עבור לתוכן

Arctic Cooling Freezer Xtreme + תמונות אצלי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
:S אין שום הבדל בין התוכנות הנ"ל .. הכל אותו חרטה , בסך הכל כל תוכנה שמה Tjunction שונה ! ואתה יכול לשנות זאת בעצמך . זה הכל.
פורסם

הCORETEMP לא נותן שום תוצאה שגויה. לא ניתן לדעת את ערך הTJMAX ולכן לא ניתן לדעת את הטמפ'.

אבל ניתן לדעת בערך את הטמפ', וניתן לדעת מה המרחק שלה מהTJMAX.

ob- גם אני תומך בדעתו של art tatum.

פורסם

למעבדי Q6600 מהדור הישן של 65NM ה TJ MAX הוא 100 - אין מה להתווכח על זה. ולכן CORETEMP צודק מאשר ב REALTEMP ש"מזייף" במקרה הזה משום שנותן TJ MAX שונה ממה שצריך להיות (100). אם אני לא טועה הוא נותן 95.

בקשר לדור החדש של 45NM ה TJ MAX הוא נמוך יותר. וב CORETEMP זה ישתנה בהתאם למעבד שנמצא במחשב.

זה הכל.

פורסם

בחזרה לנושא הדיון.

אני לא מתרשם מהטמפרטורות שלך ob.

אבל לפי התמונה של המארז שלך הקירור הזה לא מנוצל נכון אצלך.

לדעתי יש מקום לשיפור משמעותי בתוצאות עם הוספה של מאוורר צמוד או שניים על הקירור בכדי ליצור חיכוך יותר גדול עם אוויר. (וכמות)

אם תסובב את הקירור ותוסיף שני מאווררים עליו ושים אותו במארז כמו שלי שיש מאוורר אחורי וגם מאוורר עליון ממש לידו (הספק נמצא בתחתית המארז),

הקירור הזה סביר להניח יקרר הרבה הרבה יותר טוב.

אני גם שוקל לקנות קירור חדש כי הOC שלי ל 3.6 מביא את המעבד מעל 80 מעלות עם CORETEMP והקירור שלי הוא בינוני.

אני בהחלט מעדיף גוף קירור גדול במיוחד כי יש לי סירקולציה מעולה (כמותית) ומיקום טוב של מאווררים.

אני צריך משהו שיודע לקחת ולפזר כמות של חום.

פורסם

Art, איך אתה מחבר את המאוורר הנוסף לקירור?

לי יש AC 7 ואני רוצה להוסיף לו עוד מאוורר שיונק אוויר לכיוון אחורי המארז.

פורסם
  • מחבר

בחזרה לנושא הדיון.

אני לא מתרשם מהטמפרטורות שלך ob.

אבל לפי התמונה של המארז שלך הקירור הזה לא מנוצל נכון אצלך.

לדעתי יש מקום לשיפור משמעותי בתוצאות עם הוספה של מאוורר צמוד או שניים על הקירור בכדי ליצור חיכוך יותר גדול עם אוויר. (וכמות)

אם תסובב את הקירור ותוסיף שני מאווררים עליו ושים אותו במארז כמו שלי שיש מאוורר אחורי וגם מאוורר עליון ממש לידו (הספק נמצא בתחתית המארז),

הקירור הזה סביר להניח יקרר הרבה הרבה יותר טוב.

אני גם שוקל לקנות קירור חדש כי הOC שלי ל 3.6 מביא את המעבד מעל 80 מעלות עם CORETEMP והקירור שלי הוא בינוני.

אני בהחלט מעדיף גוף קירור גדול במיוחד כי יש לי סירקולציה מעולה (כמותית) ומיקום טוב של מאווררים.

אני צריך משהו שיודע לקחת ולפזר כמות של חום.

זה בדיוק מה שכתבתי בתמונה הראשונה חבל שלא שמת לב.

קודם כל זה שהמארז מאוד צפוף , ויש 2 מאווררי 80 . 1 אקזוסט ואחד למעלה. דבר שני את הקירור צריך לסובב לכיוון האקזוסט , ואת זה אני לא יכול כי הספק לא מאפשר לי ואי אפשר לשים אותו במקום אחר. ודבר אחרון זה שהמאוורר של המוצר מגיע עד 1500 RPM (חשבתי שיותר) ונותן 34CFM שזה אומר שהאוויר שהוא דוחף לא בדיוק בשיא .

השיפור יבוא עם תוספת מאווררים של 2000RPM 70CFM ומארז חדש .

פורסם

Art, איך אתה מחבר את המאוורר הנוסף לקירור?

לי יש AC 7 ואני רוצה להוסיף לו עוד מאוורר שיונק אוויר לכיוון אחורי המארז.

לא חשבתי על הפרט הזה לפרטי פרטים.

ראיתי בתמונות שהוסיפו מאווררים נוספים (לכל מיני קירורים) עם ברגים מתאימים שנתפסים בין שלבי הגוף קירור, קליפסים, חוטים שעוברים בתוך החורים שמיועדים לברגים.

אני כבר אמצע אילתור כזה או אחר כשאני יגיע לגשר הזה.

בקירורים שמתאימים לזה מבחינת מבנה וצורה, אפשר לסגור תעלת רוח מסביב לקירור כדי שהמאווררים יעבירו אוויר בלחץ יותר גדול דרך הגוף קירור.

גם כיפוף השלבים של הקירור למעלה בצד אחד ולמטה בצד שני מגדיל את החיכוך.

יש מדריך נחמד שראיתי ב MADSHRIMPS איך לעשות את זה עם SCYTHE INFINITY.

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=567

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים