עבור לתוכן

מחפש מסך LCD 26 זול שהוא גם טלויזיה!

Featured Replies

פורסם

שלום

:yelclap:

אני מעוניין לרכוש LCD 26 אינץ עם כניסה RF (לטלויזיה)

לפי מה שבדקתי מרבית המסכים באיזור ה 2000 ש"ח הם אותו דבר מבחינת ה פנאל

רציתי לשמוע את דעתכם על המסך של MAG BF- 26 הוא נמכר באייבורי ב 2190 ש"ח והוא מגיע עם 3 שנים אחריות

האם אתם ממליצים על משהו אחר?(זול)

תודה. ;D

:xyxthumbs:

פורסם

אם אתה שואל אם יש בשוק מסך מחשב 26" בעל רזולוציה סטנדרטית של 1920X1200 אשר יש בו חיבור RF באותו מחיר כמו המסך הנ"ל - אין. יש חיבור כזה ANT IN בדגם יקר להחריד של Samsung, ה-T260HD.

בימים בהם יש Composite מובנה עבור ממירי טלווויזיה במסכים מבוססי פאנלים VA/IPS בגדלים מסויימים 20"/24" מדובר בסכומים שנעים בין 2100-2850. למסכים שלא מצויידים במחבר קומפוזיט/S-Video או RF ניתן לחבר התקני TV-BOX חיצוניים.

http://www.comprousa.com/en/product/v300/v300-3.html

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=compro%20videomate%20v300

פורסם

ה סמסונג t260 אופציה מצויינת אבל קשה למצוא במהדורות hd בארץ וגם יקר

למה לא לקנות כבר טלויזיה ולחבר אותה למחשב?

פורסם

יש כמה סיבות לא להשתמש בטלוויזיה ליישומי מחשב:

גודל נקודה גדול למדי המפקסל מאוד את הטקסט

בהירות גבוהה מאוד, ולא תמיד ברור עד לכמה קנדלות ניתן להפחיתה במצב מכוון בהירות 0

רזולוציה עלובה לאפליקציות מחשב. אפילו ב-19" רגיל יש מספר גדול יותר של פיקסלים ושטח עבודה נדיב ב-25%!!

המסך הנ"ל של MAG אינו מסך מחשב אלא טלוויזית LCD (רזולוציה 1366X768, בהירות מוצהרת מקס' 500 ניטים, שפע חיבורים כמו בטלוויזיות LCD). לשימוש רב ביישומי מחשב עדיף לקנות מסך מבוסס פאנל איכותי S-PVA 24" כמו Dell 2408WFP העולה עוד כ-650 ש"ח. לא כל כך מובן לי למה מתלהבים ממסכי 26" גרועים באחרונה.

פורסם

אם זה התקציב שלך אז הברירה היחידה היא לקנות את המסך הזה עם הTVBOX הנחמד שהוצע פה. תגיע לבערך 2600 ש"ח.

החיסרון הוא פאנל TN ביחד עם מסך בעל איכות לא משהו מראש (שלא יצא לי לבדוק אותו). התוצאה היא די נחמדה ולא זוועתית כל עוד אתה יושב במרחק צפייה רחוק (כמו שצופים בטלווזיה) ולא מסתכל מזוויות צפייה לא הגיוניות לצפייה (כשהמסך הוא בערך מול הראש שלך ולא נמוך או גבוה ממנו). זו היא פשרה תקציבית בלבד. אם אתה רוצה משהו בעל איכות שמתאים יותר להיות טלווזה תצתרך פאנל איכותי יותר שמגיע רק במסכים איכותיים - התקציב צריך להיות לפחות כפול בשביל זה. תוכל לרדת ל 24" ולקנות את הDELL 2408WFP ביחד עם הTVBOX, תגיע לבערך 3250 ש"ח. אם יש לך ממיר דיגיטלי תוכל לחסוך את הTVBOX ולחבר ישירות למסך דרך חיבור SVID או COMPOSITE אבל במקרה זה לא יהיה שום עיבוד לתמונה כמו שיש במסכי טלווזיה אמיתיים.

את הכל אני אומר אחרי שיצא לי להשתמש בעבודה תקופה מסויימת עם מסך TN זול כטלווזיה שמחובר לממיר דיגיטלי דרך SVID (או קומפוננט אני לא זוכר טוב, לא אני הרכבתי את המסך) והתוצאה היתה די נחמדה לצפייה ולא נוראית (אך הגודל היה 22") ודי הפתיעה אותי לטובה בהתחשב בעובדה שהמסך ישב גבוה מהראש שלי והוא ממש ממש מסך זול, בכל מקרה אני אישית לא היתי מכניס דבר כזה לבית שלי אבל בתור אחד שחולה על איכות תצוגה הופתעתי לטובה.

כדאי לציין שני דברים, האחד שפאנלי TN בשנתיים האחרונות עשו התקדמות עצומה יחסית למה שהיו לפני 4 שנים, דגמים חדשים של מסכים לא גדולים ממש מצליחים להפתיע יחסית למה שהיו לפני 4 שנים.

השני - איכות התמונה שתקבל דרך חיבור אנטנה על מסך LCD תהיה זוועתית בטירוף, זה טוב אם אין ברירה ורוצים לנצל את המסך הקיים לראות חדשות בערוץ 2 - זה רע אם משקיעים כלכך הרבה כסך בשביל טלווזיה.

אני חושב שהפיתרון האופטימלי יהיה מסך 32 טלווזיה תלוי על הקיר לסרטים וטלווזיה ומסך מחשב רגיל בשביל המחשב.

פורסם

אני חושב שהפיתרון האופטימלי יהיה מסך 32 טלווזיה תלוי על הקיר לסרטים וטלווזיה ומסך מחשב רגיל בשביל המחשב.

מסכים איתך. אני לא אהבתי גם את התוצאה של חיבור ממיר כבלים ל-2407WFP דרך Composite. התמונה גרועה עם ארטיפקטים של דחיסה. לתכני HD מכל הסוגים ה-2408WFP מעולה ויחס הניגודיות הסטטי שלו בהגדרות מהקופסא עדיין טוב בהרבה מ-TN הכי טוב בשוק (אם יש כזה בכלל).

פורסם

לא עדיף לקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר את המסך לשידור דרך המחשב?

נראה לי יותר זול מלהתפשר על מסך עם חיבור כזה.. לא? :nixweiss:

פורסם

כמו שאורלינס הזכיר - לצורך העניין אין ממש מסך כזה (אפילו שקיים משוה כזה).

והTVBOX הוא כמו כרטיס טלווזיה אך מאפשר לעבוד כטלווזיה בלי להדליק בכלל את המחשב (או בלי מחשב בכלל).

פורסם

למה בכלל להשתמש בRF? :\

לא עדיף להוציא מהממיר את המידע דרך הSCART ישר לDVI או VGA של המסך עם כבל Scart-VGA?

ואם יש לממיר יציאות קומפוננט או S-video אז גם אפשרי.

יתן תוצאה הרבה יותר טובה מRF.. :P

פורסם

מי אמר שיש לו ממיר?

פורסם

אני משער.. כי נראה לי קצת מוזר להשקיע כל כך הרבה בשביל לראות כוכב נולד ומבט לחדשות :nixweiss:

בלי ממיר כבר עדיף לקנות איזה טלוויזיה CRT ב200 שקל.. יותר זול ויראו אותו דבר עם אנטנה וRF ::)

פורסם

כן זה מה שאנחנו מנסים להסביר לו, לפעמים צריך להוריד את ההתלהבות הגיקית מאלקטרוניקה. אבל אולי הוא בכלל רוצה מסך לסרטים מהמחשב ובדרך גם להינות קצת מערוץ 2 (לא במיוחד לערוץ 2).

לא עדיף להוציא מהממיר את המידע דרך הSCART ישר לDVI או VGA של המסך עם כבל Scart-VGA?

אתה מבין שדבר כזה לא ממש יעבוד נכון ? ניסית את זה בכלל ?

פורסם

לא ניסיתי, בגלל זה אני שואל :)

למה זה לא יעבוד?

פורסם

יש איזשהי דרך לחבר ממיר של יס (נגיד 3100) אל מסך מחשב בלי חומרה נוספת?

פורסם

לא ניסיתי, בגלל זה אני שואל :)

למה זה לא יעבוד?

טוב אז זה לא יעבוד, אני לא מודע לסיבות הפיזיקליות שזה לא יעבוד אבל לא מדובר בהתאמה של התדרים שמצריכה מתאם של צורת הפלאג בלבד, האות עצמו הוא שונה וצריך בשביל זה ממיר אקטיבי (חשמלי) במאות שקלים. אפילו סקאר לקומפוננט לא יעבוד ככה (אלא רק עם ממיר אקטיבי שמשנה חשמלית את האות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים