עבור לתוכן

הבנתי ה TOO HUMAN משחק גרוע ממש, שווה לנסות בכלל

Featured Replies

פורסם

או לוותר

פורסם

תוריד את הדמו, תנסה

לדעתי הוא דווקא דיי נחמד

פורסם

גועל נפש

פורסם

זה משחק מעולה מכל הבחינות: עלילה, סאונד, גרפיקה וכו'

אבל השליטה שלו יכולה לשגע עד מוות.

הזכרתי את זה כבר כשהדמו של המשחק הגיע ל-XBL.

אני זוכר שדיברתי על זה איתך בדיון, סופגי (מהיום זה השם שלך, crazy donut).

פורסם

הורדתי את הדמו...משחק חרא

פורסם

טוב סיימתי את המשחק, לא מבין איך המשחק הזה קיבל ציונים כלכך נמוכים, IGN ואתרים נוספים כמו GamePro דווקא צודקים לטעמי בציון 80~(IGN 7.8, GamePro 8, GameFocus 8.6).

אחרי כמה שעות השליטה מתחילה להיות סבירה, נוחה אבל לא מדוייקת, אבל מצד שני אני שיחקתי עם Breserker והשליטה פשוט מאוד מתאימה וכיפית, לא יודע איך עם שאר הדמויות.

מבחינה גראפית המשחק פשוט נראה מדהים, כשהם זנחו את UE3 בתור מנוע המחשק לא ציפיתי שהם יצליחו לעשות משהו מעניין אבל הם התעלו על עצמם וגם על EU3, המשחק הזה הוא אחד מהמשחקים עם הגראפיקה המרשימה ביותר שנראו על ה360.

העיצוב האומנות בעיקר של ה"quest hub" פשוט מרשים אפילו עוצר נשימה בחלק מהקטעים, וגם השלבים עצמם מעוצבים לא רע בכלל, למרות שעיצוב דיי חוזר על עצמו אבל מה לעשות זה לא יער ולמסדרונות יש הגבלה מסויימת בסופו של דבר.

בנוסף על זה הדיבוב והבימוי של הcutsecnes גם נמצאים כמה רמות מעל רוב המשחקים, רמת הדיבוב שניה אולי רק לMass Effect.

מי שמדובב את Baldr(הפרוטגוניסט של המשחק) זה אותו בחור שמדובב את Togusa בגרסאה האנגלית של Ghost in the Shell SAC.

כנ"ל גם העיצוב של הנשקים והציוד פשוט מעולה, בעיקר העיצוב של הNPCים, הconcept artist שלהם מעולים וזה לא ניתן לוויכוח.

אבל מה שהכי חשוב, זה העלילה, למשחק הזה יש את העלילה הכי פסיכודלית שאפשר לחשוב עליה, והוא מדוייק בכמעט 100% אם לא כל ה100 למיתולוגיה הנורדית המקורית. אפשר כבר היה לראות לקראת סוף המשחק שהם באמת לקחו את כל המיתולוגיה סביב Ragnarok, ועשו ממנה עלילה מטמטמת פשוט.

הטרגדיה של Baldr שבלי לדעת בסופו של דבר יגרום לRagnarok קיבלה עיבוד מעולה.

האלים, הAesir בני אדם שהושבחו ע"י סייברנטיקה, מה שהמכונות ניסו לחקות, הWorld Tree עם השורשים בכל מקום ועולם הרוחות זה הוא cyber space אחד ענקי שכל המחשבים בעולם מקושרים אליו.

כל המפלצות מהמתיולוגיה הם מכונות בעלי בינה, הFimbulwinter(החורף הגדול) כנראה תוצאה ממלחמת עולם ושימוש מופרז בפצצות גרעין, וRagnarok סוף עידן הAesir שהתחיל בסוף המשחק.

לדעתי מהעלילה הזאתי יכלו לעשות טרילוגיה קולנועית שהייתה גורמת לשר הטבעות להראות כמו הסרט של בריטני ספירס, ואת המשחק הזה היו צריכים לעשות 110% RPG, אני רק מקווה שהביקורות הזועמות שנגרמו לדעתי בעיקר מעודף hype מסביב למשחק לא ימנוע מSK להוציא את שני המשחקים האחרים בטרילוגיה.

פורסם

אני דווקא ממש התלהבתי מהדמו, אבל הוא יצא בתקופה רעה, יש פשוט יותר מידי משחקים מעולים שעומדים לצאת בזמן הקרוב בשביל להוציא כסף עליו. אולי נקנה אותו אחרי עונות החגים, ביובש של פברואר מרץ במוזלים.

מה שכן, אני מקווה שהם יצליחו להוציא את הטרילוגיה, אני אוהבים משחקים שנבנים מראש למשחק המשך, התוצאה הסופית אפית בטירוף

פורסם

אני בדרך כלל לא אוהב משחקים שנבנים למשחקי המשך

אפילו סדרת HL

עד שאתה משחק כל פרק אתה שוכח 80% מהדברים שקראו בפרק הקודם

אין לי בעיה אם המשכים בפני עצמם

אבל במשחקים כמו גירז וAC ו ME שבעצם יש סוף "המשך יבוא" זה מאוד מעצבן אותי

די תגידו לי מאיזה חור בגיהינום צצו האויבים בגירז

מה הם באמת רוצים לעשות

ותנו לי לזמבר אותם בפרק הראשון ולא רק לנצח בקרב

ואז במשחק הבא תנו לי לנסוע לכוכב שלהם

ולזמבר להם את הצורה עוד הפעם

אני מעדיף סוף כמו במלחמת הכוכבים פרק 4

או הנוסע השמיני 1

וכאלו אם יש המשך לסרט\משחק

או מהצד השני עלילה סגורה בסוף כמו סדרת זלדה

ושיש המשך אין קשר רציני בין המשחקים

ככה אני לא מחכה 100 שנה להמשך רק כדי להתקדם בעלילה ששכחתי מזמן

פורסם

מה לעשות שהזיכרון שלך קצר. אנשים אחרים נהנים מאפיות שלא הייתה מוסגת בהיקף של משחק אחד. בטח גם חשבת שקיל ביל ארוך מידי... מה תגיד למשל על ספרים כמו A song of ice and fire סדרה שכל ספר קרוב לאלף עמודים והם יוצאים בהפרשים של שלוש ארבע שנים אחד מהשני?

פורסם

אני חשבתי שקיל ביל 1 היה מצוין

והשני היה דבילי ברמות

ואתה כן יכול לעשות משחק מצוין גם בעלילה במשחק יחיד

לגרנדיה 1 יש עלילה מצוינת שלא קשורה לגרנדיה 2ו3

ולא זה לא יצא על נינטנדו אם אתה שואל

פורסם

אני חשבתי שקיל ביל 1 היה מצוין

והשני היה דבילי ברמות

I rest my case

פורסם

תראה ברור לי שחילקו את הסרטים לפרקים

רק שבחלק הראשון הפרקים היו מוצלחים מאוד וזה גם היה מקורי

בחלק השני לקחו זבל של פרקים וזה כבר לא היה מקורי

פורסם

למה כי לא ערפו שמה ראש כל 37 שניות כמו ב1?

פורסם

אתה לא מבין, לא חילקו את הסרט בכלל. זה סרט אחד שנטבח באכזריות. ראיתי בהקרנה מיוחדת בקולנוע את שני הסרטים מחוברים וזו פשוט יצירה מדהימה, שאי אפשר לפרק. ועוד אמירה כמו החלק השני היה דבילי ברמות? זה רק מראה כמה ילדותית המחשבה שלך... טוב מספיק דיון על סרטים, זה לא המקום.

פורסם

תראה לפני שנסגור את עניין הסרט

ראיתי את שתי הDVD המקורים

ככה הפיצו אותם ואין לי מושג מה היה בקולנוע

זה לא היה עריכה מטומטמת של מישהו ברשת

השכרתי אותם ואתה מוזמן לבדוק שחילקו אותם והראשון בכמה רמות טוב יותר

פרק אחרי פרק מצוין בניגוד גמור לשני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים