פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים ראיתי לפני כמה זמן שדיברו על בעיה עם העדכון האחרון לפלייסטשן 3 2.42 זה סודר כבר?או לפחות יש תאריך לעדכון החדש?
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים לא ולא.ליביו (שעד עכשיו המקסימום בעיה שקרתה לו זה שהמכשיר קפא פעם אחת אחרי יציאה מוידאו , מרגיז קצת...)
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים מחבר בעיה חד פעמית זה בסדר.. אבל אני פוחד שהפלייסטשן לא יקרא לי יותר משחקים כמו שקרה לאחרים שעשו את העידכוןולא יצא לי עדיין לשחק בGTA באינטרנט ואני גם רוצה להוריד דמואים חדשים זה ממש מעצבן..
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים תשמע לי לא קרה כלום לאחר העידכון אני משחק ברשת ללא כל בעיה וגם אין תקיעות בשום משחק (אין לי GTA ) מקסימום אתה יכול לחזור לגירסה קודמת אני חושב לא ?? תקנו אותי אם אני טועה...
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים לפי מה שיצא לי לקרוא לא יכולים לחזור לגרסה קודמת סך הכל מהתרשמות שלי לרוב האנשים אין בעיות חמורות אם העדכון הבעיה שכן יש כאלו אם בעיות חמורות ככה שכל אחד יעשה את השיקול שלו
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים אי אפשר לחזור לגירסא קודמת גם אם מאתחלים את כל המכשיר מחדש.וGTA לא עושה בעיות (שעות של משחק גם עם רשת ב2.42
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים אני בטוח שה 2.42 לא גורם עיות, אחרת סוני הייתה מזמן מוצאיה עידכון. לא ראיתי שום דיווח אמין ברשת שמודיע על בעייה גורפת עם העידכון הנ"ל.
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים כבר היה לי דיון בנושא ושם הומלץ לי לחכות אם אני יכול לישון בשקט ולעדכן סוף סוף?
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים אם בין הגירסה שיש לך כרגע לבין הגירסה שאליה אתה רוצה לעדכן אין שום תוספות שאתה רוצה, לא ממש חייב, אבל תכלס אני בעד. עוד לא הוכח בשום מקום שהעידכון האחרון באמת גורם לבעיות (בניגוד ל 2.4 שהיה בעייתי ושתוקן ממש ממש מהר ע"י 2.41).
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים הגרסה שאני נמצא בה עכשיו היא 2.17 מה שלא מאפשר לי להיכנס לסטור למשל האם מגרסא זו כדאי לעדכן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.