עבור לתוכן

שאלה לגבי העידכון האחרון ב-PS3

Featured Replies

פורסם

ראיתי לפני כמה זמן שדיברו על בעיה עם העדכון האחרון לפלייסטשן 3 2.42 זה סודר כבר?או לפחות יש תאריך לעדכון החדש?

פורסם

לא ולא.

ליביו (שעד עכשיו המקסימום בעיה שקרתה לו זה שהמכשיר קפא פעם אחת אחרי יציאה מוידאו , מרגיז קצת...)

פורסם

הבעיה היחידה שקרתה לי היא שבאמצע משחק הוא קפא פעם אחת ויחידה כמו ליביו

פורסם
  • מחבר

בעיה חד פעמית זה בסדר.. אבל אני פוחד שהפלייסטשן לא יקרא לי יותר משחקים כמו שקרה לאחרים שעשו את העידכון

ולא יצא לי עדיין לשחק בGTA באינטרנט ואני גם רוצה להוריד דמואים חדשים זה ממש מעצבן..

פורסם

תשמע לי לא קרה כלום לאחר העידכון אני משחק ברשת ללא כל בעיה וגם אין תקיעות בשום משחק (אין לי GTA ) מקסימום אתה יכול לחזור לגירסה קודמת אני חושב לא ?? תקנו אותי אם אני טועה...

פורסם

לפי מה שיצא לי לקרוא לא יכולים לחזור לגרסה קודמת

סך הכל מהתרשמות שלי לרוב האנשים אין בעיות חמורות אם העדכון

הבעיה שכן יש כאלו אם בעיות חמורות

ככה שכל אחד יעשה את השיקול שלו

פורסם

אי אפשר לחזור לגירסא קודמת גם אם מאתחלים את כל המכשיר מחדש.

וGTA לא עושה בעיות (שעות של משחק גם עם רשת ב2.42

פורסם

אני בטוח שה 2.42 לא גורם עיות, אחרת סוני הייתה מזמן מוצאיה עידכון. לא ראיתי שום דיווח אמין ברשת שמודיע על בעייה גורפת עם העידכון הנ"ל.

פורסם

כבר היה לי דיון בנושא ושם הומלץ לי לחכות אם אני יכול לישון בשקט ולעדכן סוף סוף?

פורסם

אם בין הגירסה שיש לך כרגע לבין הגירסה שאליה אתה רוצה לעדכן אין שום תוספות שאתה רוצה, לא ממש חייב, אבל תכלס אני בעד. עוד לא הוכח בשום מקום שהעידכון האחרון באמת גורם לבעיות (בניגוד ל 2.4 שהיה בעייתי ושתוקן ממש ממש מהר ע"י 2.41).

פורסם

הגרסה שאני נמצא בה עכשיו היא 2.17 מה שלא מאפשר לי להיכנס לסטור למשל האם מגרסא זו כדאי לעדכן?

פורסם

כמובן

פורסם

כמובן

:xyxthumbs:

פורסם

בסדר אני אסמוך אליכם מקווה שבאמת זה יפעל טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים