזה אפשרי. זול ואיכות הבניה מצויינת, במיוחד ביחס למחיר, המקלדת טובה וחיי הבטריה טובים. יש מצלמה מובנית. אין לי מושג מהי מדיניות האחריות שלהם.

אם אתה רוצה להתפשר על איכות בניה ישנן עוד אפשרויות נוספות כמו ה-Toshiba U405 או ה-Dell XPS m1330. אפשרות זולה ב-12' היא ה-Sager NP7220 שנמכר בפחות מ-900$ עם מונטבינה. איכות הבניה טובה מהממוצע לסדרות צרכניות אבל חיי הבטריה נמוכים במיוחד. אין אחריות מחוץ לארה"ב על מחשבי Sager.

פורסם
  • מחבר

מקבוק זה מצויין בשביל תלמידי קולג' שנורא רוצים להרגיש "שונים" ומגניבים (אז הם קונים את מה שלכולם יש) או לאנשים שיש להם שימוש כלשהו בתוכנות הייעודיות של אפל. מי שרוצה מחשב שנותן תמורה טובה למחיר עדיף לו לחפש במקומות אחרים. המקבוק כבד לגודלו, בעל איכות בניה ממוצעת ואפל דורשת עליו תשלום גבוה מרוב המתחרים. למה? ראה הסבר על תלמידי קולג' למעלה.

רוב המחשבים המוצלחים בקטגוריה הזו קצת יותר יקרים אבל ישנן מספר אפשרויות כדאיות:

Lenovo X61/s - איכות בניה מעולה ונמכר עכשיו בהנחות מאד גדולות שכן זה דגם שנמצא בסוף ימיו. ה-X61s יתן לך חיי בטריה ארוכים על חשבון קצת ביצועים. בחלק מן הדגמים יש אחריות גם בארץ, זה נושא שצריך לברר לגבי כל מחשב ומחשב x61 בנפרד. החסרון המרכזי הוא רזולוציה נמוכה של המסך. אין מצלמה מובנית.

Dell Vostro 1310 - איכות הבניה יותר נמוכה משל ה-x61 אבל הוא מאד זול ומציע תמורה טובה לכסף. הרזולוציה יותר טובה וכמו כן יש בו דברים כגון כונן אופטי מובנה ו-touchpad אם זה חשוב לך. ניתן לקנות עם מצלמה מובנית ועם אחריות מורחבת שתקפה בארץ.

Acer Travelmate 6929 - איכות בניה די טובה (עולה על ה-Vostro 1310). קצת כבד בשביל 12' (2 ק"ג) אבל זה מתבטא במחיר נמוך יחסית. יש מצלמה מובנית. את סטטוס האחריות על הדגם אני לא יודעת.

Samsung Q45 - אפשרות שנותנת תמורה טובה לכסף אם תצליח למצוא אותו בארה"ב, אני לא בטוחה שזה אפשרי. זול ואיכות הבניה מצויינת, במיוחד ביחס למחיר, המקלדת טובה וחיי הבטריה טובים. יש מצלמה מובנית. אין לי מושג מהי מדיניות האחריות שלהם.

אם אתה רוצה להתפשר על איכות בניה ישנן עוד אפשרויות נוספות כמו ה-Toshiba U405 או ה-Dell XPS m1330. אפשרות זולה ב-12' היא ה-Sager NP7220 שנמכר בפחות מ-900$ עם מונטבינה. איכות הבניה טובה מהממוצע לסדרות צרכניות אבל חיי הבטריה נמוכים במיוחד. אין אחריות מחוץ לארה"ב על מחשבי Sager.

תודה רבה על העזרה.

אצל DELL לא עדיף לקחת מחשב מסדרת Inspiron שנראה גם יותר אטרקטיבי חיצונית?

ואני מפחד לקנות נייד של סאמסונג או אייסר.

אני מעדיף מחשבים של DELL HP IBM\LENUVO

איך המחשב 25XX של HP לסטודנט?

ושוב תודה

פורסם

תודה רבה על העזרה.

אצל DELL לא עדיף לקחת מחשב מסדרת Inspiron שנראה גם יותר אטרקטיבי חיצונית?

לדעתי לא, האיכות של ה-Vostro טובה יותר. זו סדרה חצי עסקית בעוד ה-Inspiron זו סדרה צרכנית. זה שיקול שלך מה חשוב לך יותר איכות בניה או מראה.

איך המחשב 25XX של HP לסטודנט?

אם אתה מתייחס לדגם Tx2500 אז העלתי עליו אתמול ביקורת די נרחבת. קרא כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356014.msg3075315#msg3075315

פורסם
  • מחבר

לדעתי לא, האיכות של ה-Vostro טובה יותר. זו סדרה חצי עסקית בעוד ה-Inspiron זו סדרה צרכנית. זה שיקול שלך מה חשוב לך יותר איכות בניה או מראה.

אם אתה מתייחס לדגם Tx2500 אז העלתי עליו אתמול ביקורת די נרחבת. קרא כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356014.msg3075315#msg3075315

אבל תאכלס תאכלס מה הם 2 או 3 המחשבים הכי הכי מומלצים שאני יכול להביא. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ועם הפיצרים כמו מצלמה מובנית

איזה חברות או דגמים מביאות אחראיות בינלאומית?

ושוב תודה רבה.

פורסם

אבל תאכלס תאכלס מה הם 2 או 3 המחשבים הכי הכי מומלצים שאני יכול להביא. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ועם הפיצרים כמו מצלמה מובנית

איזה חברות או דגמים מביאות אחראיות בינלאומית?

ושוב תודה רבה.

הארבעה שהמלצתי לך הם כמובן מה שאני חושבת שהכי מומלץ בתקציב שלך...כמו כן ציינתי ספציפית את כל האינפורמציה שידועה לי בנוגע לאחריות בינלאומית.

אחריות בינלאומית זה נושא סבוך ויש לברר בנוגע לכל דגם ואפילו לכל קונפיגורציה כך שלא ניתן לתת רשימת דגמים או חברות עם אחריות בינלאומית.

אני הייתי בוחרת בלנובו X61 אבל זה בגלל שהוא מתאים להעדפות האישיות שלי במחשבים וזה שהם יהיו מאד איכותיים. אם תכונות כמו מצלמה או מפרט יותר חשובות לך אז בחר ב-Vostro 1310. אם מראה יותר חשוב לך אז בחר ב-XPS m1330 (אם אתה בוחר בדגם הזה אז שים לב שיש הרבה קופונים של הנחות גדולות עליו מסתובבים ברשת).

פורסם
  • מחבר

הארבעה שהמלצתי לך הם כמובן מה שאני חושבת שהכי מומלץ בתקציב שלך...כמו כן ציינתי ספציפית את כל האינפורמציה שידועה לי בנוגע לאחריות בינלאומית.

אחריות בינלאומית זה נושא סבוך ויש לברר בנוגע לכל דגם ואפילו לכל קונפיגורציה כך שלא ניתן לתת רשימת דגמים או חברות עם אחריות בינלאומית.

אני הייתי בוחרת בלנובו X61 אבל זה בגלל שהוא מתאים להעדפות האישיות שלי במחשבים וזה שהם יהיו מאד איכותיים. אם תכונות כמו מצלמה או מפרט יותר חשובות לך אז בחר ב-Vostro 1310. אם מראה יותר חשוב לך אז בחר ב-XPS m1330 (אם אתה בוחר בדגם הזה אז שים לב שיש הרבה קופונים של הנחות גדולות עליו מסתובבים ברשת).

טוב אז צימצמתי את המחשבים ל3 שאני חושב אליהם:

X61S

XPS M1330

XT2500Z

איזה מהם את היית לוקחת לסטודנט שישתמש הרבה מחשב?

תודה :)

פורסם

x61s ללא שום ספק. אין מה להשוות בכלל את האיכות שלו עם זו של השניים האחרים, הוא קל יותר והוא גם יתן לך חיי בטריה טובים משמעותית. שים לב שאין בו כונן אופטי מובנה או Touchpad (אבל יש Trackpoint) והמסך בפורמט לא רחב (לדעתי זה יתרון אבל זו לא האופנה כרגע).

פורסם
  • מחבר

x61s ללא שום ספק. אין מה להשוות בכלל את האיכות שלו עם זו של השניים האחרים, הוא קל יותר והוא גם יתן לך חיי בטריה טובים משמעותית. שים לב שאין בו כונן אופטי מובנה או Touchpad (אבל יש Trackpoint) והמסך בפורמט לא רחב (לדעתי זה יתרון אבל זו לא האופנה כרגע).

ומה דעתך על הHP Compaq 2510p?

איך החיי סוללה שלו?

פורסם

ומה דעתך על הHP Compaq 2510p?

איך החיי סוללה שלו?

זה מחשב טוב לדעתי (אני הזמנתי כזה אישית) אבל הוא עולה על התקציב שלך. איכות הבניה טובה מאד וחיי הבטריה מצויינים (בערך 6-7 שעות על סוללת 6 תאים). עם זאת המעבד הוא ULV כך שאתה מתפשר על ביצועים. אם אתה יכול לקנות משהו בתקציב כזה כבר לך על ה-Lenovo X200 שנותן חיי בטריה דומים ל-hp2510p ללא פשרה על ביצועים. היתרון של ה-HP 2510p על פני ה-X200 הוא בעיקר בכונן מובנה. אם זה לא חשוב לך אז ה-X200 יותר מוצלח.

פורסם
  • מחבר

זה מחשב טוב לדעתי (אני הזמנתי כזה אישית) אבל הוא עולה על התקציב שלך. איכות הבניה טובה מאד וחיי הבטריה מצויינים (בערך 6-7 שעות על סוללת 6 תאים). עם זאת המעבד הוא ULV כך שאתה מתפשר על ביצועים. אם אתה יכול לקנות משהו בתקציב כזה כבר לך על ה-Lenovo X200 שנותן חיי בטריה דומים ל-hp2510p ללא פשרה על ביצועים. היתרון של ה-HP 2510p על פני ה-X200 הוא בעיקר בכונן מובנה. אם זה לא חשוב לך אז ה-X200 יותר מוצלח.

אין לי בעיה להתגמש ב200-300 דולר בשביל להנות ממחשב שטוב בכמה רמות ממה שהמלצת לי בתחילת הנושא.

יש המלצות לכיוון של ה1300-1500 שעולות בהרבה ברמה ממה שהומלץ לי?

תדה

פורסם

יש המלצות לכיוון של ה1300-1500 שעולות בהרבה ברמה ממה שהומלץ לי?

בהחלט, 200-300 דולר זה הבדל ענק במחיר...

אם אתה מוכן להוציא בסביבות 1500$ אז אני הכי ממליצה על ה-X200 שאת יתרונותו פירטתי למעלה. הוא עולה בצורה משמעותית על כמעט כל מחשב 12' אחר שאני מכירה שקיים למכירה כרגע. עדיין לא יצא המחשב שיכול להתחרות איתו ביחס של ביצועים מול חיי בטריה (וכמובן איכות הבניה מצויינת), אולי הסדרות החדשות של Dell ו-HP יתנו לו תחרות אבל זה עדיין לא ברור.

אם אתה זקוק לכונן אופטי אז בחר ב-2530p שכנראה יהיה זמין במחיר דומה. זה דגם שעדיין לא זמין למכירה אבל בוודאי יציע חיי בטריה מעולים (אך הביצועים יהיו פחותים בגלל מעבד ה-ULV

Dell עומדת להוציא בקרוב את ה-E4300 ב-13' ואת ה-E4200 ב-12' שעשויים להיות גם הם בתקציב שלך ובוודאי יציעו איכות בניה טובה וחיי בטריה משופרים (אבל עדיין אין הרבה מידע).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים