פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים אהלן לכולם. הגיע לידי סכום כסף נכבד מאוד (בסך של 216 ש"ח) ואני מעוניין לקנות משחק חדש. אני מאוד אוהב אסטרטגיה אבל גם לחימה ופעולה. הנה רשימת המשחקים שברשותי: BLACK&WHITE 2 מקסים. מאוד אהבתי והייתי משחק אותו שעות. גם אחד היה יפה (אולי אפילו יותר). CRYSIS כל מילה מיותרת. יפה , רק אי אפשר לשחק בדרגת קושי רגילה כי זה קל מדיי. HEROES V Tribes of The East עד עכשיו לא הצלחתי לעבור שלב ראשון כי אני לא ממש הבנתי איך לשחק בו אז... הוא על המדף. MEDAL of HONOR - AIRBORNE חמוד לאללה אבל קל מדיי. Supreme Commander - ForgedAlliance כיף, למרות שהוא נגמר מהר ודיי ממצה את עצמו אחרי שלב 2. C&C 3 Tiberium Wars - Kane Edition כל מילה מיותרת. COD4 - Modern Warfare כנ"ל אהבתי מאוד בזמנו גם את warcraft III זהו (בערך), אלו מה שיש לי. חשבתי על Assassins Creed אבל הוא לא בתקציב שלי. אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי ככה שהיום אני אלך להתחדש במשחק.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים מחבר לא לא הבנת אותי. אלו המשחקים שיש לי כבר. אני מחפש משחק חדש, על סמך הקיימים.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים אאה חח חשבתי אלה המשחקים שאתה חושב לקנות.אם אתה רוצה לקנות עוד משחק אז ORANGE BOX עולה 200 שקל. PORTAL, HL2 ו TF2 יתנו לך אין סוף שעות משחק.בקרוב יוצא SPORE (כרגע התאריך הוא Sep 7) גם אפשרות לא רעה.והינה עוד כמה משחקים שקרובים יחסית:http://www.gamespot.com/newthisweek.html?date=20081019&type=new_this_week&platform=5&mode=top&sort=rdate&dlx_type=all&sortdir=asc&official=allהשלשה הראשונה אמורה להיות טובה.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים company of heroes! עדין, אחרי שנתיים אין שום משחק אסטרטגיה בזמן אמת שמתקרב לרמה שלו בכלל ועדין יש המון אנשים ONLINE כול לילה
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים company of heroes! עדין, אחרי שנתיים אין שום משחק אסטרטגיה בזמן אמת שמתקרב לרמה שלו בכלל ועדין יש המון אנשים ONLINE כול לילה באמת משחק מצויין!!
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים UT3 UT3 UT3 תמיד כיף TO RAMBO על אנשים ולנקנק להם את הטוסיק עם רוקט לאנצ'ר ברשת :jump:
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים מחבר MASS EFECT עושה רושם...טוב לא יודע אני לא סגור על הז'אנר הזה.UT3 נראה לי בלי עלילה, רק יריות (אני צודק?) וזה אני לא כל כך אוהב.GEARS OF WAR נראה נחמד. זה משהו בסגנון של crysis?
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים GEARS OF WAR הרבה יותר טוב מ CRYSIS, משחק מצויין של EPIC (לדעתי יותר טוב מכל המשחקים שהם עשו עד היום חוץ מ JAZZ [הארנב]). CRYSIS משחק גרוע וממש לא שווה קניה.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים כן, אני מסכים ש GOF זה משחק מושקע ויפה אם אתה רוצה משהו שישאב אותך וחזק? ASSASSINS CREED זה בהחלט יצירת אומנות שעשתה לי את שנה.... חמש THUMBS UP :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים אססין קריד מייאש מאוד מאוד וחוזר על עצמו כל הזמן, אולי הגרפיקה מדהימה, אבל אני אישית כל המשחק השתעממתי.zam, אם אתה חובב אסטרטגייה (ושר הטבעות), יש לך את lord of the rings the battle for middle earth 2, משחק מעולה ואפשר גם לשחק ברשת.
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר מאוד הייתי רוצה את ASSASSINS CREED הוא פשוט לא בתקציב שלי.Slax אני אכן חובב אסטרטגיה וזו יכולה להיות אופציה טובה בשבילי.אם כן צימצמתי את הקניה שלי לשניים. אין העדפה מיוחדת כי אני לא מכיר אותם ושניהם באים מקטגוריות שונות.GEARS OF WAR אוLOTR the battle for middle earth 2עכשיו אני צריך רק לבחור ואני אשמח לעזרה. המלצות, ניסיון הכל הולך.מישהו יודע אם יש להם דמו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.