עבור לתוכן

מחפש בנרות - ספק כח למחשב נייד DELL

Featured Replies

פורסם

הבאתי מחשב נייח מארה"ב, dell inspiron 530s.

שמתי אותו בבית ולא נגעתי בו, ואז אחי האידיוט חיבר אותו לחשמל בלי להחליף את המתח לישראלי!!!

אני מקווה שרק ספק הכוח נשרף (תקנו אותי אם אני טועה)

חיפשתי יומיים בכל מעבדה אפשרית.

ספק מתוצרת Bestec

דגם tfx0250d5w

ולא מצאתי. יצרתי קשר עם דל והם הפנו אותי לחנויות שלא מוכרים ללקוחות פרטיים.

אולי מישהו יודע היכן ניתן לרכוש כזה???

תודה

פורסם

קודם כל, לדל יש איזה 4 נציגויות בארץ אתה יכול לנסות בכל אחת מהן. אתה יכול לנסות גם באתרי יד שניה - לפעמים לאנשים נגנב\

נהרס מחשב והם מוכרים את הציוד ההיקפי שלו. לבסוף - אתה יכול לקנות ספק כח אוניברסלי לניידים שמאפשר ברירת מתח. זהו

הפתרון הפחות מועדף לדעתי - אני אף פעם לא סומך על ספק לא מקורי למחשב נייד.

בקשר למחשב שאולי נשרף - אם יש לו אחריות בינ"ל פשוט תמצא איזה נציגות נותנת אותה ותממש. אתה לא חייב לספר להם שחיברת למתח

גבוה יותר.

פורסם

ag43, מה הקשר לציוד היקפי או לספק אוניברסלי?

itsari,

כאן יש רשימה רשמית של DELL בארץ, יש כמה שמוכרים גם לפרטיים.

http://www1-cdn.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/israel?c=il&l=he&s=dhs

במידה ולא תצליח אז תמדוד את הגודל של הספק, ואולי אפשר להשיג ספק אחר תואם ולא חייב של DELL

כמובן שאפשר גם להזמין מחו"ל ספק.

פורסם

ציוד הקפי - נגנב למישהו המחשב נייד והוא רוצה לעשות כמה שקלים אז הוא מוכר את הספק כח שהיה בבית.

ספק אוניברסלי - אם הוא לא יצליח בשום פנים ואופן להשיג את הספק המדויק של המחשב שלו יש ספקים אוניברסליים

למחשבים ניידים כדי שלא יתקע בלי ספק.

פורסם

ציוד הקפי - נגנב למישהו המחשב נייד והוא רוצה לעשות כמה שקלים אז הוא מוכר את הספק כח שהיה בבית.

ספק אוניברסלי - אם הוא לא יצליח בשום פנים ואופן להשיג את הספק המדויק של המחשב שלו יש ספקים אוניברסליים

למחשבים ניידים כדי שלא יתקע בלי ספק.

עכשיו שמתי לב לכותרת המטעה שהוא שם...

בתוכן ההודעה הוא מדבר על מחשב נייח,

פשוט על מחשב דק של DELL , שבגלל שהוא דק יש לו ספק מיוחד, לא שנאי חיצוני

פורסם

וואלה צודק. למה לקנות כזה מחשב ועוד מחו"ל??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים