פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים אהלן.אני מעוניין להחליף את הכרטיס זיכרון שלי ליותר מהיר. יש לי עכשיו 512 אני רוצה 1GB.איך אני יודע אם הכרטיס שאני רוצה לקנות יתאים ללוח אם?תודה!
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים אתה בודק איזה זיכרון הלוח אם שלך משתמש וקונה כזה ? (תבדוק למשל עם תוכנה כמו CPU-Z).
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים קודם כל חשוב שתבין מה אתה רוצה.אתה לא רוצה כרטיס זכרון יותר מהיר, אתה רוצה עוד זכרון.אתה לא צריך להחליף את הזכרון שיש לך עכשיו, אלא להוסיף עוד זכרון.קודם כל תבדוק איזה לוח אם יש לך. אחרי זה תבדוק כמה סלוטים של זכרון בלוח תפוסים עכשיו.(זה כנראה יהיה רק אחד, אולי אולי 2..)ואז לפי זה נוכל להגיד לך כמה ואיזה זכרון בדיוק אתה צריך להוסיף.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים מחבר קודם כל חשוב שתבין מה אתה רוצה.אתה לא רוצה כרטיס זכרון יותר מהיר, אתה רוצה עוד זכרון.אתה לא צריך להחליף את הזכרון שיש לך עכשיו, אלא להוסיף עוד זכרון.קודם כל תבדוק איזה לוח אם יש לך. אחרי זה תבדוק כמה סלוטים של זכרון בלוח תפוסים עכשיו.(זה כנראה יהיה רק אחד, אולי אולי 2..)ואז לפי זה נוכל להגיד לך כמה ואיזה זכרון בדיוק אתה צריך להוסיף.יש לי סלוט אחד תפוס- של ה 512.אז אם אני מוסיף יהיה לי זיכרון של 1.5GB?
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים תוריד ותתתקין אוורסט שזאת תוכנה לניטור חומרהתבדוק באמצעותה איזה לוח אם מעבד ואיזה זיכרון (סוג ומהירות) יש לך כרגעבמידה ויש לך כרגע רק סלוט אחד אז סביר להניח שתוספת של 512 ומעבר לעבודה בדואל בזכרונות יאיצו את המחשב יותר מאשר הוספת 1024 בלי דואלכמובן בתנאי שהלוח תומך בזה
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים מחבר תוריד ותתתקין אוורסט שזאת תוכנה לניטור חומרהתבדוק באמצעותה איזה לוח אם מעבד ואיזה זיכרון (סוג ומהירות) יש לך כרגעבמידה ויש לך כרגע רק סלוט אחד אז סביר להניח שתוספת של 512 ומעבר לעבודה בדואל בזכרונות יאיצו את המחשב יותר מאשר הוספת 1024 בלי דואלכמובן בתנאי שהלוח תומך בזהיש לי מעבד DualCore Intel Pentium D 920, 2800 MHzולוח אם ASRock ConRoe 945G- DVIוזיכרון של Kingston סוג- DDR 2 SDRAMמהירות- DDR2- 667 333MHzאתה אומר שכדאי רק להוסיף עוד סלוט של 512?
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים כן לדעתי 512 זיכרון שתוסיף בדואל יעזור לך יותר מ1 גיגה שתוסיף בערוץ בודדבכל מקרה במחירים של היום הייתי מציע לך לקנות 2 סלוטים של 1 ג'יגה ולשים אותם בדואלאומנם קצת יותר אבל לדעתי מומלץ
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים מחבר כן לדעתי 512 זיכרון שתוסיף בדואל יעזור לך יותר מ1 גיגה שתוסיף בערוץ בודדבכל מקרה במחירים של היום הייתי מציע לך לקנות 2 סלוטים של 1 ג'יגה ולשים אותם בדואלאומנם קצת יותר אבל לדעתי מומלץמה ההבדל בין שניים של 512 ל 1 בודד?
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים בלוחות תואמים, הבקר זיכרון יכול לגשת בו זמנית ל 2 הסטיקים בשביל לקבל מידע.
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר בלוחות תואמים, הבקר זיכרון יכול לגשת בו זמנית ל 2 הסטיקים בשביל לקבל מידע.וזה עדיף מכרטיס אחד בודד של ג'יגה?ואיך אני יודע איזה כרטיס מתאים ללוח אם שלי? איפה אני יכול לבדוק את זה?
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר לפי הלוח אם שלך, שרואים שהוא 945G שהוא תומך בדברים האלו ובזכרונות DDR2כן, הבנתי אחי.אבל איך אני יודע שהכרטיס מותאם? כל כרטיס שתומך ב DDR 2 מתאים?אני בודק את זה בפרטים של הכרטיס זיכרון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.