פורסם 2003 ביוני 622 שנים ברשותי שני מחשבים בשני קומות שונות. המחשבים מחוברים בעזרת כבל מוצלב דרך הקיר. כיום כשאני רוצה לגלוש באינטרנט במחשב השני אני צריך להשאיר פתוח את המחשב הראשון. לא מזמן הפכתי את המודם אלקטל שלי לפרו (ראוטר) וקניתי hub לשם כך שאוכל גם לשתף קבצים בין המחשבים (כשהם פתוחים) וגם לגלוש באנטרנט במחשב השני כשהמחשב הראשון סגור. אני לא ממש בטוח כיצד לחבר את המחשבים יחד אם הhub והמודם. תרנו אותי אם אני טועה- אבל האם זה צריך להראות כך: את המודם אני מחבר לhub בעזרת כבל מוצלב. את שני המחשבים לhub בעזרת כבל מוצלב.. ואז אני אמור לקבל שיתוף קבצים ואנטרנט בשניהם כאשר המחשב הראשי לא צריך להיות פתוח. נכון?
פורסם 2003 ביוני 622 שנים שים לב כי הHUB/SWITCH בו הינך משתמש חייב להיות בתקן 10Mb או 10/100 :lol: כל הזמן אתה מזכיר את , יש לך ניסיון מר.
פורסם 2003 ביוני 622 שנים תקנו אותי אם אני טועה... אבל אני כמעט בטוח שהשרטוט שנמצא כמה הודעות מעלי קצת לא נכון...אם המודם מחובר לפורט ה-uplink - צריך קאבל מוצלב, ואם הוא מחובר לאחד הפורטים האחרים - צריך קאבל ישיר... ולא כמו בשרטוט (בדיוק ההיפך).
פורסם 2003 ביוני 622 שנים נתקן אותךאתה טועההסרטוט נכוןרק שתדע שהכבל שמגיע עם המודם ומתחבר לכרטיס רשת הוא כבל ישר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.