פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים יש לי בעיה שבזמן הרצת משחק (כל משחק-חדש יחסית) על הגדרות גבוהות לאחר כמה דקות המסך כבה ואי אפשר להדליק אותו יותר,אך עדיין יש צליל והמחשב כביכול דולק. (בכמה דקות משחק הזה המשחק פועל חלק לגמרי!!)כבר אמרו לעדכן דריברים לכרטיס שלי (ATI X1950 PRO 512MB) וכך עשיתי אך עדיין זה קורה.ומה שמצחיק הוא שגם כאני עושה אוברקלוק אוטומטי דרך הדריבר של הכרטיס, באמצע האוברקלוק הוא מתחמם (בערך 88 מעלות) ואז קורה אותו דבר כמו שקורה עם המשחקים, המסך כבה אך המחשב עדיין דולק.אני ממש לא מבין איפה הבעיה?!(המסך שלי 22 אינ'ץ של LG)
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים תראה אם האופציה של הVPU RECOVER מבוטלת (אם לא תבטל)..נסה לעלות את הRPM של המאורר..ולראות אם התופעה היא תוצאה של התחממות יתר..כמו כן תריץ 3DMARK ותראה אם הכרטיס מסך קורס..
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים מחבר בעיקרון יש לי פתח מזגן ישירות על במחשב ואפילו מאוור שלם ששמתי ליד המחשב וכאשר שניהם מופעלים (ותאמין לי שהמחשב לפחות מבחוץ קפוא) זה עדיין קורא. בכל מקרה הvpu recover מבוטל. אני אנסה לעשות 3D MARK ..תודה אם יש עוד הצעות..אני אשמח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.