פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים התחדשתי במסך הנ"ל אחרי שהיה לי VP930 ואני מאוד מרוצה , מה שכן הצבעים והבהירות קצת מציקים לי , איזה הגדרות יש במסך שלכם ?
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים מצטרף לשאלה גם. רכשתי את המסך הבוקר, וקריאת טקסט ממושכת בעיקר מעייפת את העיניים משום מה.בPROVIEW AR2238W הקודם שהיה לי, לא הייתה בעיה כזו.תודה.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים מחבר כן , יש משהו מעצבן שאני לא מצליח להבין מהו אבל אכן העיניים יותר מתעייפות ...
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים בהירות - 47 . קונטרסט - 51 . ולא ממש עוזר, יש תחושה של חוסר פוקוס על הפונטים או מריחה שלהם או משהו דומה.היה לי פעם סמסונג 931C ב19 אינ'ץ שמתהדר ב2MS ובתעודת WCG ואותה הבעיה כל כך הציקה לי שפשוטנפטרתי ממנו וחזרתי לCRT הישן והטוב. אני מאוד מקווה שלא מדובר באותם תסמינים. אם מישהו יואיל בטובו לשתף אותנובפרמטרים, או להעלות את קובץ ה*.ICM של הפרופיל צבעים ב-מאפייני מסך- . זה יוכל ממש להציל אותנו.(אותי ואת דארקלוט כרגע, ועוד כמה אחרים אני מעריך)בנוסף. משום מה בהגדרות המסך מהירות הריצוד היא על 75HZ בלי אפשרות לשינוי, כשהמלצת היצרן היא על 60HZ.הרזולוציה שאני משתמש בה היא 1152 על 864 .
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים ??? : אז רגע קנית מסך 22 אינץ' ואתה עובד על רזולוציה כל כך נמוכה...דחוף תעלה את הרזולוציה לנייטיב זה הרזולוציה שהייתי עובד בה עם ה-CRT 17 אינץ' הישן שלי תדליק ClearType ואם הכתב קטן מדי תגדיל את ה-DPI אני עובד עם המסך הזה, בהתחלה הגדרתי ב-MagicBright ספורט, ורק הורדתי את ה-Brightness ל-80 ונשארתי ככה, עם אור בחדר המסך לא מרגיש בוהק מדי או מעייף את העיניים..
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים איך אפשר לראות משהו ברזולוציה כזו?? דפי האינטרנט נראים צרים ומוזרים שלא לדבר על גודל הפונטים,אני בדיוק עכשיו משחק עם גודל הDPI ומנסה למצוא גודל מתאים. בכל מקרה, לא נראה שאפשר להתרגללרזולו' כזו, אני מודע לזה שכל רזולו' אחרת תהיה 'זיוף גרפי' אבל לא נראה לי שיש הרבה ברירות.בכמה DPI אתם משתמשים ובאיזה רזולו'? אני מאמין שדיי הרבה לא משתמשים ברזולו' הטבעית של המסך.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים בהירות - 47 . קונטרסט - 51 . ולא ממש עוזר, יש תחושה של חוסר פוקוס על הפונטים או מריחה שלהם או משהו דומה.היה לי פעם סמסונג 931C ב19 אינ'ץ שמתהדר ב2MS ובתעודת WCG ואותה הבעיה כל כך הציקה לי שפשוטנפטרתי ממנו וחזרתי לCRT הישן והטוב. אני מאוד מקווה שלא מדובר באותם תסמינים. אם מישהו יואיל בטובו לשתף אותנובפרמטרים, או להעלות את קובץ ה*.ICM של הפרופיל צבעים ב-מאפייני מסך- . זה יוכל ממש להציל אותנו.(אותי ואת דארקלוט כרגע, ועוד כמה אחרים אני מעריך)בנוסף. משום מה בהגדרות המסך מהירות הריצוד היא על 75HZ בלי אפשרות לשינוי, כשהמלצת היצרן היא על 60HZ.הרזולוציה שאני משתמש בה היא 1152 על 864 .אחי אני חושש שכל המסכים הרחבים כאלה,התמונה נמתחת...בגלל זה מיהרתי להחזיר את המסך הזה (למרות ששלי היה צימי)הייתי קורא טקסט באתרים והיו ממש כואבות לי העינייםוסרטונים שיש לי של כל מיני זמרים נראים ממש לא מציאותיים,נראים שמניםזרוק את הזבל הזה ותעבור למרובע,ה 1960 של LG על הכוונת שלי,הוא מצוין!
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים יש לי את המסך ולא נגעתי בהגדרות שלו חוץ מבהירות. אני מאוד מרוצה מהצבעים. הורדתי את הבהירות מעט וזהו.ואני משתמש בקצב רענון 60hz וברזולוציה הטבעית של המסך.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים outrage, מה זה ClearType ואיך משחקים על ה-DPI? לי יש 226BW... אם אתם רוצים את יכולים לנסות את הכיול צבעים שיש לי עכשיו... בהירות-60 קונטראסט-75 בקרת צבעים- אדום-51 ירוק-43 כחול-29 זה הכיול צבעים לדעתי הכי טוב ל226BW... בקשר למסכים שלכם אני לא יודע... תעשו חיפוש בגוגל.. מקווה שעזרתי, דניאל.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים חח אנשים, אם אתם רואים את הפונטים מרוחים אולי אתם צריכים משקפיים.. אני על הרזולוציה הטבעית של המסך ואני יכול לקרוא טסט ממטר וחצי ויותר בלי בעיה ואפילו אחרי 10 שעות קריאה לא יכאבו לי העיניים.. אולי התאורה שלכם חלשה מדי (למרות שאצלי היא לא כזאת חזקה ואני מסתדר) או אולי זה משהו בהגדרות במסך.. תנסו לשחק עם ההגדרות עד שתראו נורמלי ולא יהיה לכם כאבי עיניים יותר כי אצלי אין שום בעיות כאלו
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים http://www.microsoft.com/typography/cleartype/tuner/step1.aspxhttp://en.wikipedia.org/wiki/Dots_per_inchנראה לפי התגובה שלך שקישרת ביניהם..זה שני דברים שוניםאת ה-DPI אתה משנה בDesktop->properties->settings->advanced
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים פונטים ב120DPI וברזולו' 1650על 1050 והפונטים בXP נהפכים לדקיםוארוכים ומעצבנים בהרבה מכל רזולו' אחרת. אצל כולם זה כך? אני כבר קרוב לייאוש מהמסך הזה, בכל החוות דעת שקראתי עליו לא הזכירו כזה דבר אפילו.
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים אחי אני חושש שכל המסכים הרחבים כאלה,התמונה נמתחת...בגלל זה מיהרתי להחזיר את המסך הזה (למרות ששלי היה צימי)הייתי קורא טקסט באתרים והיו ממש כואבות לי העינייםוסרטונים שיש לי של כל מיני זמרים נראים ממש לא מציאותיים,נראים שמניםזרוק את הזבל הזה ותעבור למרובע,ה 1960 של LG על הכוונת שלי,הוא מצוין!אני חושב שהמסכים האלא טובים רק למשחקים ומצגות... :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.