עבור לתוכן

מחפש מסך LCD 26 זול שהוא גם טלויזיה!

Featured Replies

פורסם

אז למה בעצם יש כבל כזה? ???

ד"א הכבל הזה עולה איזה 300 שקל, אולי הוא בא עם איזשהו ממיר כבר?

פורסם

האמת שאני לא יודע, כנראה הוא לא מיועד לאות וידאו שיוצא מממירים או לחלופין לא לאות שאמור להתקבל ע"י מסך מחשב. כנראה הכבל מיועד לחומרה אחרת.

פורסם

אולי מקרנים או משהו... :nixweiss:

פורסם

לא חושב שזה קשור, ממלית לך לחפש בגוגל על RGB, אולי תמצא את התשובה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העונים

:hi:

העניין הוא שאין לי ממיר דיגיטלי, והמסך ישמש בעיקר לצפיית סרטים ואינטרנט דרך חיבור למחשב

אך חשובה לי האופציה לצפייה בטלויזיה כעת באמצעות אנטנה רגילה ויתכן בהמשך באמצעות ממיר.

לפי התגובות שלכם לא ממש מומץ ללכת על מסך פשוט, אך כאשר ההשקעה היא 2200 ואני מקבל מסך של MAG 26 עם 3 שנים אחריות

נראה לי דיל נחמד.

השאלה הגדולה היא האם להוסיף עוד 400 ש"ח וללכת על מסך של הייסנס ממחסני חשמל שמגיע עם 5 שנים אחריות! ואולי סמסונג ב 2990 ש"ח

אבל אין לזה סוף!!! :kopfpatsch:

אז לכן נראה לי שכדאי ללכת על הכי זול בכל מקרה הפאנל הוא TN נקווה שיהיה בסדר.

תודה. :yelclap:

פורסם

בהצלחה !

התפרסמה כתבה על מסך 26 של סמסונג בYNET, כתבה של DTOWN במקור אני מניח, אולי כדאי לך לקרוא. בגדול הביקורת די חיובית מה שאומר שבהחלט אפשר להנות ממסך כזה בעל פאנל TN. כדאי רק לציין שהMAG נחשבת חברה נחותה יותר וכדאי לבדוק את האיכות שלו מראש מצד שני הוא עולה לפחות 400 ש"ח פחות מהסמסונג וגם כנראה נותן חצי אינטש יותר בתצוגה. בכתבה על הסמסונג הוא בדק מול מסך עם S-IPS וציין את ההבדלים אך ציין שבשביל המחיר התוצאה מאוד נחמדה.

אל תשכח לעדכן אותנו בהמשך על הקנייה הסופית עם חוות דעת.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

זהו קניתי מאייבורי

המחיר הכי זול 2190 ש"ח וקיבלתי את ה MAG 26 , באייבורי פתחו ונתנו לי לבדוק שלא קיים אף פיקסל שרוף.

המסך משדר תמונה יפה מאוד, ובחיבור VGA ממש רואים טוב !

זויות הצפייה גם כן ממש טובות, השלט נוח לשימוש, ובכללי המסך נראה יפה מאוד חיצונית.

החיסרון היחיד שמצאתי זה איכות הרמקולים, שזה בעצם החסירון במסכים הדקים, שכן אין בס בכלל.

באופן כללי מאוד מרוצה מהמסך, מחיר 2190 , 3 שנים אחריות בבית הלקוח, יחס תמורה לכסף הכי גבוה שאפשר למצוא.

מקבל 4.5 כוכבים מתוך 5 כוכבים ;D ;D ;D ;D ;D ;)

תודה.

פורסם

טוב לשמוע שאתה מרוצה :)

כפי שאני תמיד אומר - TN מספק את רוב האנשים, יש יותר טוב אבל זה לא אומר שהם לא מרוצים מTN.

רק דבר אחד לא הבנתי - שלט ? אני לא רואה את הדגם אצל אייבורי, אולי תוכל להביא לינק כשלהו לדגם של המסך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים