עבור לתוכן

מחשב נייד בתקציב 4500-5500

Featured Replies

פורסם

מחפשת מחשב נייד לצורכי צפיה בסרטים, משחקים, אינטרנט ולימודים

עדיף שלא יבוא עם כרטיס של nvidia 8400

פורסם

האם את מתכננת לקחת את המחשב איתך ללימודים באופן קבוע?

באילו משחקים מדובר?

פורסם
  • מחבר

לא אין לי כוונה לקחת את המחשב ללימודים. משחקים כמו Sim Games , RollerCoaster Tycoon

פורסם

אם כך, את יכולה לבחור במחשב עם מסך 15'. המשחקים שציינת לא דורשים כרטיס מסך חזק אבל בתקציב ולצרכים שלך כדאי לבחור בכרטיס מסך בסיסי על מנת לאפשר קצת גמישות בתחום.

רוב כרטיסי המסך הבסיסיים שנמכרים בארץ הם עדיין מסדרות Nvidia הפגומות ונסיון להמנע מהן מצמצם קצת את האפשרויות.

אופציות אפשריות:

Dell Studio 1535 - בטווח העליון של התקציב שלך אבל מציע כרטיס מסך של ATI שיהיה אפילו טוב מידי לצרכיך- HD3450. אחריות 3 שנים.

Lenovo R61i - מחשב באיכות בניה הרבה יותר גבוהה. כרטיס מסך חלש יותר אבל יספיק לצרכיך. בטווח העליון של התקציב שלך. אחריות שנה.

Lenovo N200 - איכות בניה קצת גבוהה מהממוצע אך נמוכה מה-R61. כרטיס מסך חלש משמעותית משתי האפשרויות הקודמות אבל גם הוא צריך להספיק לרוב המשחקים מהסוג. יתרונו של המחשב במחיר נמוך שנמצא מתחת לטווח הנמוך של תקציב שלך. אחריות לשנה.

Acer TravelMate 5720 - איכות בניה די טובה, כבד לגודלו (אבל זה לא ממש נורא אם את לא מסתובבת עם המחשב הרבה). בטווח העליון של התקציב, עם כרטיס מסך בינוני ביכולתיו של ATI (מספיק בהחלט בשבילך).

ניתן למצוא גם אפשרויות זולות יותר, במיוחד אם מתפשרים על כרטיס המסך או איכות הבניה.

פורסם
  • מחבר

חוות דעת על HP ?

HP DV1030EJ

מחיר 5500 ש"ח

Intel Core 2 Dou P8400 2.26G

"14.1 1280X800

nVIDIA GeForce 9200M

3072MB DDRII 667MHz ניתן להרחבה עד 4GB

250GB SATA 5400 RPM

USB2.0 X3 ,VGA ,TV-HDMI FireWire ,Audio ,eSATA עכבר Touch

Windows Vista Home Premium

שנתיים אחריות, ראשונה בנלאומית

פורסם

יתאים לך לצרכים. היציאות טובות לחיבור לטלוויזיה והמעבד חדיש.

כרטיס המסך מתאים לשימושים של משחקים קלים ויספיק למשחקים שציינת.

פורסם
  • מחבר

אני מתלבטת בין HP ל-DELL

מה את היית ממליצה

ב-HP יש מעבד חדיש עם 320GB אבל הכרטיס פחות טוב ואחריות של שנתיים

וב-DELL יש מעבד פחות טוב עם 160GB אבל הכרטיס יותר טוב ען שלוש שנים אחריות

פורסם

עדיין לא ראיתי את הדגם הזה של HP (השם מוזר, לפי המפרט זה נראה כמו dv4. נדמה לי ש-HP באמת הוסיפו איזו סיומת של 1000 לדגם מחוץ לארה"ב אבל איפה את קונה אותו שקוראים לו כך?) ולכן אני לא יודעת איך איכות הבניה שלו. הביקורות נראות טוב סה"כ. מבחינת מפרט הייתי בוחרת ב-HP מכיוון שנראה לי שאת לא ממש זקוקה לכרטיס מסך חזק במיוחד (בהנחה שאת לא מצפה לביצועים חזקים במשחקים עתידיים בתחום כמו סימס 3 שאין לי מושג מה יהיו הדרישות שלו.) אחריות שנתיים זה סביר. בדר"כ HP נותנים שנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים