עבור לתוכן

מחפש תוכנה שתאפשר לי להכנס למחשבים ברשת שלי דרך אקפלורר

Featured Replies

פורסם

עכשיו יש לי רשת ביתית רגילה אלחוטית אם יציאה לאינטרנט דרך מודם

כבר הרבה זמן אני מחפש תוכנה שתאפשר רק לי רק לMAC שלי להכנס ולטפל במחשבים רשת

פורסם

הגדרת הנתב מתבצעת בממשק אינטרנט והכניסה אל הנתב מוגנת בדרך כלל בסיסמא. למה לא לבחור סיסמא קשה (ארוכה, שילוב של אותיות מספרים וסימנים) שתאפשר רק לך לגשת לתפריטי ההגדרה. אני לא מכיר נתב בייתי המאפשר כניסה אליו רק מ-MAC מסויים.

פורסם
  • מחבר

אהא תודה ! ידעתי על זה פשוט לא חשבתי שבנתב הפשוט שלי יהיה את האופציה

עכשיו מה אם תוכנה?

פורסם

איזה תוכנה? אתה מגדיר את זה בממשק של הנתב.

פורסם
  • מחבר

איזה תוכנה? אתה מגדיר את זה בממשק של הנתב.

אני מדבר על תוכנה שאני יכול לגשת למחשבים ברשת דרך המחשבים שלי דרך האקפלורר

יש משו נוח יותר מredmin?[לא זוכר את השם במדיוק..]

פורסם

remote desktop web connection תוריד את ההתקנה מהאתר של MS, דורש IIS מותקן על המחשב(לא יעבוד על מערכות HOME).

פורסם

אבל כתובת ה-MAC רלוונטית רק באותו subnet כאשר עוברים דרך האינטרנט כתובת ה-MAC המקורית לא נשמרת רק ה-IP (אם אין NAT כמובן)

פורסם
  • מחבר

אבל כתובת ה-MAC רלוונטית רק באותו subnet כאשר עוברים דרך האינטרנט כתובת ה-MAC המקורית לא נשמרת רק ה-IP (אם אין NAT כמובן)

אחרי שהתקנתי את כל העניין הזה של remote הבנתי שזה לא מה שאני מחפש

הרי לכל המחשבים ברשת שלי יש אותה כתובת GATEWAY

אז אין לי שום אפשרות להגיע למחשב ספצפי

יכול להיות שלא היית ברור ...

אני מחפש תוכנה שתאפשר לגלוש לתוך המחשבים ברשת שלי ברשת בפמנימית שלי

כל המחשבים יוצאים דרך אותו ראוטר ככה שכדי שאני יכול להתחבר לאחד מהם אני יצטרך את הכתובת הפנימית? [נכון?]

איך אני עושה את זה?

פורסם

קראתי את הדיון הזה 3 פעמים ואני חייב לציין שאין לי מושג מה אתה רוצה. אני חושב כדאי שתסביר בדיוק מה הצרכים שלך ואז אולי נוכל תת לך פתרון טוב.

כתובת הGATEWAY לא קשורה להתחברות מרחוק בשום מצב, אתה מנסה להתחבר למחשבים מרחוק (כלומר דרך האינטרנט) או מתוך הרשת עצמה?

ולמה אתה צריך את כתובת הMAC? אני לא מכיר דרך אפקטיבית להשתמש בהן. אם אתה מתחבר מרחוק ממילא זה לא רלוונטי.

תגדיר בחומת אש של כל מחשב שעל הפורט שהתוכנה שבחרת להתשתמש בה בסוף תוכל לעבור תנועה רק מIP מסויים - הפנימי המסויים והקבוע שלך או האינטרנטי המסויים והקבוע שלך. אם אין לך כתובת IP אינטרנטית קבועה מאיפה שאתה מתחבר אז אין לך דרך "לנעול" את ההתחברות לכתובת מסויימת, אז תשתמש באוטנטיקציה טובה (ע"ע סיסמא חזקה+הצפנת החיבור).

פורסם

מכיר את המושג "פתיחת פורטים" או "קידום פורטים"?

בדרך כלל אני לא אוהב לשנות את הפורטים של השירותים במחשבים הפנמיים, אז מה עושים כדי להתגבר על בעיה שלך?

נגיד לדומא שהפורט שדרוש לכל המחשבים הוא פורט 9999

הולכים לנתב ומגדירים קידום פורטים או וירטואל סרבר או איך שלא קוראים לזה בנתב שלך

ip1:9999=WAN:19999

ip2:9999=WAN:19998

ip3:9999=WAN:19997

וכן הלאה כמה שאתה צריך

וכמובן עם התוכנת לקוח החיצוני אתה ניגש לפורט הנכון של כל מחשב

פורסם

אחרי שהתקנתי את כל העניין הזה של remote הבנתי שזה לא מה שאני מחפש

הרי לכל המחשבים ברשת שלי יש אותה כתובת GATEWAY

אז אין לי שום אפשרות להגיע למחשב ספצפי

יכול להיות שלא היית ברור ...

אני מחפש תוכנה שתאפשר לגלוש לתוך המחשבים ברשת שלי ברשת בפמנימית שלי

כל המחשבים יוצאים דרך אותו ראוטר ככה שכדי שאני יכול להתחבר לאחד מהם אני יצטרך את הכתובת הפנימית? [נכון?]

איך אני עושה את זה?

לשנות את הפורט של התוכנה לכל מחשב ולהתחבר כל פעם לפורט שונה, או במקרה ואתה משתמש בRDP להתקין Terminal Server Gateway אבל זה דורש 2003/2008 Server.

פורסם

הייתי ממליץ לך להשתמש בתוכנת ULTRAVNC מ http://uvnc.com גרסא יציבה אחרונה 1.0.2.

אתה יכול לפתוח פורט אחד למחשב יחיד שיש בו תוכנת REPEATER ודרכו אתה יכול להתחבר לשאר המחשבים ברשת אבל זה מצריך שכל הזמן הוא יעבוד.

לכן הייתי ממליץ לך כמו שאמרו להתקין את התוכנה על כל מחשב.

להגדיר כתובת IP סטטיט שהנתב יקציב לכל מחשב ובמידה וזה בלתי אפשרי אז להגדיר ידנית בכל מחשב ולא לשכוח להגדיר על הדרך את שרתי ה DNS של ספקית האינטרנט שלך.... ולהפנות יציאות ובמקרה הזה של ULTRAVNC זה יציאה 5900 אז...

נניח 5900 חיצוני ל5900 פנימי של IP מחשב א'

ו5901 חיצוני ל5900 פנימי של IP מחשב ב' וכו'

וכמובן הייתי ממליץ לך על הדרך להגדיר שירות DNS דינאמי עם שרת כמו DYNDNS.COM והגדרתו בנתב.

למידע נוסף הקש פה>>>>

סתםםם פשוט תשאיר פה הודעה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים