עבור לתוכן

התלבטות|SoundSticks II או fx6021

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין ברמקולים הנ"ל...

אשמח אם תמליצו על הסט אשר יתן לי את האיכות שמע הטובה מבין השניים,הדגש הוא על איכות פחות על עוצמה ופונקציונליות.

שמעתי את הסאונד סטיקס בבאג ואני חייב לומר שהתרשמתי...את האלטק לא יצא לי לשמוע מכיוון שלא מצאתי חנות שהסט נמצא אצלה בתצוגה וניתן להשמעה.

כמו כן אני חייב להוסיף כי ההפרש במחירים בין השניים לא מהווה שיקול כלשהוא, אני מוכן לשלם איכות.כמו כן אם יש סט 2.1 אחר מומלץ יותר התקציב עומד על 1500 שקל.

תודה מראש

איתי

פורסם

אני שמעתי את שניהים לא מעט פעמים.

(יש גם את שניהים בBIGBOX בב"ש להדגמה)

בכל מקרה

הFX6021 לא רואה ממטר את ה SS

אבל

הוא עולה יותר

והכי מעצבן

הוא ע נ ק בגודל!

הסאב ממש גדול, יותר מידי לשים על שולחן מחשב ממוצע, רק לשים על הרצפה יתאים.

בכל מקרה

מערכת 2.1 מעולה.

ממליץ בחום.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה אחי....אשמח לשמוע עוד דעות...

פורסם

אני שמעתי את שניהים לא מעט פעמים.

(יש גם את שניהים בBIGBOX בב"ש להדגמה)

בכל מקרה

הFX6021 לא רואה ממטר את ה SS

אבל

הוא עולה יותר

והכי מעצבן

הוא ע נ ק בגודל!

הסאב ממש גדול, יותר מידי לשים על שולחן מחשב ממוצע, רק לשים על הרצפה יתאים.

בכל מקרה

מערכת 2.1 מעולה.

ממליץ בחום.

סאב אמור להיות על הרצפה...

פורסם

מציע לך לשקול ולהקשיב לLOGITEC -Z2300

מנסיוני(לא על ה6021) ,הMX-5021של ALTEC ,הוחלף ללוגיטק עם אותה איכות,ועוצמתי (בבאס) הרבה יותר

פורסם

לדעתי קח את הFX6021

לא יכול לטעות

אחלה רמקולים!

והבאס לטעמי מספיק חזק שם.

פורסם
  • מחבר

מציע לך לשקול ולהקשיב לLOGITEC -Z2300

מנסיוני(לא על ה6021) ,הMX-5021של ALTEC ,הוחלף ללוגיטק עם אותה איכות,ועוצמתי (בבאס) הרבה יותר

הבנתי שהלוגיטק אכן עוצמתי יותר מהשאר כגון ה5021 ה6021 והסאונד סטיקס אבל נופל באיכות.

אני מעדיף איכות מאשר עוצמה.

מה שכן אני כן יחפש מקום שבו אני יכול להאזין ללוג'יטק.

אבל אני עדיין רוצה לשמוע דעות של אנשים וכאלה אשר שמעו את שני הסטים ה6021 והסאונד סטיקס.

תודה

פורסם

יש לי את הSS.

נהדרים. נראים טוב. באיזה שהוא מקום מזכירים לי את הSR80 שלי, רק פחות פירוט ובאס פחות כייפי. סה''כ הם נחמדים מאוד ואני חושב שהם שווים את הכסף.

אם שמים את הבאס שלהם על גבוה זה גועל, אבל אם שמים אותו על נמוך, שיהיה עדין ברקע, זה אחלה צליל יחסית לרמקולי מחשב[יכול להיות שזה בגלל שאני אוהב באס עדין וחלש, אבל שיודע לתת בעיטות מתי שצריך].

את הסט השני לא שמעתי אבל הוא עולה הרבה יותר ולא יודע אם בצדק.

יש גם את הT40 שאמורים להיות נחמדים גם הם, ב830 ש''ח בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1334&products_id=21023

אבל הם 2.0

פורסם
  • מחבר

יש לי את הSS.

נהדרים. נראים טוב. באיזה שהוא מקום מזכירים לי את הSR80 שלי, רק פחות פירוט ובאס פחות כייפי. סה''כ הם נחמדים מאוד ואני חושב שהם שווים את הכסף.

אם שמים את הבאס שלהם על גבוה זה גועל, אבל אם שמים אותו על נמוך, שיהיה עדין ברקע, זה אחלה צליל יחסית לרמקולי מחשב[יכול להיות שזה בגלל שאני אוהב באס עדין וחלש, אבל שיודע לתת בעיטות מתי שצריך].

את הסט השני לא שמעתי אבל הוא עולה הרבה יותר ולא יודע אם בצדק.

יש גם את הT40 שאמורים להיות נחמדים גם הם, ב830 ש''ח בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1334&products_id=21023

אבל הם 2.0

לגבי הסאונד סטיקס תודה על ההערה ולגבי הt40 אני מעדיף סט 2.1...

פורסם

אני מעדיף ערכה של 2.0 מאשר 2.1

החסרון ב2.1 והיתרון זה הבאס בלבד.

אבל, על חשבון באס גבוה אתה מקבל איכות מוסיקלית הרבה פחות טובה, ובאס מאוד ממוקד מאיזור אחד וכו'.

אישית מערכת 2 טובה עדיפה לדעתי.

(פחות למשחקי מחשב, יותר למוסיקה נטו)

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף ערכה של 2.0 מאשר 2.1

החסרון ב2.1 והיתרון זה הבאס בלבד.

אבל, על חשבון באס גבוה אתה מקבל איכות מוסיקלית הרבה פחות טובה, ובאס מאוד ממוקד מאיזור אחד וכו'.

אישית מערכת 2 טובה עדיפה לדעתי.

(פחות למשחקי מחשב, יותר למוסיקה נטו)

תודה אני אשקול זאת אבל אשמח לעוד דעות עבור המערכת העדיפה מבין השניים..אני נוטה כרגע לכיוון האלטק,אבל שוב אשמח לעוד דעות או הצעות נוספות.

הדגש הוא על איכות איזו מערכת מפיקה סאונד איכותי יותר!

פורסם
  • מחבר

up?

פורסם

קח את ה FX6021

הכי טוב :)

פורסם
  • מחבר

כן זה מה שאני יעשה קראתי גם ביקורות מאתרים בחול וכולם משבחים את המערכת!כמו כן סיקרן אותי הדגם של קרייאטיב הT40 השאלה שלי אם בהאוסים ומוזיקה אלקטרונית אני ירגיש את החוסר בבאס ואם זה משתווה לרמת הפירוט של ה6021.אשמח לשמוע את דעתך בנוגע לחוסר בבאס..

פורסם

אני כרגע שומע את הT40

אני שומע בהם את Vivaldi

The Four Seasons

מכיר?

אם לא אז ממליץ בחום!!

הרמקולים האלו עושים רק צדק עם ויולדי!

פשוט ענק.

כמובן זה לא רמה של רמקולי מדף או רמקולים עומדים שעולים איזה 5 אלף ומעלה וגם צריך להוסיף מגבר טוב בכמה אלפים וכו'.

אבל

בשביל המחיר והישיבה מול המחשב הם סבבה!

לגבי באס

תראה

הם לא "פאנצ'ים"

כלומר, יש באס, שומעים אותו והוא מדוייק, אבל בסה"כ הוא קצת חלש, אם שמעת את הFX6021 שידועים כבאס חלש, אז ברמקולים האלו הבאס אף חלש יותר.

כלומר

לא תקבל אפקט של "בעיטה" של באס אם לזה אתה מצפה

מצד שני יש מספיק והותר באס נניח לקלאסית ולמוסיקה "נקיה" יותר.

אני מאוד מרוצה בסך הכל :)

ההפרדה שלהם מאוד איכותית, ואני נהנה מהם מאוד :)

אם אתה רוצה משהו עם המון באס - קח את הלוג'יטיק Z2300 (מפלצת באס) או שתיקח FX6021 שגם מכיל באס, אבל בעיקר הפרדה מאוד איכותית.

בכל מקרה אתה לא יכול לטעות ואתה תהנה מכל אחד מן הרמקולים האיכותיים האלו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים