עבור לתוכן

מארז + ספק בכ550 שקלים - ANTEC NSK6580 לעומת Raidmax O² + Corsair CMPSU-450VXEU

Featured Replies

פורסם

אמורים לתמוך במערכת עם 4850 של Palit וOC.

הייתי שמח לדעת מה אתם חושבים על שני הצמדים האלה.

בנוסף, בפרטים הטכניים של הכרטיס כתוב שהוא צריך 2 חיבורי 6pin, בעוד לספק של Corsair יש רק אחד, בנוסף כתוב שם שהכרטיס צריך 500W. מה עושים?

תודה רבה (:

פורסם

במקומך הייתי הולך על הANTEC 300 וספק SEASONIC 400W.

יעלה בערך 550-570.

פורסם

זה יעלה לו 570 קודם כל..ודבר שני לדעתי שווה להוסיף ולקחת את ה-500W

כמובן שאפשר לקחת את ה-400W עם הספק שהצעתי וזה יעלה פחות ממקס' התקציב

פורסם
  • מחבר

אני מתנצל, לא כתבתי, אני מעדיף שהמארז והספק יהיו מskypc, כי אני מזמין את המחשב מורכב.

יש שם את הcoolermaster 534 אבל אין ספקים של seasonic. בנוסף המארז שם מגיע עם מאוורר אחד, ככה שאני מניח שצריך להוסיף לו.

שמעתי בהרבה מקומות בפורום שהVX450 הוא טוב. אתם חושבים שהוא לא יחזיק את המפרט הזה?

פורסם

אני מתנצל, לא כתבתי, אני מעדיף שהמארז והספק יהיו מskypc, כי אני מזמין את המחשב מורכב.

יש שם את הcoolermaster 534 אבל אין ספקים של seasonic. בנוסף המארז שם מגיע עם מאוורר אחד, ככה שאני מניח שצריך להוסיף לו.

שמעתי בהרבה מקומות בפורום שהVX450 הוא טוב. אתם חושבים שהוא לא יחזיק את המפרט הזה?

ה450VX הוא ספק יוצא מן הכלל.

לי אישית יש RAIDMAX O2 ו550VX. מארז שאני מרוצה ממנו לגמרי, וספק שקט מאוד - זאת למרות ה550VX רועש מן ה450VX.

הO2 עולה 180 ומגיע עם 2 מאווררי 12CM ומאוורר צד של 23CM.

אם אין לך בעיה עם המראה החיצוני של הO2 (נראה פשוט מאוד), לך עליו.

הO2 אצלי: http://img520.imageshack.us/img520/1212/cimg0994cl4.jpg

הינה עוד תמונה יחד עם תמונה של פנים המארז (עם החומרה הצנועה שלי :-[): http://i34.tinypic.com/2dm82g4.jpg

פורסם
  • מחבר

ממש אין לי בעיה עם מראה המארז, האמת שזה גם לא כלכך משנה לי, רק שיקרר את המחשב..

אני רואה שיש לך OC די מרשים, והאמת שאולי החומרה שלך צנועה אבל אני עומד לקנות מפרט ממש זהה (: (אותו מעבד, כרטיס מסך, אותה כמות זיכרון באותה מהירות, בדיוק אותו HD, אותו קירור למעבד..).

אני מתלבט אבל על לוח, בין הAsus p5ql-e (שממליצים עליו פה וגם קראתי עליו באינטרנט שהוא טוב אבל קצת מגביל בקטע של OC), לעומת הep43-ds או ep43-dsl של gigabyte (שלא לגמרי הבנתי מה ההבדל בין שניהם).

אני מעוניין להגיע לביצועי OC כמו שלך.

מה אתה אומר?

בנוסף, לא הבנתי אם לקחת את ה450 או ה550..

תודה רבה.

* בנוסף, איך אתה מרוצה מהזיכרון שלך? אני רואה שgskill 4gb 800mhz עם latency 4 עולה רק 460 שקלים. הוא סבבה?

פורסם

ממש אין לי בעיה עם מראה המארז, האמת שזה גם לא כלכך משנה לי, רק שיקרר את המחשב..

אני רואה שיש לך OC די מרשים, והאמת שאולי החומרה שלך צנועה אבל אני עומד לקנות מפרט ממש זהה (: (אותו מעבד, כרטיס מסך, אותה כמות זיכרון באותה מהירות, בדיוק אותו HD, אותו קירור למעבד..).

אני מתלבט אבל על לוח, בין הAsus p5ql-e (שממליצים עליו פה וגם קראתי עליו באינטרנט שהוא טוב אבל קצת מגביל בקטע של OC), לעומת הep43-ds או ep43-dsl של gigabyte (שלא לגמרי הבנתי מה ההבדל בין שניהם).

אני מעוניין להגיע לביצועי OC כמו שלך.

מה אתה אומר?

בנוסף, לא הבנתי אם לקחת את ה450 או ה550..

תודה רבה.

* בנוסף, איך אתה מרוצה מהזיכרון שלך? אני רואה שgskill 4gb 800mhz עם latency 4 עולה רק 460 שקלים. הוא סבבה?

א עשיתי OC לזכרון, ואני לא רואה טעם לכך.

ה550VX הוא 450VX חזק יותר =) פשוט לא היה להם במלאי 450VX.

L בסוף דגם הלוח מציין "גרסא מוזלת". הE לפני הP43 מציין ENEREGY EFFICIENT - חסכוני בחשמל. לא שמדובר בחיסכון שתרגיש בחשבון החשמל.

לדעתי אין צורך ללכת על P43, מה שגם אני לא יודע עליו הרבה ועל יכולות הOC. אני ממליץ לך ללכת על P35-DS3L - לוח טוב, בדוק ואיכותי. ואל תיתן לכל עינייני הPCI-E 2.0 להדאיג אותך. גם אם תשדרג עוד שנה וחצי לכרטיס ברמה של HD4870X2 - לא יהיה צוואר בקבוק בגלל הPCI-E X16. יהיה צוואר בקבוק בגלל המעבד שלך לפני שיהיה צוואר בקבוק בגלל החריץ.

פורסם
  • מחבר

חח עדיין לא אמרת אם כדאי ללכת על ה450 או ה550. אני מבין שה550 חזק יותר, אני רוצה לדעת אם ה450 יחזיק מעמד במערכת הזו עם OC (ואולי גם עם שדרוג כרטיס מסך בעתיד או משהו כזה).

יש סיבה שהp43 יהיה פחות טוב מהp35? ההבדל במחיר הוא קטן..

פורסם

חח עדיין לא אמרת אם כדאי ללכת על ה450 או ה550. אני מבין שה550 חזק יותר, אני רוצה לדעת אם ה450 יחזיק מעמד במערכת הזו עם OC (ואולי גם עם שדרוג כרטיס מסך בעתיד או משהו כזה).

יש סיבה שהp43 יהיה פחות טוב מהp35? ההבדל במחיר הוא קטן..

450VX יספיק למערכת כיום, אך במחשבה קדימה (לגבי הוספת כוננים קשיחים, התקנים שונים, ושדרוג רכיבים) הייתי משקיע במקומך עוד 80 ש"ח ורוכש 550VX.

אמנם ההבדל במחיר בין הP35 לP43 קטן, אבל קיים עירפול מסוים לגבי יכולות הOC שלו בעיני, וזה לוח שהלא הייתי הולך עליו. בעיני יש 2 אפשרויות - P35 או P45.

לדעתי אין טעם לקנות לוח במחיר של מעבר למחירו של הP35-DS3L למערכת זו. הרבה אנשים מבלבלים את השכל לגבי הPCI-E 2.0, ואומרים שחובה לקנות לוח אם עם חריץ מסוג זה, ושבדור הבא של הכרטיסים יהיה צוואר בקבוק ושטויות מסוג זה, אל תסחף אחריהם. P35 הוא בחירה מעולה. לOC טוב אף יותר, ניתן לקחת את הP35-DS3R, אבל אני לא מאמין שתעשה OC מעבר ל4GHZ לE7200, ואליו המעבד שלי הגיע בקלות יחסית. המעבד גם הוא גורם קובע באיכות הOC. אם ייפול מזלך תקבל מעבד עם מתח סטוק נמוך (שלי נמוך, 1.02) ותוכל לעשות OC טוב ובקלות. אם לא יתמזל מזלך לגמרי, המעבד שלך לא יסחוב OC של 200MHZ (זה כמובן המקרה הקיצוני ביותר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים